Poprad – Skalica 2:3 (po pr.) | Zvolen – Košice 0:0 (odl.) | Nitra – Žilina 4:1 (kon.)
Trenčín – Banská Bystrica 4:1 (kon.) | Martin – HC Slovan 5:6 (po s.n.)
po s.n.
HK VITAR Martin
5:6 (1:1, 3:0, 1:4)
HC Slovan Bratislava
sk Úterý 01.02.2011, 18:00 • Martinské hokejové centrum • Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    65:00
    Slovan dal gól! Rozhodujúci nájazd premenil Lipiansky. Slovan tak získal v Martine dva body.
     
    55:17
    Martin dal gól! Brejk ako sa patrí. Macejka vysunul Appela, ktorý preukázal zakončovateľské schopnosti a situáciu si náležite vychutnáva. V Martine tak stav 5:5.
     
    51:23
    Slovan dal gól! Dokonalý obrat hostí v zápase s Martinom. Bakoš otáča skóre po tom ako domáci opäť nevedeli vyhodiť puk. Hájek s veľkým prehľadom nasmeroval puk na Bakoša, ktorý si vychutnal brankára domácich. Asistencie Hájek a Jackman.
     
    49:21
    Slovan dal gól! Trojgólová šnúra hostí. Uram sa predsa len dočkal gólu po tom ako Jackman nezištne poslal puk na ľavú stranu kde bol Uram a ten sa dokázal presadiť. Asistencie Jackman a Hudáček.
     
    48:22
    Slovan dal gól! Stretnutie sa nám zdramatizovalo. Po obrovskej chybe domácej obrany našiel Kapuš nepokrytého Frühaufa, ktorý sa mohol spýtať kam má strieľať. Asistencie Kapuš a Buc.
     
    46:53
    Slovan dal gól! Uram si napokon pripisuje v zápase bod i keď mu zatiaľ nebolo súdené dať gól. Lipiansky sa mu však len mohol poďakovať za presnú prihrávku. Asistenciu si ešte pripisuje Bakoš.
     
    34:46
    Martin dal gól! Rýchly gól v podaní Martina. Šišovský sa dostal do brejku a bekendom prekonáva Péka. Asistencie Galamboš a Velebný.
     
    34:02
    Martin dal gól! Využitá presilová hra Martina. Puk, ktorý prepadol na hokejku Ďatelinku aj napriek snahe brankára s obrancom končí v bránke Slovana. Výborne ale zapracoval Galamboš, ktorý pripravil akciu pre svojho spoluhráča.
     
    23:55
    Martin dal gól! Martin profituje z dlhodobejšieho tlaku na súperovu bránku. Beran priťukával Šišovskému, ktorý z ľavej strany prekonáva Péka. Asistencie Beran a Macejka.
     
    14:59
    Slovan dal gól! Rýchla akcia Slovana. Buc potiahol puk po ľavej strane, prihral pred bránku na opačnú stranu na hokejku Skokana, ktorý z prvej ponad Dzubinu vyrovnáva na 1:1.
     
    0:32
    Martin dal gól! Uznaniu gólu predchádzala konzultácia s videorozhodcom. Zeliskov nahodený puk, ktorý ešte vyhadzoval jeden z obrancov Slovana. Sobota však dobre sledoval situáciu a dostáva puk do bránky i keď to vyzeralo, že si trošku pomáhal rukou.

    Daniel Modrovský

    Branky a nahrávky: 1. Sobota (Zeliska, Šišovský), 24. Šišovský (Beran, Macejka), 35. Ďatelinka (Galamboš, Macejka), 35. Šišovský (Galamboš, Velebný), 56. Appel (Macejka), 65. Lipiansky - 15. Skokan (Buc), 47. Lipiansky (Uram, Bakoš), 49. Frühauf (Kapuš, Buc), 50. Uram (Jackman, Hudáček), 52. Bakoš (Hájek, Jackman)


    HK VITAR Martin: Dzubina (Volentier) - Matejka, Ďatelinka - Novotný, Hriňa - Velebný, Klepáč - Brcko, Drgoň - Macejka, Beran, Appel - Themár, Markovič, Važan - Sobota, Zeliska, Šišovský - Obuch, Galamboš, Rechtorík
    HC Slovan Bratislava: Pék (Šúrek) - Jackman, Hájek - Kováčik, Štajnoch - Frühauf, Jendek - Ketner, Bohunický - Uram, Lipianský, Bakoš - Huna Róbert, Hudáček, Cíger - Skokan, Kapuš, Buc - Surovka, Bobocký

    Rozhodčí: Kubuš - T. Orolin, V. Snášel, V. Martinko

    Diváci: 885
    bahis siteleri