Benátky n/J – Chrudim 4:1 (kon.) | Kadaň – Vrchlabí 3:1 (kon.) | Olomouc – Znojmo 3:4 (po pr.)
Ústí n/L – Chomutov 6:2 (kon.) | Třebíč – Litoměřice 4:1 (kon.) | Jihlava – Havlíčkův Brod 3:1 (kon.)
Tábor – Písek 4:2 (kon.) | Hr. Králové – Beroun 1:0 (po pr.)
po prodl.
HC Olomouc
3:4 (1:1, 0:1, 2:1 - 0:1)
HC LERAM Orli Znojmo
Sobota 22.01.2011, 17:00 • Zimní stadión Olomouc. Kapacita: 5.300 míst. • 1. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    63:30
    Orli právě vstřelili branku!
    Hosté nakonec využívají početní výhodu 4 na 3. Štach přihrál z jedné strany na druhou MARTINU PLÁNĚKOVI, na jehož střelu se Žigárdy již nestačil přesunout. Asistence: Lubomír Štach, David Bartoš.
     
    55:00
    Orli právě vstřelili branku!
    Tentokrát posunuli olomouckou svatyni sami hráči Znojma, branku ale dokázali vstřelit ještě předtím. Úspěšným zakončovatelem byl TOMÁŠ KOMÍNEK. Asistence: Martin Pláněk.
     
    43:49
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Tak to byl větrný mlýn šancí, které měli domácí hokejsté. Nakonec se touš odrazil po střele Mikela od mantinelu za bránou, od kterého se odrazil vedle pravé tyče hostující branky. Tam stál MATĚJ PEKR, který dopravil puk do sítě. Asistence: Jan Mikel, Richard Brančík.
     
    42:42
    Olomouc právě vstřelila branku!
    A je srovnáno! S příchodem Lva na led se z nemožného úhlu prosadil RICHRAD BRANČÍK, když dokázal trefit Kacetla tak šikovně, že se kotouč odrazil od znojmského strážce svatyně do klece Orlů. Asistence: Jaroslav Koma.
     
    20:50
    Orli právě vstřelili branku!
    Žigárdy vyrazil tvrdou ránu VLADIMÍRA ŘÍHY jen do vzduchu. Kotouč poté zapadl až do olomoucké klece. Asistence: Jiří Beroun.
     
    12:03
    Orli právě vstřelili branku!
    Střela JIŘÍHO DAVIDA z levého kruhu prošla Žigárdymu mezi rukou a tělem! Asistence: Jan Lattner.
     
    2:59
    Olomouc právě vstřelila branku!
    MICHAL ČERNÝ se dostal do úniku, položil si Kacetla a bekhendem zasunul puk do znojemské klece. Asistence: Ondrej Šedivý.
    Marken.cz

    Tomáš Schmiedt

    Branky a nahrávky: 3. Černý (Šedivý), 43. Brančík (Koma), 44. Pekr (Mikel, Brančík) - 13. David (Lattner), 21. Říha (Beroun), 55. Komínek (Pláněk), 64. Pláněk (Štach, Bartoš)


    HC Olomouc: Žigárdy (Motáň) – Ministr, Meidl, Polodna, Šedivý, Černý, Brančík (C), Mikel, Ondrušek, Tesařík, Janáček, Haluza, Vyrůbalík, Koma, Nedbálek, Domin, Bartoň, Lhotský, Kolouch, Pekr, Kucharczyk.
    HC LERAM Orli Znojmo: Kacetl (Panec) – Štach, Pospíšil, Novák, Pláněk, Klimeš, David, Stehlík, Beroun (C), Říha, Trojan, Lev, Podešva, Lattner, Jarůšek, Bartoš, Komínek, Vyletelka, Rajnoha.

    Rozhodčí: Dvořák – Goňa, Obadal.
    bahis siteleri