Třinec – Motor ČB 3:5 (kon.) | Chomutov – Mladá Boleslav 7:0 (kon.) | Jihlava – Havířov 2:3 (po s.n.)
Sparta – Pardubice 3:2 (kon.) | HC Litvínov – Hr. Králové 1:2 (kon.) | Vsetín – Vítkovice 8:5 (kon.)
Plzeň – Slavia 9:1 (kon.) | Kometa Brno – Letňany 4:3 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
8:5 (5:1, 0:2, 3:2)
HC Vítkovice Ridera
Pátek 18.02.2011, 16:30Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    58:23
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Tak nakonec se rozhodčí usnesli, že puk za brankovou čarou byl. Domácím se to sice příliš nelíbí, nic s tím už ale neudělají. Za střelce branky označel znovu VOJTĚCH TOMI. Asistence: Michal Černín.
     
    58:11
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Tak přeci jen ještě hosté snižují. Rychlonohý VOJTĚCH TOMI se protáhl do útočného pásma a dobře mířenou střelou mezi betony pokořil Kohna. Asistence: Patrik Zdráhal.
     
    54:29
    Vsetín vstřelil branku!
    Tak tohle byla lahůdka, která jenom dokazuje, že hra čtyři na čtyři dnes patří Vsetínu. Obránce STANISLAV BÁCHOR se rozhodl bleskově podpořit domácí útok. Ve středním pásmu dostal nádhernou křížnou přihrávku od Michala Štědrého, nikým neatakovám projel do útočného pásma a pak utěšenou bombou na vyrážečku propálil Seiferta. Asistence: Michal Štědrý.
     
    51:28
    Vsetín vstřelil branku!
    A domácí tuto přesilovku bleskově vyyužívají. Vyraženou střelu Vítězslava Pelce dojel nejrychleji MARTIN KÝVALA a jeho dorážka proklouzla pod gólmanovým ramenem až do sítě. Asistence: Vítězslav Pelc.
     
    48:05
    Vsetín vstřelil branku!
    Vsetínští vstřelili hodně důležitou, uklidňující branku. Celá akce byla tak trochu na "dlouhé hole." Martin Kohout měl v přečíslení dva na jednoho puk na dlouhou hůl. S vypětím všech sil jej poslal před bránu, kde na něj svou širokou, avšak nedlouhou kolí nedosáhl Seifert zato na něj ale tak tak dosáhl JAROSLAV JANEBA, který jej podél ležícího brankáře dokázal usměrnit mezi tři tyče. Asistence: Martin Kohout.
     
    36:16
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Obrovská chyba Valachů doslova zařídila hostující snížení. Přihrávka na útočnou modrou totiž přišla přesně ve chvíli, kdy k domácímu bekovi vystartovali dva bráníci Ostravané. Ti neměli žádný problém vypíchnout v rychlosti puk. V akci dva na nikoho předložil Martin Blahuta tutovku PATRIKU ZDRÁHALOVI a ten před poloprázdnou klecí neměl problém. Asistence: Matrin Blahuta.
     
    33:03
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    A nakonec se Vítkovicím povedlo snížit. Při obléhání domácí svatyně DENIS KLEČKA do slova a do písmene protlačil puk mezi levou Kohnovou tyčí a gólmanovým betonem za brankovou čáru. Asisteence: Martin Blahuta.
     
    18:48
    Vsetín vstřelil branku!
    Hosté již sice byli v plném počtu, přesto se v jejich síti třepetá pátý "kousek". Dominik Pokorný přistrčil na modrou puk MICHALU ŠTĚDRÉMU a ten přesnou střelou od modré překonal brankáře Seiferta, který po čtvrté brance vystřídal v hostující kleci Ďuriše. Asistence: Dominik Pokorný.
     
    16:01
    Vsetín vstřelil branku!
    A přesilovku pět na tři Vsetín využívá. Do střely zápěstím od modré, kterou vyslal VÍTĚZSLAV PELC vkládal těsně před gólmanem hůl jeden z domácích hráčů. Puk nakonec zřejmě nezasáhl, přesto se černý nesmysl zastavil až v síti Vítkovické svatyně. Asistence: Ondřej Slováček, Josef Daněk.
     
    14:13
    Vsetín vstřelil branku!
    Další závar po vyražené střele už ale Valaši přetavili v přesilovkovou branku. Byl to JOSEF DANĚK, kdo střelou po ledě našel skulinku ve výstoji klečícího Ďuriše. Asistence: Martin Ptáčník.
     
    5:35
    Vsetín vstřelil branku!
    Tak tohle je opravdu strhující minuta. Stále ještě při hře ve čtyřech na obou stranách ujeli do přečíslení Slováček s Ptáčníkem. Druhému jmenovanému sice střela nesedla, gólmanem vyražený puk se ovšem zastavil přímo před VÍTĚZSLAVEM PELCEM, najíždějícím ze druhé vlny, a ten z blízka neomylně prostřelil sedícího gólmana. Asistence: Martin Ptáčník, Ondřej Slováček.
     
    4:54
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hostující odpověd je ovšel blesková. Obránce VHK Štědrý nešťastně zastavil puk přímo do jízdy rozjetému MIKULÁŠI RIMMLOVI a ten, ač faulován, proměnil svůj brejk nekompromisní střelou do levého horního růžku domácí svatyně. Bez asistence
     
    4:43
    Vsetín vstřelil branku!
    Hra čtyři na čtyři se domácím povedla. Po přihrávce Pelce překvapil brankáře hostů střelou z úhlu DOMINIK POKORNÝ a Valaši se ujímají vedení. Asistence: Vítězslav Pelc.

    Radek Bařina

    Branky a nahrávky: 5. Pokorný (Pelc), 6. Pelc (Ptáčník, Slováček), 15. Daněk (Ptáčník), 17. Pelc (Slováček, Daněk), 19. Štědrý (Pokorný), 49. Janeba (Kohout), 52. Kývala (Pelc), 55. Báchor (Štědrý) - 5. Rimmel, 34. Klečka (Blahuta), 37. Zdráhal (Blahuta), 59. Tomi (Zdráhal), 59. Tomi (Černín)


    VHK ROBE Vsetín: Kohn (Bača) – Surý, Pelc, Hradil, Žák, Báchor, Galia, Štědrý - Daněk, Pokorný, Štrbík, Ptáčník, Kohout, Kývala, Janeba, Slováček, Brida, Tobola.
    HC Vítkovice Ridera: Ďuriš (Seifert) - Zuzaník, Charvát, Celner, Klok, Černín, Cabák - Tomi, Klečka, Kysučan, Kovář T., Blahuta, Rimmel, Zdráhal, Ballner, Sysala.
    bahis siteleri