Rusko – Česko 3:1 (kon.) | Finsko – Švédsko 1:6 (kon.)
konec
Finsko
1:6 (1:2, 0:2, 0:2)
Švédsko
Sobota 18.12.2010, 16:00Euro Hockey Tour
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je pro dnešek z mezinárodního hokeje vše, přeji pěkný zbytek předvvánoční soboty a na počtenou. (18:23:06)
     
    Jedno už víme, Rusko je jistým vítězem Channel One Cupu už po dvou utkáních. Švédové sice ještě mohou nasbírat šest bodů, ale vzájemný zápas s Ruskem prohráli. Zítra to tedy bude bitva především o druhé místo mezi Českem a Švédskem. Tomuto utkání bude předcházet střetnutí Rusko - Finsko. Oba zápasy vám samozřejmě nabídneme na onlajny.cz.
     
    Švédové dokončili ve třetí třetině popravu finského týmu po dvou chybách brankáře Kilpelainena a po zásluze si dnes připisují první body do tabulky turnaje.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:32
    Melin už měl napřaženo na střelu, přihrávka od jeho spoluhráče šla však nakonec úplně jinam.
     
    59:03
    Louhivaara měl dobrou možnost ke střele mezi kruhy, ale trefil Larssona přímo do plastronu. Hytonen se pak vzápětí pustil u brány do menší strkanice, což dokazuje frustraci finského týmu.
     
    58:34
    Závěrečné, trochu marné snažení Finů a snížení skóre.
     
    57:44
    Švédsko v plném počtu.
     
    57:00
    Není to pro Suomi dobrý turnaj, nejprve domácí prohra s Českem, teď vysoká porážka se Švédskem a zítra utkání s Rusy, kteří určitě budou chtít zvítězit i přesto, že turnajový primát už mají v kapse.
     
    56:31
    Přesilovka Finů zatím před Larssonem moc nebezpečných situací nenabídla.
     
    55:44
    Pesonen dostal ostrý hit od Brodina a těžce se zvedá z ledu. A švédský hráč už je na trestné lavici, protože vše nebylo úpně tak podle pravidel - 2 + 2. Ty druhé dvě minuty za následnou šarvátku s Viitaluomou, který si odsedí dvě minuty za hrubost. Přesilovka pro Finy.
     
    54:47
    Lahti se dostal před Larssona, ale v nepřehledné situaci se mu puk do brány podařit nedostalo. Finové však touží po druhé brance a teď Švédy solidně svírají.
     
    54:18
    Puk končí v moci Kilpelainena po akci Lindstroma, finský přerušuje hru.
     
    53:34
    Larsson musel zasáhnout poté, co hráli Švédové ve svém obranném pásmu trochu lehkovážně.
     
    52:53
    Uusitalo posílal příhráku před bránu a i když byl v inkriminovaném místě tři Finové, ani jeden z nich se k puku nedostal.
     
    51:43
    Teď si Finové vůbec nerozuměli při střídání a šanci tak měl Thornberg, svoji možnost však nevyužil i díky rychle vracejícím se Finům.
     
    50:56
    Tempo utkání hodně opadlo a je to logické, Švédové mají nahráno a Finům se nedaří, lehké počty.
     
    50:28
    Erixonova střela nebo spíše nahození od modré tečováno do ochranné sítě.
     
    49:23
    Lahti posílal prudkou přihrávku před bránu, nikdo z jeho spoluhráčů se k ní však nedostal.
    Marken.cz

    Zdeněk Plánka

    Branky a nahrávky: 17. Pesonen (Vitaluoma, Pyorala) - 9. Brodin (Sjogren, Ekholm), 19. Erixon, 29. Lindstrom (Persson), 37. Sjogren (Brodin), 42. Danielsson (Sjogren), 47. Johansson


    Finsko: Kilpelainen (Tarkki) - Hietanen, Nordlund, Karalahti, Jalasvaara, Latvala, Uusitalo, Jaakola, Korpikari - Pyorala, Viitaluoma, Pesonen - Lehtonen, Lindgren, Lahti - Louhivaara, Hytonen, Komarov - Tyrvainen, Wirtanen, Ahtola
    Švédsko: Larsson (Liv) - Petrasek, Fernholm, Johansson, Ekholm, Rundblad, Kronwall, Erixon - Brodin, Sjogren, Zackrisson - Nilsson, Persson, Lindstrom - Danielsson, Kruger, Ericsson - Thornberg, Warg, Melin - Axelsson

    Rozhodčí: Bulanov, Zacharov - Birin, Putulin (všichni Rus.)
    bahis siteleri