Znojmo – Jihlava 3:2 (kon.) | Havlíčkův Brod – Beroun 4:2 (kon.) | Písek – Třebíč 3:2 (kon.)
Kadaň – Benátky n/J 1:3 (kon.) | Vrchlabí – Tábor 4:2 (kon.) | Litoměřice – Chrudim 2:3 (kon.)
Ústí n/L – Hr. Králové 7:2 (kon.)
konec
HC Slovan Ústí nad Labem
7:2 (3:1, 3:1, 1:0)
Královští lvi Hradec Králové
Středa 02.02.2011, 18:00 • Zlatopramen Arena, Masarykova 232, Ústí nad Labem • 1. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    49:45
    Daniel Volráb (HKR) - 2 min.
     
    44:55
    Jan Šejnoha (HKR) - 2 min. hákování.
     
    41:11
    Robin Hanzl (UNL) - 2 min. držení hole.
     
    40:46
    Dominik Boháč (UNL) - 2 min. zdržování hry.
     
    40:17
    Lvi právě vstřelili branku!
    No a MILOSLAV GUREŇ přivítal nového brankář stylově - gólem. Po vítězné buly Alinče od modré prostřelil ostrou ranou všechno včetně Pavelky. Asistence: Jan Alinč.
     
    Do branky Hradce zamířil místo Luňáka Jaroslav Pavelka.
     
    38:20
    Lvi právě vstřelili branku!
    Po pravém křídle unkli Alinč a předložil do brankoviště, kde byl nejrychleji MARTIN ŠAGÁT. Ten uklidil puk zblízka nekompromisně do do branky. Asistence: Jan Alinč.
     
    34:55
    HKR - 2 min. příliš mnoho hráčů na ledě.
     
    33:37
    Lvi právě vstřelili branku!
    Ústečtí využívají přesilovku a to parádním způsobem. Klobouček poslal od modré pas na Hanzla, ten se neunáhlil a pozici ještě vylepšil na druhou tyč na LUKÁŠE HANDLOVSKÉHO, který mířil do prázdné klece. A to ještě předtím pálil Klobpouček do tyče!
     
    32:32
    HKR - 2 min. příliš mnoho hráčů na ledě.
     
    31:10
    Jan Klobouček (UNL) - 2 min. krosček.
     
    30:24
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hosté se přibližují na dvě branky. Rychlou souhru v útočné třetině zakončoval MARTIN KOUDELKA blafákem do bekhendu, když udržel na zádech bránícího Hořavu.Puk inkasoval z rohu hřiště od Volrába přesně do jízdy. Asistence: Daniel Volráb.
     
    26:00
    Šagát mohl podruhé dnes skórovat, ale po rychlé akci namířil puk z levého kruhu z první do břevna.
     
    22:19
    Lvi právě vstřelili branku!
    Za branku se rozjel Alinč, poslal zpětný pas na první tyč. Puk propadl přes Diviše až k MARTINU ŠAGÁTOVI, který se trefil přesně k tyči. Asistence: Jan Alinč, Richard Diviš.
     
    19:04
    Lvi právě vstřelili branku!
    Po buly si na místě pro vhazování sebral puk MAREK ČURILLA. První střela se mu nepovedla, ale dorážku bekhendem už namířil mezi padajícího Luňáka a levou tyčku. Asistence: Jan Alinč.
     
    16:44
    Zbyněk HAmpl (UNL) - 2 min. hákování.
     
    14:23
    Martin Záhorovský (HKR) - 2 min. hákování.
     
    12:26
    Hradec právě vstřelil branku!
    Ofenzivní partie pokračuje. Tentokrát se prosazují hosté. Koudelka z rohu kluziště poslal puk do brankoviště, kam si zpoza branky přikvačil nikým neatakován VÍT BUDÍNSKÝ a svižnou přesnou tečí poslal puk za Orctova záda. Asistence: Martin Koudelka.
     
    11:46
    Lvi právě vstřelili branku!
    Kuriózní branka posouvá domácí do dvoubrankového vedení. Na pravém kruhu napřáhl JAROSLAV ROUBÍK. Jeho střela byla zblokována hned první holí, která navíc zasáhla ústeckého střelce do obličeje. Jenže puk změnil směr natolik, že zapadl za brankovou čáru. Asistence: Lukáš Poživil.
     
    11:10
    Kubica si nejdřív udělal v ústeckém pásmu privátní bruslařskou dráhu. Namířil si to do brankoviště a jeho bekhend jen o kousek minul pravou tyčku Orctovy branky. Na druhé starně jeli ústečtí hráči dva na jednoho. Do finální příhry Hanzlovi vklouzl Chmelíř.
     
    6:41
    Lvi právě vstřelili branku!
    Nejdřív ZBYNĚK SKLENIČKA nejdřív po zpětném pasu trefil tyčku, ale Ústečtí pokračovali v náporu. Za brankou míchal pukem Rod, až nakonec vymyslel pas před ní na univerzála, který se vrátil z hostování v Litoměřicích a ten svou druhou ránu už umístil do hradecké klece. Asistence: Tomáš Rod.
     
    5:20
    Šagát přistrčil do jízdy Roubíkovi. Ten mezi kruhy namířil puk pod horní tyčku, ale Luňák skvělým semaforem veděl, kam exhradecký hráč rád míří a touš lapil.
    Marken.cz

    Karel Filas

    Branky a nahrávky: 7. Sklenička (Rod), 12. Roubík (Poživil), 20. Čurilla (Alinč), 23. Šagát (Alinč, Diviš), 34. Handlovský (Hanzl, Klobouček), 39. Šagát (Alinč), 41. Gureň (Alinč) - 13. Budínský (Koudelka), 31. Koudelka (Volráb)


    HC Slovan Ústí nad Labem: Orct (Francouz) - Němeček, Gureň, L. Poživil, P. Hořava, Vobořil, Boháč, Klobouček, K. Černý - Čurilla, Alinč, Hampl - Šagát, do 12. Roubík, Diviš - Sklenička, Rod, Ludvík - Kloz, R. Hanzl, Handlovský.
    Královští lvi Hradec Králové: Luňák (41. Pavelka) - Čáp, Chmelíř, Táborský, Horák, Červený, Křetínský, Kozák, Karlík - Kubica, Záhorovský, Čermák - Budínský, Koudelka, Volráb - Valášek, J. Hruška, Kadlec - A. Půlpán, Šejnoha, O. Hruška.

    Rozhodčí: T. Zubzanda - J. Bertlík, R. Koskuba

    Diváci: 2150
    bahis siteleri