Vítkovice – Mladá Boleslav 3:1 (kon.) | Motor ČB – Litvínov 5:2 (kon.) | Plzeň – Kometa Brno 4:1 (kon.)
Pardubice – Kladno 7:3 (kon.) | K. Vary – Zlín 2:3 (po s.n.) | Sparta – Liberec 3:2 (po s.n.)
konec
Banes Motor České Budějovice
5:2 (3:0, 0:1, 2:1)
HC VERVA Litvínov
Středa 16.02.2011, 17:30Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:09
    Jihočeši si navíc zahrají dvě minuty při početní výhodě, Ondřej Martinka - 2 min - držení.
     
    51:22
    Mountfield právě vstřelil branku!
    Dlouho kroužili Českobudějovičtí v útočném pásmu, až jejich pobyt ukončil vstřelenou brankou VÁCLAV PLETKA. Ten si potáhl puk na bekhend a zavěsil ho pod břevno, Volke neměl nárok. Asistence: Michal Mikeska.
     
    43:36
    Mountfield právě vstřelil branku!
    FRANTIŠEK PTÁČEK vsítil svůj 100. gól v extralize! Jihočeši odpověděli na branku hostů také přesilovkovým gólem, Ptáček dopravil puk do sítě po akci Gulaše. Asistence. Milan Gulaš.
     
    43:29
    Jakub Černý (LIT) - 2 min - vyloučení.
     
    43:17
    Litvínov právě vstřelil branku!
    A Litvínov se v přesilovce prosazuje! Karel Kubát nahodil po vyhraném buly puk na Kováře, ten ho vyrazil do strany, FRANTIŠEK LUKEŠ si zabral kotouč do své moci a vrátil ho mezi betony brankáře do sítě. Asistence: Karel Kubát.
     
    41:29
    Roman Vopat jel a jel a jel, až spadl, a vyloučen je Jan Novák za držení, i když se tomu domácí bek diví. 4/5
     
    38:30
    Michael Kolarz (CEB) - 2 min - sekání. Při zakončení byl faulován Hübl.
     
    35:55
    No a moc nechybělo a Litvínov se dostal na dostřel. V tutové šanci se ocitl Peter Jánský, a možná přestřelil, možná puk vytlačil nad břevno Kovář, každopádně domácí fanoušci si hodně odfoukli.
     
    31:33
    Další vyloučení na obou stranách. Signalizováno bylo potrestání hostujícího Jakuba Černého, ale nakonec fauloval u domácí střídačky nešťastně i Tomáš Mertl. Zasloužená vyloučení a hraje se opět ve čtyřech.
     
    27:41
    Jakub Langhammer (CEB) - 2 min - nafilmovaný pád. Jan Bojer (LIT) - 2 min - podražení.
     
    25:14
    Břevno zazvonilo po ráně Iva Kotašky. Toho si všiml Gulaš a vystřelený puk zvláštně zaplachtil, nejpíše se ještě otřel o hokejku Skuhrovce. Volke může s povděkem zaklepat na brankovou konstrukci.
     
    21:26
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Lepší start do třetiny si litvínovští hokejisté mohli těžko představit. Snížili totiž při vlastním oslabení a slabou chvilku si vybral Jakub Kovář, kterého překvapil JAKUB ČERNÝ bekhendovou přízemní střelou z velkého úhlu. Bez asistence.
     
    19:37
    Litvínovskou bídu v první třetinu dokumentuje i příhoda Jiřího Guly. Tomu mířil puk přímo na hokejku, ale bek kotouč nezpracoval, nechal ho přeskočit přes hokejku a hostující bek musel faulovat Květoně, který se dral do útoku a měl by před sebou volnou cestu směr Volke.
     
    18:18
    Mountfield právě vstřelil branku!
    Jihočeský důraz na brankovišti dnes nese ovoce. Roman Pšurný střílel a TOMÁŠ MERTL pohotově doklepával puk do prázdné brány. Litvínov už to bude mít hodně těžké. Asistence: Roman Pšurný.
     
    17:03
    Milan Gulaš a jeho hrubice při rozehrávce poslala do úniku Michala Trávníčka! Ten se pokusil Kováře rozhýbat a mířil mezi betony, domácí brankář ale svůj tým podržel.
     
    16:17
    Domácí při chuti, Pletka pálil po zadovce Kašpaříka jen do Volkeho! Kašpaříka ale fauloval Martin Jenáček, HC MOUNTFIELD si zahraje při početní výhodě.
     
    14:45
    Mountfield právě vstřelil branku!
    JIŘÍ FEREBAUER, který vypomáhá při zranění třech útočníků týmu Františka Výborného, se prosazuje poprvé v extralize! A tak upřímnou radost, jakou mladý útočník po vstřelení branky měl, jsem už dlouho neviděl. Branka připomínala trefu Pšurného, od modré střílel Kotaška, Volke kotouč vyrazil, Ferebauer ho zkrotil ve vzduchu a poslal ho do brány. Asistence: Ivo Kotaška, Stanislav Polodna.
     
    10:21
    A zachybovala i hostující obrana, Kašpařík měl před sebou odkrytou bránu, ale v rychlosti a z velkého úhlu trefil boční síť.
     
    10:00
    Deset minut pryč a když už jsem chtěl psát, že Kovář se v bráně ani nemohl zapotit, dostal se ke střele mezi kruhy Viktor Hübl. Mířil přesně, ale Kovář vytlačil puk jen lehce nad břevno!
     
    3:05
    Mountfield právě vstřelil branku!
    Využitá přesilovka HC MOUNTFIELD! René Vydarený vypustil z levého kruhu puk, Volke ho jen vyrazil před sebe a ROMAN PŠURNÝ zametal kotouč do odkryté brány. Pšurný dnes nastoupil do svého 200. zápasu v extralize a oslavil ho nejlepším možným způsobem. Asistence: René Vydarený, Jiří Vykoukal.
     
    1:15
    Karel Kubát (LIT) je prvním vyloučeným zápasu. 2 min - podražení.
     
    0:29
    První akce zápasu a hned před Volkem hořelo! První lajna domácích se kombinačně zbavila soupeřů a Květoň střílel z výhodné pozice. Volke s vypětím sil odolal a Šimánek při dorážce promáchl.
    Marken.cz

    Michal Špírek

    Branky a nahrávky: 4. Pšurný R. (Vydarený, Vykoukal), 15. Ferebauer (Kotaška, Polodna), 19. Mertl (Pšurný R.), 44. Ptáček (Gulaš), 52. Pletka (Mikeska) - 22. Černý (Kubinčák), 44. Lukeš (Kubát)


    Banes Motor České Budějovice: Kovář (Hrubec) - Vykoukal, Vydarený, Ptáček, Kolarz, Novák, Kotaška, Šulc - Šimánek, Mikeska, Květoň, Gulaš, Kašpařík, Pletka, Kuchejda, Mertl, Pšurný R., Polodna, Langhammer, Ferebauer, Burián.
    HC VERVA Litvínov: Volke (Brzobohatý) - Černošek, Martinka, Stříteský, Švarný, Kubát, Gula, Skuhrovec,Jareš - Trávníček, Vopat, Lukeš, Gerhát, Černý, Heinisch, Hübl, Jenáček, Kubinčák, Majdan, Bojer, Jánský.

    Rozhodčí: Jeřábek, Polák - Barvíř, Dřínovský

    Diváci: 5052
    bahis siteleri