Pardubice – Kometa Brno 4:2 (kon.) | Liberec – Třinec 2:3 (kon.) | Slavia – Kladno 4:3 (kon.)
K. Vary – Litvínov 4:1 (kon.) | Vítkovice – Zlín 2:3 (kon.) | Plzeň – Mladá Boleslav 2:4 (kon.)
Motor ČB – Sparta 2:1 (kon.)
konec
HC Vítkovice Ridera
2:3 (0:2, 0:0, 2:1)
Berani Zlín
Neděle 02.01.2011, 17:00 • ČEZ aréna Ostrava • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:02
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Domácí si nabruslili před Dubu, po menším závaru se nejrychleji zorientoval vítkovický JURAJ SÝKORA, který dopravil kotouč za záda nezorientovaného Duby - 2:3. Asistence: Roman Szturc.
     
    48:57
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Po chybě Duby, který se snažil za svou brankou rozehrát kotouč čelem k mantinelu, se kotouče ujal Ujčík, okamžitě nahrál před prázdnou klec na RUDOLFA HUNU, který nemohl zblízka minout - 1:3. Asistence: Viktor Ujčík.
     
    44:03
    Zlín právě vstřelil branku!
    Hosté se rozjeli do útoku, Důras si najížděl s IVANEM RACHŮNKEM a spolu učebnicově vyšachovali domácího Málka - 0:3. Asistence: Michal Důras, Lukáš Galvas.
     
    17:59
    Zlín právě vstřelil branku!
    Zlínští se natlačili před domácí branku, po nahrávce Grofa se bekhendem prosadil TOMÁŠ SÝKORA - 0:2. Asistence: Jakub Grof.
     
    13:50
    Zlín právě vstřelil branku!
    Leška se s BEDŘICHEM KÖHLEREM dostali do přečíslení dva na jednoho, Leška naznačil střelu ale přihrál na svého spoluhráče, který otevřel skóre do odkryté branky - 0:1. Asistence: Petr Leška.
    Marken.cz

    Monika Baloghová

    Branky a nahrávky: 49. Huna (Ujčík), 57. Sýkora (Szturc) - 14. Köhler (Leška), 18. Sýkora (Grof), 45. Rachůnek (Důras, Galvas)


    HC Vítkovice Ridera: Málek - Barinka, Malík, Ovčačík, Trnka, Rehák, Voráček, Punčochář - Burger, Huna, Ujčík, Káňa, Klimek, Pohl, Tomas, Strapáč, Sýkora, Szturc, Šedivý, Svačina, Húževka
    Berani Zlín: Duba - Lučka, Švrček, Grof, Galvas, Linhart, Hamrlík, Míka, Bořuta - Leška, Vlach, Ondráček, Kubiš, Köhler, Sýkora, Rachůnek, Čech, Balán, Sivák, Balaštík, Důras

    Rozhodčí: Hrubý, Souček - Kajínek, Podrazil

    Diváci: 4 503
    bahis siteleri