Slovensko – Dánsko 4:1 (kon.) | Francie – Norsko 2:5 (kon.) | Rusko – Finsko 2:3 (po s.n.)
Švýcarsko – USA 5:3 (kon.) | Německo – Česko 2:5 (kon.) | Kanada – Švédsko 3:2 (kon.)
konec
Německo
2:5 (1:2, 0:3, 1:0)
Česko
Pondělí 09.05.2011, 20:15Mistrovství světa
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:49
    Greilinger mohl vstřelit po své brance vzápětí další, ale jeho kvalitní střelecký pokus bez přípravy z pravého kruhu vyrazil rychle přemisťující se Štěpánek.
     
    58:26
    Německo právě vstřelilo branku!
    Němci špatně rozehranou přesilovku nakonec přecejen využívají. Poté, co se jim povedlo konečně získat pásmo, přihrál Barta na levý kruh THOMASI GREILINGEROVI, který naprosto nekompromisní ránou přinutil Štěpánka ke smutnému ohlédnutí do jeho levé šibenice! Asistence: Aexander Barta.
     
    57:09
    Němci přitlačili Čechy. Od modré pálil štiplavě Frank Hordler, sílící tlak západního souseda pak rozkouskoval faulem Čáslava. Dostává dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    52:35
    Sílící tlak Čechů Němci řeší proti pravidlům. Korbinian Holzer dostává dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    43:40
    Kai Hospelt při dorážení fauloval. Dostává dvě minuty za napadení. Hra se stěhuje před Endrase.
     
    36:58
    Česko právě vstřelilo branku!
    Teď už ale kombinace české reprezentaci vyšla! Při sílícím tlaku Čechů v útočném pásmu se až k levé tyči prokličkoval Petr Průcha a místo zakončení správně volil přihrávku skrz brankoviště, kde si na ní počkal pohotový PATRIK ELIÁŠ, který po snadném zakončení do prázdné brány mohl oslavně zvednout ruce nad hlavu! Asistence: Petr Průcha, Martin Havlát.
     
    35:34
    Česko právě vstřelilo branku!
    Česká přesilovka využita za 19 vteřin! Češi vyhráli buly, rozestavili se v útočné třetně a těsně za pravým kruhem vypálil Jaromír Jágr. Před bránou clonící TOMÁŠ PLEKANEC do jeho rány nastavil hůl a ztečoval puk přesně mezi betony padajícího Endrase! Asistence: Jaromír Jágr, Roman Červenka.
     
    35:15
    Přesilovka pro české národní mužstvo. Za hákování si na dvě minuty odpočine Kreutzer.
     
    35:11
    Marek na červené čáře postupoval sám proti bránícímu Levalleeovi. Udělal čtyři rychlé kroky, naznačil kličku doleva a uhnul obránci doprava. Tim pádem se efektivně a krásně uvolnil a mohl z mezikruží vypálit. Jen těsně přestřelil!
     
    34:13
    Německé přečíslení dva na jednoho. Müller našel Reimera, ale jeho dělovku zlikvidoval Štěpánek svým ramenem!
     
    31:09
    Rolinek vymanil Čechy z německého sevření a vyrazil rychle do předu. Na pravém křídle si nejprve narazil s Markem a pak posunul puk na přijíždějícího Krajíčka. Lukáš Krajíček naznačil střelu, položil brankáře a vracel puk na své dva spoluhráče. Jeho napůl rána napůl střela byla sražena do rohu!
     
    27:38
    Němečtí hráči dlouho kombinovali v útočné třetině a na konci celé akce stál Barta, který z mezikruží nastřelil hruď Štěpánka.
     
    26:50
    Ullman přes šířku českého pásma předložil kotouč Müllerovi, ale jeho ránu z první zpacifikoval Štěpánek.
     
    26:15
    Německo bude hrát přesilovou hru. Za hákování jde pykat na trestnou lavici Krajíček.
     
    22:47
    Česko právě vstřelilo branku!
    Jágr opět ukázal svou genialitu, když přesným pasem přes celé pásmo našel hůl KARLA RACHŮNKA a ten ranou z první našel mezírku mezi tyčí a Endrasem. Asistence: Jaromír Jágr.
     
    21:55
    Po obrovské chybě Čáslavy při rozehrávce se dostal do velké šance Gogulla, jeho příklep z mezikruží ale skončil nad brankou!
     
    17:48
    Velká šance českého týmu! Plekanec našel rozjetého Jágra, který postupoval proti jedinému obránci společně s Červenkou a nabídl mu kotouč do jasné pozice. Červenka sice nezpracoval, ale zpětnou přihrávkou ještě oslovil Rachůnka, jemuž se puk zamotal mezi nohami a skončil mimo.
     
    15:33
    Jágr zahákoval Schütze a půjde si na dvě minuty odpočinout za katr.
     
    14:52
    Červenka prostrčil puk mezi triem bráncícíh obránců na Jágra, ten ve slibné pozici zasáhl puk špičkou čepele a Endrase tak neohrozil.
     
    10:38
    Česko právě vstřelilo branku!
    Český tým opět vede! První hezká akce čtvrté formace ještě gólem neskončila, následně se ale od Novotného dostal puk k MICHAELU FROLÍKOVI a ten střelou o Holzera opět vrací českému týmu jednobrankový náskok. Drhý vlastní gól německého týmu. Asistence: Jiří Novotný a Petr Hubáček.
     
    1:27
    Německo právě vstřelilo branku!
    Němci ovšem bleskurychle odpovídají! Lavallee vypálil zpoza Škouly a jeho střelu vyrazil Štěpánek pouze k volnému JOHNU TRIPPOVI, který přesnou dorážkou vyrovnává. Asistence: Kevin Lavallee.
     
    1:16
    Holzer s Eliášem odcházejí po vzájemné potyčce na trestnou lavici.
     
    0:51
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tak to je skvělý český začátek. TOMÁŠ PLEKANEC zavezl puk do útočného pásma, obtočil se kolem Brauna a o brusle Krügera se puk odrazil do branky. Bez asistence.
    Cestu našich mladých reprezentantů U18 šampionátem ve Finsku si můžete připomínat originálním dresem. Ten nyní můžete získat v této aukci.

    Radek Barkman

    Jan Šimek

    Adam Sušovský

    Branky a nahrávky: 2. Tripp (Lavallee), 59. Greilinger (Barta) - 1. Plekanec, 11. Frolík (Novotný, Hubáček), 23. Rachůnek (Jágr), 36. Plekanec (Jágr, Červenka), 37. Eliáš (Průcha, Havlát)


    Německo: Endras (Patzöld) - Krüger, Dietrich - Holzer, Braun - Lavallee, Hordler - Reul, N.Goc - Wolf, Hospelt, Rankel - Müller, Reimer, Ullmann - Kreutzer, Barta, Greillinger - Tripp, Schütz, Gogulla. Trenér: Uwe Tripp.
    Česko: Štěpánek (Kovář) - K. Rachůnek, Z. Michálek - Židlický, Škoula - Krajíček, Čáslava - Němec - Jágr, Plekanec, Průcha - Havlát, Eliáš, Červenka - Voráček, Marek, Rolinek - Frolík, Novotný, Hubáček.

    Rozhodčí: Baluška (SVK), Persson (SWE) - Arm (SUI), Děduljda (BLR)

    Diváci: 9305
    bahis siteleri