Jaroslavl – Riga 3:5 (kon.) | Petrohrad – Mytišči 1:3 (kon.)
konec
Lokomotiv Jaroslavl
3:5 (0:0, 3:2, 0:3)
Dinamo Riga
Čtvrtek 10.03.2011, 17:00Play-off KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:41
    Riga právě vstřelila branku!
    A je rozhodnuto. Hosté dnes zvítězí. Gólem do prázdné branky pečetí jejich vítězství MARTIN KARSUMS, který až ze středního pásma využil své rychlosti a zajel až před domácí svatyni.
     
    48:03
    Riga právě vstřelila branku!
    Tak to je něco. Hosté se obdivuhodně zvedli a otáčí vývoj utkání ve svůj prospěch. LAURIS DARZINŠ nabruslil až před Kočněva a nikým neatakován obhodil jeho beton.
     
    45:12
    Riga právě vstřelila branku!
    V situaci dva na jednoho dostal ALEXANDERS NIZIVIJS přihrávku před prázdnou branku a neváhal vyrovnat na 3:3. A začínáme znovu.
     
    37:59
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    V pokračující přesilovce se ovšem puk dostal na modrou k českému obránci KARLU RACHŮNKOVI, který jej spíš jen tak nahodil na branku, ovšem k jeho překvapení skončil černý nesmysl až za brankovou čárou.
     
    32:18
    Riga právě vstřelila branku!
    Rozhodčí gól uznává. Po střele od modré vyrazil domácí gólman puk jen před sebe, kde si jej dojel JANIS SPRUKST a dorazil jej do branky.
     
    27:00
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    A domácí otáčí zápas. ALEXEJ VASILEV bombou od modré překonává během krátké chvíle brankáře Tellqvista a strhává vedení na stranu domácího celku.
     
    25:25
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    A domácí svou druhou početní převahu ihned využívají. Český hráč MICHAL BARINKA se dostal na modré čáře k puku a prostřelil vše, co mu stálo v cestě, včetně vítečného Tellqvista.
     
    21:38
    Riga právě vstřelila branku!
    Jako blesk z čistého nebe udeřili hosté. VITALIJ KARAMNOV se prosmýkl mezi dvěma obránci a jel sám na brankáře Jaroslavle, kterého následně prostřelil mezi betony.

    Petr Frömel

    Branky a nahrávky: 26. Barinka, 27. Vasilev, 38. Rachůnek - 22. Karamnov, 33. Sprukst, 46. Nizivijs, 49. Darzinš, 60. Karsums


    Lokomotiv Jaroslavl: Kočnev, Vjušin - Rachůnek, Andrej Žukov, Vasil'ev, Barinka, Kalimulin, Urych - Michnov, Galimov Lehterya, Tkačenko, Churilov, Ostapčuk Kaljanin, Rudenko, Demitri, Vašíček, Kirjuchyn, Sobčenko Koroljuk
    Dinamo Riga: Holt, Tellqvist - Lavins, Ozolinš, K. Redlihs, Sotnieks, Galvinš, Tsibulskis - Hartigane, Sprukts, Darzins, Karsums, Niživij, Dzherinsh, M. Redlihs, Shtals, Podzinsh, Petrovitski, Surovy, Ankipans, Trotter
    bahis siteleri