Mladá Boleslav – Znojmo 1:2 (kon.) | Sparta – Zlín 2:1 (kon.) | Slavia – Olomouc 4:2 (kon.)
Ústí n/L – Havířov 1:2 (kon.) | Chomutov – Havlíčkův Brod 3:4 (kon.) | Liberec – Kometa Brno 3:4 (kon.)
Plzeň – Opava 1:0 (po pr.) | K. Vary – Vítkovice 5:3 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
3:4 (0:1, 2:2, 1:1)
HC Kometa Brno
Úterý 11.01.2011, 15:00DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    53:15
    Liberec právě vstřelil branku!

    Bílí Tygři se dočkali zaslouženého gólu, závěr zápasu bude jistě zajímavý. PATRIK MAĎAR došťoural puk z hranice brankoviště do hostující brány. Asistence: Ladislav Bittner, Jakub Mulač.
     
    43:28
    Kometa právě vstřelila branku!

    Hosté již byli v plném počtu a svoji následnou početní převahu opět dokázali využít. Jankovič skvělým pasem zpoza branky nalezl na levém kruhu volného TOMÁŠE POPOLANSKÉHO, na jehož střelu do pravého horního růžku nestačil Alexa reagovat. Asistence: Branislav Jankovič, Jan Káňa.
     
    38:29
    Liberec právě vstřelil branku!

    Severočeši hned vzápětí přidávají trefu druhou a rázem jsou zpět ve hře o body! Karlík našel svoji přihrávkou rozjetého JAROSLAVA KEDRŠTA, který svižnou kličkou obelstil hostující obranu a poté přesně zavěsil. Asistence: Lukáš Karlík.
     
    37:48
    Liberec právě vstřelil branku!

    Tygři ze svoji převahy rovněž dokázali udeřit a stahují brněnský náskok. Skalický napřáhl na modré čáře k mohutné pumelici, ovšem zlomil hůl. Přesto se kotouč došoural do mezikruží, odkud střílel MICHAL BULÍŘ. Asistence: Daniel Skalický.
     
    33:14
    Kometa právě vstřelila branku!

    Brno vyhrálo vhazování před vlastním gólmanem, puk se po sérii odrazů dostal k LUKÁŠI HNILIČKOVI, který ve středu hrací plochy přebruslil domácí obránce a v samostaném úniku pokořil také Alexu. Puk za jeho záda se ale došoural s velkým štěstím. Bez asistence.
     
    29:54
    Kometa právě vstřelila branku!

    Hosté svoji přesilovku využívají a vedou již o dvě branky. Kombinaci před Alexou zakončil přesnou ranou z bezprostřední blízkosti TOMÁŠ POPOLANSKÝ. Asistence: Jan Káňa.
     
    2:38
    Kometa právě vstřelila branku!

    Brno se dokázalo z první vážnější šance prosadit a velice brzy jde v dnešním duelu do vedení! Jankovič po souboji před brankou protlačil kotouč na pravý kruh, odkud neomylně zamířil PETR HOREHLEĎ. Asistence: Branislav Jankovič

    Lukáš Šonský

    Branky a nahrávky: 38. Bulíř (Skalický), 39. Kedršt (Karlík), 54. Maďar (Bittner, Mulač) - 3. Horehleď (Jankovič), 30. Popolanský (Káňa ), 34. Hnilička, 44. Popolanský (Jankovič, Káňa)


    Bílí Tygři Liberec: Alexa (Jelínek) - Niko, Kraus, Lacek, Dám, Říha, Karlík, Plutnar, Sobotka - Jánošík, Kouřil, Bulíř, Kedršt, Skalický, Valášek, Mulač, Miškovský, Jonák, Morong, Bittner, Maďar.


    HC Kometa Brno: Barus (Vodička) - Štindl, Dujsík, Dufek, Koukal, Dlapa, Krejčiřík, Dittrich, Bilčík - Hnilička, Juráň, Křivohlávek, Jurák, Horehleď, Zemánek, Svatý, Jankovič, Šafránek, Popolanský, Stehlík, Káňa.


    Rozhodčí: Hribik - Barvíř, Blümel.
    bahis siteleri