HC Slovan – Trenčín 4:1 (kon.) | Banská Bystrica – Zvolen 3:4 (kon.)
konec
HC Slovan Bratislava
4:1 (0:1, 0:0, 4:0)
HK DUKLA Trenčín
sk Neděle 27.02.2011, 18:00 • Bratislava - Ružinov, štadión Vladimíra Dzurillu • Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    55:51
    Hudáček odviedol kvalitnú prácu, keď sa zjavil pred bránou Kováča, ktorého prekonal strelou ponad betóny a zvýšil tak stav stretnuia na štyri jedna.
     
    53:58
    Tretí gól domáceho mužstva dáva Martin Hujsa, ktorý dostal puk na hokejku medzi kruhy a nádhernou stelou prekonal Kováča, ktorý nemal šancu.
     
    46:23
    Nariadené trestné strielanie zrealizoval JÁN LIPIANSKY, ktorý bol predtým faulovaný takmer v samostatnom nájazde. Trestné strieľanie zrealizoval tak, že si položil Kováča, ktorý nevydržal stáť, lahol Lipianskemu na ľad a ten ho v páde prekonal. Bez asistencie.
     
    42:18
    DÁVID BUC vyrovnáva stav stretnutia, po peknej prihrávke od Urama, ktorý si vytiahol Kováča z brány a v páde prekonal skvele chytajúceho trensčianského brankára. Pekný hokejový moment v podaní hokejistov HC Slovan Bratislava. Asistencia: Marek Uram.
     
    Tomko je na lavici hanby
     
    32:50
    Štajnoch si prisadol ku Cartellimu..
     
    30:05
    Cartelli putuje na trestnú lavicu.
     
    11:54
    Sekeráš splnil to čo po včerajšom stretnutí sľúbil. Sekeráš samostatne pomotal hlavy obrancom domáceho Slovana puk ktorý mu nikto nezobral z hokejky posunul pred Konráda a OLIVER ĎURIŠ nemohol inak iba prekonať Konráda. Asistencia: Ľubomír Sekeráš.

    Jozef Fajták

    Branky a nahrávky: 47. Lipiansky, 54. Hujsa Martin, 56. Hudáček (Buc) - 12. Ďuriš (Sekeráš), 43. Buc (Uram)


    HC Slovan Bratislava: Konrád - Jackman, Hájek, Cartelli, Frühauf, J. Kováčik, Štajnoch, Rullier, Bohunický - M. Bakoš, Hujsa - Uram, L. Hudáček, Lipiansky - D. Skokan, Kapuš, D. Buc - Róbert Huna, A. Nedorost, Richard Huna
    HK DUKLA Trenčín: Trenčín: Kováč - Sekeráš, E. Bednár, Hruška, Bolf, Martin Chovan, S. Tomko - Mikula, Blatný, T. Melichárek - Tybor, Gašparovič, R. Tvrdoň - Naurov, P. Kopecký, Jánoš - M. Filo, O. Ďuriš, Koložváry

    Rozhodčí: GREČKO, KONC

    Diváci: Vypredané
    bahis siteleri