Třinec – Motor ČB 3:5 (kon.) | Chomutov – Mladá Boleslav 7:0 (kon.) | Jihlava – Havířov 2:3 (po s.n.)
Sparta – Pardubice 3:2 (kon.) | HC Litvínov – Hr. Králové 1:2 (kon.) | Vsetín – Vítkovice 8:5 (kon.)
Plzeň – Slavia 9:1 (kon.) | Kometa Brno – Letňany 4:3 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
3:5 (2:2, 1:0, 0:3)
Banes Motor České Budějovice
Pátek 18.02.2011, 13:00Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    58:52
    Mountfield právě vstřelil branku!
    V Třinci je rozhodnuto o vítězi. BOHUMIL SVOBODA uniknul všem třineckým hráčům a v samostatném úniku se nemýlil mezi Němcovy betony. Asistence: Jan Trummer, Tomáš Prokop.
     
    53:39
    Mountfield právě vstřelil branku!
    Vedoucí gól Budějovic vstřelil z dorážky PETR ŠKOPEK.
     
    49:51
    Mountfield právě vstřelil branku!
    Zbývá okolo deseti minut do konce utkání a Budějovicím se podařilo zvrátit nepříznivý vývoj. Postaral se o to BOHUMIL SVOBODA, který v úniku dva na jedoho zvolil střelbu, což se ukázalo jako volba správná. Asistence: Jiří Bárta.
     
    21:59
    Třinec právě vstřelil branku!
    Ale Třinec dokázal zorganizovat rychlý brejk, který pro něj skončil jak nejlépe mohl. JAN ŠTENCEL totiž na konci akce propasíroval kotouč za brankářova záda. Asistence: Adrian Bumbál.
     
    14:38
    Mountfield právě vstřelil branku!
    Snaha hostů nakonec nebyla marná. V patnácté minutě je tedy znovu vyrovnaný stav. Po chybě gólmana Němce se do prázdné brány trefil PETR ŠKOPEK. Asistence: Bohumil Svoboda.
     
    11:18
    Třinec právě vstřelil branku!
    Tak to je ukázkový obrat! Znovu u toho byl FILIP OHERA, který chvíli po vhazování přidává další branku. Asistence: Martin Vrabel.
     
    10:52
    Třinec právě vstřelil branku!
    Důraz v brankovišti se nyní vyplatil FILIPU OHEROVI, který přijal přihrávku u pravé tyčky a naněkolikrát propasíroval kotouč přes gólmanův beton. Asistence: Jiří Slovák, Jakub Kurzok.
     
    09:21
    Mountfield právě vstřelil branku!
    Mountfield nakonec přesilovku využívá, když bezprostředně po vniknutí do pásma dopravil puk za brankovou čáru JIŘÍ BÁRTA. Asistence: Jaroslav Krypta, Jan Trummer.

    Tomáš Vacho

    Branky a nahrávky: 11. Ohera (Slovák, Kurzok), 12. Ohera (Vrabel), 22. Štencel (Bumbál) - 10. Bárta (Kypta, Trummer), 15. Škopek (Svoboda), 50. Svoboda (Bárta), 54. Škopek, 59. Svoboda (Trummer, Prokop)


    HC Oceláři Třinec: Němec - Kurzok, Slovák, Valíček, Jonáš, Štencel, Běhal - Pargáč, Ohera, Ižacký, Malyjurek, Chvostek, Samek, Franek, Vrabel, Matěj, Bumbál, Matuš
    Banes Motor České Budějovice: Gába - Škopek, Kypta, Ťoupal, Piegl, Prokop, Břečka - Mareš, Bárta, Rob, Beneš, Bílek, Trummer, Švec, Pich, Svoboda