Havlíčkův Brod – Zlín 1:6 (kon.) | Hr. Králové – HC Litvínov 5:4 (po s.n.) | Motor ČB – Třinec 1:5 (kon.)
Vítkovice – Vsetín 4:7 (kon.) | Liberec – Ústí n/L 4:1 (kon.) | K. Vary – Kladno 6:4 (kon.)
Pardubice – Sparta 1:3 (kon.) | Slavia – Plzeň 5:2 (kon.) | Mladá Boleslav – Chomutov 2:6 (kon.)
Písek – Olomouc 3:5 (kon.)
po s.n.
Královští lvi Hradec Králové
5:4 (2:1, 1:2, 1:1 - 0:0)
HC Litvínov
Pátek 11.03.2011, 16:00Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    65:00
    Hradec právě vstřelil branku!
    Rozhodující nájezd proměnil MICHAL PROCHÁZKA.
     
    54:20
    Hradec právě vstřelil branku!
    Oklepali. U hrazení se k puku dostal FILIP ROPICKÝ, odmítl si dva dojíždějící protihráče a své sólo zakončil střelou pod Soukupem! Drama tedy zdaleka nekončí, stav je 4:4. Asistence: Martin Bartoň.
     
    51:49
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Už jsem chtěl psát, že oba týmy si hlídají zadní vrátka, když mě z myšlenky vytrhnul útok hostí. Jakub Matai z velkého úhlu ještě na Pavelku nevyzrál, ovšem místo dorážky naložil s pukem lépe. Poslal ho totiž za Pavelkou kolem tyčky do brankoviště, kde stál připravený JOSEF ŘEHULKA. Hradečtí obránci se k němu natahovali marně, litvínovský střelec už mířil do prázdné. Hosté tak jdou poprvé v zápase do vedení. Asistence: Jakub Matai.
     
    34:46
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Hra čtyři na čtyři očividně víc vyhovuje hostům. Jaroslav Pavelka vyrážel kotouč daleko ze své branky, a protože byl hodně na straně, JAKUB PROCHÁZKA se vydal obkroužit bránu. Potom už jen bezpečně zasunul k volné tyčce, Litvínov tak potřetí srovnává skóre. Asistence: Jakub Zdeněk.
     
    30:03
    Hradec právě vstřelil branku!
    Druhou polovinu utkání načínají svým gólem domácí. Ihned po vhazování vyvinuli velký tlak na litvínovkého brankáře a po sérii dorážek se puk dostal k ONDŘEJI VLČKOVI, který už to měl do prázdné. Asistence: Lukáš Gabriel, Tomáš Půlpán.
     
    25:54
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Přeci jen přichází zasloužený gól hostů. Už dlouho drželi domácí tým v šachu a nakonec se k puku dostal za bránou JAKUB MATAI. Všiml si, že domácí gólman zůstal u druhé tyčky, tak rychle zasunul k té první a puk se došoural za brankovou čáru. Je vyrovnáno 2:2. Asistence: Jakub Procházka.
     
    03:53
    Hradec právě vstřelil branku!
    Jenže Hradečtí si hodně rychle berou zpět ztracené vedení. Lukáš Pravda přihrál LUKÁŠI GABRIELOVI, který se prosmýkl kolem pravé tyčky Soukupa a i když potom zakopl, i v pádu dokázal litvínovského brankáře prostřelit. Domácí už hráli přesilovku. Asistence: Lukáš Pravda.
     
    02:54
    Litvínov právě vstřelil branku!
    To ale nebránilo Benzině vyrovnat skóre. JAKUB ZDENĚK ztrapnil hradeckou obranu několika kličkami a následně prostřelil také domácího brankáře. Asistence: Jan Strejček.
     
    01:00
    Hradec právě vstřelil branku!
    Začátek utkání ale vůbec nezastihl hostujícího gólmana v dobré formě. Přesně po minutě hry totiž za svá záda pustil nahození MICHALA PROCHÁZKY z pravého kruhu a Hradec se ujímá vedení 1:0. Asistence: Lukáš Nedvídek.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 1. Procházka M. (Nedvídek), 4. Gabriel (Pravda), 31. Vlček (Gabriel, Půlpán), 55. Ropický (Bartoň), 65. Procházka M. - 3. Zdeněk (Strejček), 26. Matai (Procházka J.), 35. Procházka J. (Zdeněk), 52. Řehulka (Matai)


    Královští lvi Hradec Králové: Pavelka (Dohnal) - Kopsa, Kováč, Pilař, Havlena, Konečný, Matějček (MD), Novotný, Hercig (MD) - Gabriel, Ropický, Procházka M., Půlpán, Ouzký, Pravda, Vlček "C", Šeps (MD), Bartoň, Havlík, Nedvídek, Klemenc (MD).
    HC Litvínov: Soukup (Horák) - Bittner, Kasal, Theimer, Strejček, Kuriljak, Svoboda, Fučík, Cvrk - Švarc, Zdeněk, Procházka J., Trübenekr, Písařík "C", Malík, Mical, Válek, Malec, Řehulka, Šrámek, Matai.

    Rozhodčí: Doležal - Budínský, Kmoníčková.
    bahis siteleri