Ústí n/L – Sparta 3:4 (kon.) | K. Vary – Plzeň 2:3 (po pr.) | Opava – Vítkovice 3:6 (kon.)
Chomutov – Mladá Boleslav 6:1 (kon.) | Jihlava – Kometa Brno 6:4 (kon.) | Havlíčkův Brod – Znojmo 1:0 (kon.)
Třinec – Olomouc 4:3 (kon.) | Havířov – Zlín 1:6 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
1:0 (0:0, 1:0, 0:0)
HC LERAM Orli Znojmo
Pondělí 17.01.2011, 18:00DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    Je konec. Havlíčkův Brod uhájil těsný náskok a zdolal Orly ze Znojma fotbalovým výsledkem 1:0. Velkou pochvalu z kádru Rebelů si zaslouží gólman Daniel Dolejš, jenž udržel čisté konto. Děkuji vám za pozornost, z Kotliny se s vámi loučím a přeji vám hezký zbytek dne. (20:00:14)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:31
    Znojmo již hraje power-play a rozhodčí mu teď asi hodně pomohli, když tečovaný puk z holí Rebelů doletěl k brance hostů a rozhodčí překvapivě zapískal zakázané uvolnění.
     
    59:05
    Volný útočník Kún měl dostatek času a prostoru v levém kruhu, se svou ranou k bližší tyčce ale ztroskotal na gólmanu Dolejšovi a jeho připravené náruči. Hosté si vzali oddechový čas.
     
    58:53
    Dvě nebezpečné střely měli na svědomí Richter a J. Milfait. Prvně jmenovaný z levé strany tvrdou ranou nastřelil jen Kuchařův beton, jenž hlídal pozemní prostor u vzdálenější tyčky. Druhý pálil z pravého kruhu, jenže svou dělovkou minul bližší tyčku.
     
    57:12
    Hosté jsou už v plném počtu a budou se snažit ještě v závěru utkání srovnat vstřelenou brankou nepříznivý stav, čímž by si vynutili prodloužení.
     
    56:59
    Obránce Novotný pálil z prostoru levého kruhu, jenže nesešteloval si přesně mířidla a poslal puk ze své hole mimo tři tyče Kuchařovy svatyně.
     
    56:45
    Pecnův projektil od modré čáry gólman Kuchař dobře viděl, přičemž ani nikdo z Rebelů nedokázal tečovat rychle letící puk, a lapil puk do náruče.
     
    56:27
    Hokejistům z města okurek se podařilo dvakrát vyhodit kotouč u obranného pásma, jenže bojovníci z Kotliny si proklestili cestu zpět do útočných pozic.
     
    55:39
    Havlíčkův Brod se okamžitě usadil v útočném pásmu a po několika přesných přihrávkách pálil z pravého kruhu Wasserbauer, jehož tečovanou střelu u své pravé tyčky vytěsnil betonem do bezpečí gólman Kuchař.
     
    55:12
    Piskoř (ZNO) vyfasoval dvouminutový trest za napadení a hostům zkomplikoval cestu za vyrovnáním.
     
    54:30
    Varga byl nejrychleji u odraženého puku a z prostoru levého kruhu v mírném úhlu ostře vypálil, jenže z dobré palebné pozice nenašel recept na připravené Kuchařovy betony, které čekaly na úder u bližší tyčky.
     
    54:09
    Po přiťuknutí pálil z mohutného nápřahu na modré čáře Kovalský a jeho dělovku zneškodnil povedeným zákrokem gólman Dolejš, když ukryl rychle letící puk ve své náruči a přerušil hru.
     
    53:19
    Hosté začínají pomalu přebírat otěže zápasu do svých rukou, jenže o nějakém souvislejším a výraznějším tlaku rozhodně nemůžeme mluvit. Havlíčkobrodská obrana zachytává znojemské útočky jako hustá síť.
     
    52:22
    Varga se hnal za nahozeným pukem, ale na znojemské modré čáře ho tělem odstavil vracející se Skretič, jenž zavezl puk za bránu a zakládá útočnou akci Orlů.
     
    51:32
    Znojmo nemělo kotouč ve své moci, přesto se dostalo v útočném pásmu k zakončení. Podešva nastřelil odražený puk na vrcholu levého kruhu, jenže po ledě mířil hodně nepřesně.
     
    50:41
    Pospíšilovo nahození nedokázal v přebbrankovém prostoru nikdo ve znojemském dresu tečovat a kotouč lapil připravený gólman Dolejš do náruče, čímž přerušil hru.
     
    49:21
    Sám postižený se rozjel k jeho exekuci a zkusil překvapivou otočkou mezi kruhy překvapit gólmana Dolejše, jenže ten nakonec zasahovat nemusel, když útočník Orlů zblízka minul branku!
     
    49:21
    Nejdříve ztroskotal v úniku Ondráček, jenže z mezikruží nastřelil jen Kuchařovy betony. Následně se po nahrávce ocitl v útočném pásmu tváří v tvář brankáři Dolejšovi Česnek, který byl faulován Pecnem a hosté jedou trestné střílení!

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 28. J. Milfait (Ambrož)


    HC Rebel Havlíčkův Brod:
    HC LERAM Orli Znojmo:
    bahis siteleri