Mladá Boleslav – Kometa Brno 1:3 (kon.) | K. Vary – Písek 4:0 (kon.) | Hr. Králové – Zlín 3:2 (kon.)
Ústí n/L – Letňany 4:6 (kon.) | Litvínov – Vítkovice 5:3 (kon.) | Plzeň – Třinec 5:2 (kon.)
Sparta – Havlíčkův Brod 3:1 (kon.) | Slavia – Motor ČB 4:6 (kon.) | Liberec – Jihlava 4:5 (kon.)
konec
Královští lvi Hradec Králové
3:2 (1:1, 1:1, 1:0)
Berani Zlín
Sobota 22.01.2011, 13:00Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    59:42
    Hradec právě vstřelil branku!
    Obrovská radost na hradeckém ČEZ Stadionu! Jakkoli jsem tvrdil, že rozhodne nějaký náhodný gól, tak domácí mě pořádně vyvádějí z omylu. Lukáš Pravda vyhrál buly čistě na MARKA FRKA, který nádhernou střelou nad Dohnalovu lapačku pravděpodobně rozhoduje utkání! Asistence: Lukáš Pravda.
     
    36:31
    Zlín právě vstřelil branku!
    Hradecká střídačka opět srší vztekem a já se jí zase vůbec nedivím. V pásmu Zlína byl totiž mimo hru krosčekován jeden z domácích a hosté hned přejeli do útoku tři na dva, který proměňují ve vyrovnávací branku. Ke vzdálenější tyčce se neomylně trefuje MICHAL POPELKA. Asistence: David Hrazdíra, Patrik Urbanec.
     
    32:05
    Hradec právě vstřelil branku!
    Asi to bude znít zvláštně, ale Hradec se dokonale mstí hlavnímu rozhodčímu. Už v oslabení totiž našel Lukáš Nedvídek neomylně hokejku ŠIMONA HAVLÍKA a ten střelou do růžku nedal Dohnalovi nejmenší šanci! Domácí si berou zpět ztracené vedení. Asistence: Lukáš Nedvídek.
     
    18:59
    Zlín právě vstřelil branku!
    No, sám faulovaný to provedl velmi pěkně. Už to vypadalo, že Pavelka vypíchne DOMINIKU MATULOVI kotouč z hokejky, ale na poslední chvíli útočník přehodil puk do bekhendu a neomylně zavěsil pod horní tyčku. Je vyrovnáno 1:1.
     
    12:44
    Hradec právě vstřelil branku!
    Domácí hříšník brzy opustil trestnou lavici a zapojil se do útoku svého týmu v přesilovce. Ondřej Vlček pak LUKÁŠE PRAVDU vysunul do samostatné pozice před Dohnalem, a i když se zlínský gólman proti prvnímu pokusu Pravdy skvěle natáhnul, na dorážku už nestačil a Hradec tak otevírá skóre zápasu - 1:0. Asistence: Ondřej Vlček.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 13. Pravda (Vlček), 33. Havlík (Nedvídek), 60. Frk (Pravda) - 19. Matula, 37. Popelka (Hrazdíra, Urbanec)


    Královští lvi Hradec Králové: Pavelka (Hejda) - Kopsa, Kováč, Pilař, Havlena, Konečný, Matějček, Souček, Vencl - Gabriel, Procházka, Půlpán, Pravda, Frk, Vlček "C", Kastner, Bartoň, Havlík, Šimončič, Nedvídek.
    Berani Zlín: Dohnal (Čepila) - Tomeček, Stuchlík, Papežík, Skočík, Janota, Macharáček, Sekerka, Urbanec "C" - Kovařík, Galuška, Mika, Burša, Matula, Jurík, Popelka, Hrazdíra, Sedláček, Vaculín.
    bahis siteleri