Švédsko – USA 2:4 (kon.) | Kanada – Rusko 3:5 (kon.)
konec
Kanada
3:5 (2:0, 1:0, 0:5)
Rusko
Čtvrtek 06.01.2011, 01:30Mistrovství světa do 20 let
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Rusko je juniorským mistrem světa pro rok 2011!
     
    59:16
    Kanada hraje bez brankáře v šesti!
     
    58:44
    Oddechový čas pro Rusko.
     
    58:44
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Ruští novináři na tribuně prožívají extázi, naopak východy HSBC Areny nedokázají pobírat davy kanadských fanoušků valících se ven. Platonický kanadský nápor končí kolmá přihrávka, únik NIKITY DVUREČENSKÉHO a jeho precizní bekhendový blafák mezi nohy brankáře.
     
    55:22
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Absolutní kolaps kanadské defenzivy! ARTEMI PANARIN byl nejprve sám před brankářem, ale vůbec nevystřelil. V pokračující akci však právě Panarin zaklesnutý v souboji s obráncem Despresem usměrnil přihrávku z levého křídla do sítě. Asistence: Vladimir Tarasenko a Denis Golubjov.
     
    47:29
    Kanada si vyžádala oddechový čas.
     
    47:29
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Šok v HSBC Areně je dokonán. Výborně bruslící Rusové se po levém křídle dostali do útočného pásma a po skvělé křížné nahrávce Kuzněcova skóruje z první k pravé tyči VLADIMIR TARASENKO. Ruskou hvězdu nepokryl obránce Cowen. Tarasenko byl zraněný a zdálo se, že ze zápasu odstoupil. Do třetí třetiny se však vrátil na led a střílí klíčový třetí gól. Asistence: Jevgenij Kuzněcov.
     
    42:46
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Tak to je neuvěřitelné! To, co vypadalo jako rozhodnutý zápas, se během patnácti vteřin mění ve velké drama. K odraženému puku se před kanadskou brankou dostal nekrytý MAXIM KICYN a procedil svou dorážku skrz Visentinovy betony. Asistence: Jevgenij Kuzněcov a Sergej Kalinin.
     
    42:33
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Velmi aktivní vstup do třetiny se vyplácí Rusku. Po rychlé kombinaci a předání kotouče ve středním pásmu se uvolnil ARTEMI PANARIN a přesnou střelou brzy odčaroval Visentinovo kouzlo. Asistence: Denis Golubjov a Maxim Berezin.
     
    38:46
    Teď už si šestice kanadských hráčů na ledě rozhodčí všimli a hráčská lavice (CAN) tak dostává dvě minuty za příliš mnoho hráčů na ledě.
     
    30:33
    Erik Gudbranson (CAN) to přehnal s tvrdostí a dostává dvě minuty za vražení.
     
    28:21
    Ve vlastním oslabení ujel Danil Sobčenko, sám na Visentina ale nevyzrál. Kanadský brankář našel touš v lapačce a vysloužil si bouřlivý aplaus vyprodané haly!
     
    27:47
    Artjom Voronin (RUS) už sedí na trestné lavici. Dostal totiž menší trest za vysokou hůl.
     
    27:30
    Zack Kassian, známý tvrďák, se prosmýkl ruským brankovištěm a jeho následná střela končí na tyči Bobkovovy branky!
     
    26:27
    Dmitrij Šikin prchá na střídačku. Mezi tyčemi ho nahradí Igor Bobkov.
     
    26:27
    Kanada právě vstřelila branku!
    BRAYDEN SCHENN nejprve vyhrál osobní souboj s Orlovem v rohu hrací plochy a následně si sjel před branku, dostal perfektní přihrávku a zvedl touš mimo dosah Dmitrije Šikina. Asistence: Marcus Foligno.
     
    23:28
    Za nedovolené bránění odchází na trestnou lavici Jurij Uryčev (RUS). Druhá přesilovka pro Kanadu.
     
    19:47
    Kanada právě vstřelila branku!
    Trochu laciný gól který jde na vrub Šikina. LeBlanc našel CARTERA ASHTONA, který byl ve velkém úhlu, ale přesto našel prostor mezi tyčkou a Šikinem. Od břevna se odrazil puk do sítě. Asistence: Louis LeBlanc.
     
    4:50
    Kanada právě vstřelila branku!
    Přesilovková kombinace Kanady končí gólem. Dvě rychlé přihrávky skončili na levé straně u RYANA ELLISE, který bez přípravy trefil. Šikin se nestihl přemístit. Asistence: Brayden Schenn, Calvin de Haan.
     
    4:06
    Berďjukov vzápětí zatáhl při protiútoku soupeře za záchranou brzdu a je vyloučen za hákování.
    Marken.cz

    David Schlegel

    Tomáš Nejedlo

    Lukáš Peroutka

    Branky a nahrávky: 5. Ellis (Schenn, de Haan), 20. Ashton (LeBlanc), 27. Schenn (Foligno) - 43. Panarin (Golubjov, Berezin), 43. Kicyn (Kuzněcov, Kalinin), 48. Tarasenko (Kuzněcov), 56. Panarin (Tarasenko, Golubjov), 59. Dvurečenskij


    Kanada: Visentin (Roy) - Cowen, Barrie, Olsen, Ellis, Despres, Gudbranson, de Haan - Schenn, Hamilton, Eakin - Cizikas, LeBlanc, Ashton - Kassian, Foligno, Johansen - Couturier, Howden, Connolly. Trenér: Cameron.
    Rusko: Šikin (27. Bobkov) - Orlov, Uryčev, Pivcakin, Berďjukov, Berezin, Sergejev, Zajcev, Ignatovič - Vulujskij, Taresenko, Sobčenko - Kicyn, Kalinin, Kuzněcov - Burdasov, Voronin, Dvurečenskij - Bočarov, Panarin, Golubjov. Trenér: Bragin.

    Rozhodčí: Fraňo (CZE), Kaval - Morrison (oba USA), Winnekens (GER).
    bahis siteleri