Opava – Havlíčkův Brod 6:4 (kon.) | Chomutov – Olomouc 2:3 (kon.) | Motor ČB – Kometa Brno 4:3 (po s.n.)
konec
HK Opava
6:4 (4:3, 1:1, 1:0)
HC Rebel Havlíčkův Brod
Pondělí 07.03.2011, 17:30 • Zimní stadion města Opavy, kapacita 5400 diváků. • DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    55:29
    Opava právě vstřelila branku!
    Domácí využívají další přesilovku a vedou již 6:4. Adam Koschatzký nádherně našel úplně volného JAKUBA VÍTKA, jenž sám před poloprázdnou brankou Rebelu nezaváhal a usměrnil touš za brankovou čáru. Asistence: Adam Koschatzký.
     
    38:00
    Opava právě vstřelila branku!
    Domácí v tomto duelu znovu vedou! Tentokráte 5:4. Pavel Baďura nejprve po krásném bekhendovém blafáku trefil levou tyčku hostující branky, ale v akci přesto pokračoval dále. Na modré našel Jiřího Dohnala, který nahodil touš na pravý kruh, kde čekal osamocený VOJTĚCH ŽÍDEK a perfektně zápěstím s přispěním levé tyčky překonal Zvolánka v brance Rebelu. Asistence: Jiří Dohnal, Pavel Baďura.
     
    22:45
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Hosté podruhé v utkání srovnávají skóre! V mezikruží stojící ONDŘEJ ŠÍMA dostal perfektní nahrávku od Jana Wasserbauera a chladnokrevně zakončil mezi nohy Plánovského. Asistence: Jan Wasserbauer, Radek Novotný.
     
    19:06
    Opava právě vstřelila branku!
    Slezan však tuto přesilovku ještě stihl využít, a to když MARTIN FAKSA vypálil z pravého kruhu a hostující brankář se za jeho ranou pouze ohlédl. Asistence: Adam Koschatzký, Pavel Baďura.
     
    18:43
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tak to je nevídané, hosté vyrovnávají ve vlastní přesilovce. Tři branky stihli nacpat do jediné minuty! DAVID KOZLÍK si zpracovával puk za opavskou svatyní a přenádherným vysavačem a la Robert Reichl rozvlnil síť za zády Plánovského. Asistence: Jan Milfait.
     
    18:04
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Hosté střílejí svůj druhý gól, a rozdíl ve skóre tak již činí pouze jedinou branku! Ránu Radka Novotného vyrazil Plánovský pouze před sebe, kde si pro puk dojel ONDŘEJ ŠÍMA a celkem v pohodě jej doklepl za brankovou čáru. Asistence: Ondřej Novotný, Jiří Musil.
     
    17:50
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Hosté snižují na 1:3 z jejich pohledu. Sám před Plánovským zůstal nikým nehlídaný FILIP ONDRÁČEK, jenž bez problémů zasunul puk za záda Plánovského po skvělé přihrávce Vladimíra Szilvy. Asistence: Vladimír Szilva.
     
    15:37
    Opava právě vstřelila branku!
    Domácí mužstvo sice v přesilovce nedokázalo využít dvě čisté gólové šance, ale třetí mu již vyšla na výbornou. Jakub Vítek oslovil přihrávkou na modrou čáru DANIELA KYSELU, který se trefil po tvrdé bomba přesně k tyči hostující svatyně. Asistence: Jakub Vítek, Adam Koschatzký.
     
    07:01
    Opava právě vstřelila branku!
    Domácí mladíci zvyšují na 2:0 ve vlastním oslabení. Ke kotouči se před hostující brankou dostal MIHA VERLIČ a se štěstím jej poslal za záda Peška. Asistence: Pavel Baďura.
     
    00:47
    Opava právě vstřelila branku!
    Hned po svém prvním střeleckém pokusu se domácí celek raduje z branky! Martin Faksa nahodil kotouč do prostoru mezi kruhy, kde si pro něj dojel ADAM KOSCHATZKÝ a bekhendovou střelou překonal hostujícího brankáře. Asistence: Martin Faksa.

    Jan Šimek

    Branky a nahrávky: 1. Koschatzký (Faksa), 8. Verlič (Baďura), 16. Kysela (Vítek, Koschatzký), 20. Faksa (Koschatzký, Baďura), 38. Žídek (Dohnal, Baďura), 56. Vítek (Koschatzký) - 18. Ondráček (Szilva), 19. Šíma (Novotný, Musil), 19. Kozlík (Milfait), 23. Šíma (Wasserbauer, Novotný)


    HK Opava: Plánovský (Novák) - Faksa, Kysela, Havlíček, Rýpar, Žídek, Dohnal - Vaněk, Procházka, Pešut, Vítek, Březina, Baďura, Verlič, Džemla, Koschatzký, Seidler, Jelen, Otipka
    HC Rebel Havlíčkův Brod: Pešek (Zvolánek) - Pecen, Richter, Šulák, Ambrož, Šíma, Němec, Musil, Novotný - Wasserbauer, Szilva, Ondráček, Havel, Milfait, Doležal, Kozlík
    bahis siteleri