K. Vary – Jihlava 3:1 (kon.) | Slavia – Třinec 5:3 (kon.) | Sparta – Zlín 4:1 (kon.)
Znojmo – Vítkovice 5:7 (kon.) | Havířov – Opava 2:3 (kon.) | Havlíčkův Brod – Motor ČB 3:2 (po s.n.)
Mladá Boleslav – HC Litvínov 6:3 (kon.) | Liberec – Plzeň 5:3 (kon.) | Ústí n/L – Kladno 1:3 (kon.)
Kometa Brno – Olomouc 2:5 (kon.)
po s.n.
BK Havlíčkův Brod
3:2 (0:0, 0:2, 2:0 - 0:0 - 1:0.)
Banes Motor České Budějovice
Čtvrtek 03.02.2011, 18:00DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    Havlíčkobrodští Rebelové v závěru třetí třetiny se neuvěřitelným způsobem zvedli a ze zdánlivě beznadějné situace nakonec dokázali srovnat. Po bezbrankovém prodloužení přišly na řadu samostatné nájezdy a v těch vystřelil brodské družině bonusový bod Martin Hadrava. Havlíčkův Brod tak porazil České Budějovice 3:2 a připsal si veledůležité 2 body do tabulky. Šokovaní Jihočeši se stále vzpamatovávají z tvrdého direktu v podobě vyrovnání domácích, které přišlo pouhé 2 sekundy před koncem. Děkuji vám za pozornost, z Kotliny se s vámi loučím a přeji vám hezký zbytek večera. (20:19:18)
     
    Konec zápasu.
     
    65:00
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Domácí Rebelové dokonali neuvěřitelný obrat, když jim bonusový bod vystřelil v penaltové loterii MARTIN HADRAVA! Bez asistence.
     
    Rousek (CEB) nezakončil přesně svůj blafák a gólman Dolejš jeho pokus po ledě zneškodnil betonem.
     
    J. Milfait (HBR) nic nevymýšlel a zblízka propálil střelou pod horní tyčku gólmana Kantora - 2:0!
     
    Heřman (CEB) zblízka trefil jen Dolejšovy betony.
     
    Hadrava (HBR) se rozjel k exekuci prvního nájezdu a po naznačení střely provedl parádní balák do bekhendu, při němž skóroval k tyčce - 1:0!
     
    Samostatné nájezdy začínají.
     
    Dnešní drama nenašlo rozuzlení ani v pětiminutovém prodloužení, proto se hlásí o slovo samostatné nájezdy, které rozhodnou o konečné dělbě bodů.
     
    65:00
    Prodloužení skončilo.
     
    64:46
    Hosté odrazili brodský útok a nedohodli se při přechodu do útočné fáze, když vyhodili puk jen na zakázané uvolnění. Vhazovat se bude po levici gólmana Kantora.
     
    64:19
    Havlíčkův Brod otupil narůstající tlak Jihočechů jen za cenu zakázaného uiolnění. Ihned po vhazování potom pálil jeden z hostů ve skrumáži v kruhu, jenže ztroskotal na Dolejšových betonech.
     
    63:10
    Neuvěřitelným zákrokem se teď zaskvěl ve svém brankovišti gólman Dolejš, když iihned po vhazování pálil z bezprostřední blízkosti osamocený Marek a tvrdou ranou neprostřelil ležícího gólmana Rebelů, jenž se roztáhl v brankovišti a vyrazil puk na poslední chvíli do bezpečí!
     
    62:37
    Rebelové působí o poznání svěžejším dojmem než jejich soupeř. Po zmatcích kolem gólmana Kantora pálil z volného prostoru na vrcholu kruhů Novotný, jenže vyprášil jen betony strážce českobudějovické svatyně.
     
    61:50
    Hosté odrazili havlíčkobordský útočný výpad, jenže po zisku kotouče si neporozuměli při přechodu do útočného pásma a vyhodili jen na zakázané uvolnění.
     
    61:20
    V obrovské šanci hosté nakonec neuspěli. Seidl poslal ideální pas z pravé strany napříč brankovištěm na úplně volného Marka, jenže sám před odkrytou bránou promáchnul!
     
    60:43
    Ostrou ránu zápěstím vyslal ze své hole v levém kruhu Marek a gíolman Dolejš u bližší tyčky vyrazil rychle letící puk betony do ochranné sítě.
     
    60:30
    Havlíčkův Brod odrazil českobudějovický útok a okamžitě přešel do ofenzivní fáze, kde jeho rychlý postup do Kantorovy blízkosti zastavilo odpískané postavení mimo hru.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 57. Hadrava (Šíma, Novotný), 60. Šíma (Novotný), 65. Hadrava - 27. Sumerauer (Dietz), 33. Marek (Seidl)


    BK Havlíčkův Brod:
    Banes Motor České Budějovice:
    bahis siteleri