Havířov – Olomouc 1:2 (kon.) | Mladá Boleslav – Kladno 1:7 (kon.) | Zlín – Motor ČB 4:3 (kon.)
Hr. Králové – Plzeň 2:5 (kon.) | Havlíčkův Brod – Vsetín 1:5 (kon.) | Vítkovice – Třinec 2:6 (kon.)
Slavia – Sparta 3:1 (kon.) | Liberec – Chomutov 2:4 (kon.) | K. Vary – Ústí n/L 4:1 (kon.)
Pardubice – Litvínov 4:8 (kon.)
konec
Královští lvi Hradec Králové
2:5 (0:3, 2:0, 0:2)
HC Škoda Plzeň
Sobota 05.02.2011, 13:00Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    57:26
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tak to byl kousek. Hradečtí se před bránou nedohodli, kdo převezme přihrávku, a k puku se dostal DOMINIK KUBALÍK. Plzeňský střelec nezaváhal ani na vteřinku a z obranné třetiny trefil neomylně prázdnou hradeckou klec! Dovršuje tak hattrick a rozhoduje o vítězi utkání. Bez asistence.
     
    47:06
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Teď už ale domácí brankář kapituluje. Od modré čáry nahodil puk na bránu MICHAL ŠMÍD a Pavelkovi kotouč propadl výstrojí. Do střely možná mohl ještě někdo vložit hokejku, ale zásah je připsán plzeňskému obránci. Asistence: Tomáš Noga.
     
    36:25
    Hradec právě vstřelil branku!
    Aktivita se domácím pořádně vyplácí. Do úniku dva na jednoho ujeli Lukáš Nedvídek se ŠIMONEM HAVLÍKEM. Druhý jmenovaný útočník nic nevymýšlel a napřáhl ke střele, která se zastavila až v síti! Už je to jen o gól. Asistence: Michal Procházka.
     
    24:20
    Hradec právě vstřelil branku!
    A trvalo to takovou dobu, že se na to nemohl dívat MICHAL PROCHÁZKA. Na hranici útočného pásma převzal puk, vydal se kolem mantinelu a probojoval se až před bránu. Polívku pak oklamal dlouhým blafákem a snižuje na 1:3! Asistence: Lukáš Nedvídek.
     
    18:14
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Další hradecká chyba vede ke třetímu hřebíku do svědomí domácích. Ačkoli měli puk na svých hokejkách, pouze ho odevzdali svému soupeři. Od modré ho potom Jakub Houfek nahodil na bránu a ONDŘEJ KOPTA šikovně bekhendem poslal za Pavelkova záda. Asistence: Jakub Houfek.
     
    06:15
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Hradečtí zůstali sevření v obranném pásmu a přichází druhý trest. Jan Schleiss dlouho motal Romanu Konečnému hlavu, kolem které tyčky se obtočí, až nakonec poslal před bránu přesnou přihrávku na DOMINIKA KUBALÍKA, jenž opět z první trefil růžek hradecké branky. Další spolupráce dvou mladých hráčů tak zařídila stav 0:2. Asistence: Jan Schleiss.
     
    03:47
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Plzeň to ale ještě stihla, šest sekund před koncem přesilovky. Jan Schleiss od mantinelu našel dlouhou přihrávkou DOMINIKA KUBALÍKA, který se položil do střely a Pavelka se už nestihl přesunout. Asistence: Jan Schleiss.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 25. Procházka (Nedvídek), 37. Havlík (Procházka) - 4. Kubalík (Schleiss), 7. Kubalík (Schleiss), 19. Kopta (Houfek), 48. Šmíd (Noga), 58. Kubalík


    Královští lvi Hradec Králové: Pavelka (Dohnal) - Kopsa, Kováč, Pilař, Konečný, Červený, Souček, Hofman J. - Gabriel, Ropický, Procházka M., Půlpán, Ouzký, Pravda, Frk, Vlček "C", Kastner, Bartoň, Havlík, Nedvídek, Šimončič.
    HC Škoda Plzeň: Polívka (Karafiát) - Tichý, Farný, Kubík, Šmíd, Marcel, Moravčík, Houfek, Procházka I. - Slavík, Šimandl, Mašek, Schleiss, Kopta, Tolar, Zimmermann, Noga "C", Kubalík, Pitel, Pour, Tulačka.

    Rozhodčí: Hribik - Machač, Veselý.
    bahis siteleri