Mladá Boleslav – Znojmo 1:2 (kon.) | Sparta – Zlín 2:1 (kon.) | Slavia – Olomouc 4:2 (kon.)
Ústí n/L – Havířov 1:2 (kon.) | Chomutov – Havlíčkův Brod 3:4 (kon.) | Liberec – Kometa Brno 3:4 (kon.)
Plzeň – Opava 1:0 (po pr.) | K. Vary – Vítkovice 5:3 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
3:4 (0:1, 2:2, 1:1)
HC Kometa Brno
Úterý 11.01.2011, 15:00DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    55:16
    Kometa si cestu za třemi body zbytečně komplikuje, na trestnou lavici totiž usedl Svatý. Přesilovka Liberce.
     
    53:15
    Liberec právě vstřelil branku!

    Bílí Tygři se dočkali zaslouženého gólu, závěr zápasu bude jistě zajímavý. PATRIK MAĎAR došťoural puk z hranice brankoviště do hostující brány. Asistence: Ladislav Bittner, Jakub Mulač.
     
    48:48
    Jurák přes trojici protihráčů neprošel, Bulíř se o chvilku později pokoušel o něco podobného a byl faulován. Krejčiřík si jde sednout za držení.
     
    45:05
    Zbytečný faul Maďara ve středním pásmu nabídne Kometě další přesilovku.
     
    44:09
    Kotouč se posléze ocitl také v brance, kterou stráží Barus! Gól ale neplatí, dle výroku sudích byl dosažen vysokou holí.
     
    43:28
    Kometa právě vstřelila branku!

    Hosté již byli v plném počtu a svoji následnou početní převahu opět dokázali využít. Jankovič skvělým pasem zpoza branky nalezl na levém kruhu volného TOMÁŠE POPOLANSKÉHO, na jehož střelu do pravého horního růžku nestačil Alexa reagovat. Asistence: Branislav Jankovič, Jan Káňa.
     
    42:51
    Niko si v souboji o kotouč počínal až příliš důrazně a dostává dvě minuty.
     
    41:01
    Jankovič si vykoledoval dvě minuty za hákování, Bílí Tygři tak mají dobrou příležitost k vyrovnání hned v úvodu třetiny.
     
    38:29
    Liberec právě vstřelil branku!

    Severočeši hned vzápětí přidávají trefu druhou a rázem jsou zpět ve hře o body! Karlík našel svoji přihrávkou rozjetého JAROSLAVA KEDRŠTA, který svižnou kličkou obelstil hostující obranu a poté přesně zavěsil. Asistence: Lukáš Karlík.
     
    37:48
    Liberec právě vstřelil branku!

    Tygři ze svoji převahy rovněž dokázali udeřit a stahují brněnský náskok. Skalický napřáhl na modré čáře k mohutné pumelici, ovšem zlomil hůl. Přesto se kotouč došoural do mezikruží, odkud střílel MICHAL BULÍŘ. Asistence: Daniel Skalický.
     
    37:18
    Tak Filip Jánošík nakonec dostává dvě minuty za sekání. Liberec bude hrát ve čtyřech proti třem, domácí trenér si vyžádal oddechový čas.
     
    36:54
    Bílí Tygři si opět zahrají proti třem, za krosček si jde sednout Dittrich.
     
    36:28
    Dlapa posléze nedovoleně zastavil protihráče a poté jej také nesportovně postrčil. Dostává dvě minuty + osobní desetiminutový trest.
     
    33:14
    Kometa právě vstřelila branku!

    Brno vyhrálo vhazování před vlastním gólmanem, puk se po sérii odrazů dostal k LUKÁŠI HNILIČKOVI, který ve středu hrací plochy přebruslil domácí obránce a v samostaném úniku pokořil také Alexu. Puk za jeho záda se ale došoural s velkým štěstím. Bez asistence.
     
    30:57
    Jurák uprchl s Křivohlávkem do nadějného přečíslení, ovšem druhý jmenovaný svoji střelou neuspěl. Z mezikruží mířil nad břevno liberecké branky.
     
    29:54
    Kometa právě vstřelila branku!

    Hosté svoji přesilovku využívají a vedou již o dvě branky. Kombinaci před Alexou zakončil přesnou ranou z bezprostřední blízkosti TOMÁŠ POPOLANSKÝ. Asistence: Jan Káňa.
     
    28:07
    Bittner si jde odpočinout za podražení, přesilovka pro moravský tým.
     
    15:41
    Domácí si zahrají proti třem, Koukal dostává dvě minuty za vysokou hůl!
     
    15:10
    Michal Bulíř se ocitl uplně sám před překvapeným Barusem, ale ten předvedl rychlý reflex. Kotouč vyslaný z Bulířovy čepele schoval ve své lapačce.
     
    14:17
    Liberec si znovu zahraje proti oslabenému sokovi, Dittrich pyká za hákování.
     
    10:17
    Domácí si zahrají přesilovku, menší trest dostává Káňa.
     
    9:39
    Bulíř po spolupráci s Jonákem dostal kotouč za brankovou čáru, sudí postavený za hostující bránou ale bez rozmyslu rozpažil. Dle jeho výroku vypadla brněnská klec ze svého postavení. Protesty domácích jsou zbytečné, pokračuje se za stejného stavu.
     
    4:27
    Jankovič v šanci jen těsně minul, Liberec je až moc pasivní. Kometa svého soupeře masíruje před Alexou.
     
    3:53
    Dám dostává menší trest za nedovolené bránění, brněnská aktivita tak bude umocněna přesilovkou.
     
    3:21
    Hosté nebyli daleko od druhé vstřelené branky, Křivohlávek se prokličkoval až před Alexu, jenže ten jeho střelu dokázal zastavit.
     
    2:38
    Kometa právě vstřelila branku!

    Brno se dokázalo z první vážnější šance prosadit a velice brzy jde v dnešním duelu do vedení! Jankovič po souboji před brankou protlačil kotouč na pravý kruh, odkud neomylně zamířil PETR HOREHLEĎ. Asistence: Branislav Jankovič

    Lukáš Šonský

    Branky a nahrávky: 38. Bulíř (Skalický), 39. Kedršt (Karlík), 54. Maďar (Bittner, Mulač) - 3. Horehleď (Jankovič), 30. Popolanský (Káňa ), 34. Hnilička, 44. Popolanský (Jankovič, Káňa)


    Bílí Tygři Liberec: Alexa (Jelínek) - Niko, Kraus, Lacek, Dám, Říha, Karlík, Plutnar, Sobotka - Jánošík, Kouřil, Bulíř, Kedršt, Skalický, Valášek, Mulač, Miškovský, Jonák, Morong, Bittner, Maďar.


    HC Kometa Brno: Barus (Vodička) - Štindl, Dujsík, Dufek, Koukal, Dlapa, Krejčiřík, Dittrich, Bilčík - Hnilička, Juráň, Křivohlávek, Jurák, Horehleď, Zemánek, Svatý, Jankovič, Šafránek, Popolanský, Stehlík, Káňa.


    Rozhodčí: Hribik - Barvíř, Blümel.
    bahis siteleri