Žilina – Košice 1:1 (kon.) | Trnava – Dunajská Streda 2:1 (kon.) | Žilina – Košice 1:1 (kon.)
Trnava – Dunajská Streda 2:1 (kon.)
konec
MŠK Žilina
1:1 (1:1)
MFK Košice
sk Neděle 17.07.2011, 19:30 • Pod Dubňom • Niké liga
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie začína o 19:30.
     
    Základné zostavy oboch mužstiev:

    MŠK Žilina: Martin Dúbravka - Stanislav Angelovič, Jozef Piaček, Prince Ofori, Marcel Ondráš - Peter Šulek - Roman Gergel, Viktor Pečovský, Miroslav Barčík (K) - Róbert Pich, Tomáš Majtán

    MFK Košice: Darko Tofiloski - Mikuláš Tóth, Ivan Dokovič, Timon Dobias, Matúš Čonka - Floris Héric Isola, Peter Šinglár (K) - Coulibaly Diaby, Kamil Karaš, Miroslav Viazanko - Erik Pačinda


    Náhradníci oboch mužstiev:

    MŠK Žilina: Martin Krnáč - Adam Žilák, Patrik Mráz, David Střihavka, Nemanja Zlatkovič, Momodou Ceesay, Ivan Lietava

    MFK Košice: Miloje Prekovič - Vladimír Kražel, Jozef Skvašík, Tomáš Kubík, Ján Novák, Dávid Škutka, Juraj Hovančík


    Rozhodcovia dnešného stretnutia:

    Vladimír Vnuk - Tomáš Somoláni, Peter Jenčura
     
    1
    Stretnutie práve začalo.
     
    1
    Úvodnú rozohrávku v dnešnom stretnutí zaobstarali domáci Žilinčania, ktorých už z lavičky po neúspešnom stretnutí na Islande nediriguje Pavel Hapal. Novým šéfom striedačky žltozelených sa stal Ľubomír Nosický, ktorý proti Košiciam stavil na hru na dvoch útočníkov a dopredu k Tomášovi Majtánovi posunul aj Róberta Picha, ktorý pod Dubeň prichádzal ako kanonier. Potvrdí dnes svoj talent?
     
    3
    Košičania v tomto zápase stavili na rovnakú zostavu, aká uhrala nerozhodný výsledok 2:2 v poslednom priateľskom súboji s maďarským Debrecínom. Opäť len na lavičke ostal kanonier Ján Novák, ktorý by už mal byť po dlhých a vlečúcich sa zraneniach v poriadku a v tejto sezóne by mal byť základným kameňom východniarov v boji o záchranu.
     
    5
    Je za nami päť minút z dnešného stretnutia a diváci toho zatiaľ z futbalového umenia veľa nevideli. Obe mužstvá sa skôr len oťukávajú a hrá sa medzi šestnástkami. Uvidíme, nakoľko bude mať na favorizovanú Žilinu vplyv prehra v úvodnom zápase druhého predkola Európskej ligy na pôde Reykjavíku, kde si mimoriadne skomplikovali svoju šancu na úspech.
     
    7
    Nedorozumenie v strede poľa u žilinských hráčov a lopta končí za postrannou čiarou. Opäť z toho nič nebude, kombinácia u domácich stále viazne. Napriek tomu spoza brány Martina Dúbravka povzbudzuje žltozelených skupina asi sto skalných priaznivcov. Inak štadión nie je zaplnený ani zďaleka. Na východnej tribúne je len minimum ľudí, rovnako na severnej. Južná je uzavretá úplne, takže česť budú zrejme zachraňovať len diváci na hlavnej - západnej tribúne.
     
    9
    Najmenej práce v úvodných minútach dnešného stretnutia zatiaľ majú brankári. Ani jeden z nich nemusel vôbec zasahovať. Na loptu si siahol akurát Darko Tofiloski, ktorý ju vykopával od svojej brány po tom, čo sa ho snažil z diaľky prekvapiť Róbert Pich. Jeho pokus však bol nepresný a skončil vedľa pravej žrde. Diváci tak stále čakajú na nejakú príležitosť.
     
    11
    Teraz sa už Žilinčania dostávajú do šance a Tofiloski musí zasahovať. Na pravej strane sa s loptou predral Tomáš Majtán, ktorý svojim centrom hľadal Róberta Picha. Ten bojoval vo vzdušnom súboji s brankárom súpera, ten loptu nedokázal zachytiť a tá mu vypadla. Našťastie pre východniarov sa k nej nedostal nikto zo žltozelených a do bezpečia ju odkopol Dokovič.
     
    13
    Žilinskí priaznivci teraz skandovali meno už bývalého kormidelníka Pavla Hapala, ktorého manažment žltozelených odvolal po neúspešnom vystúpení v prvom stretnutí druhého predkola Európskej ligy v hlavnom meste Islandu Reykjavíku. Možno to bola určitá forma poďakovania za to, čo český tréner pod Dubňom dokázal. Otázne však je, či to v súčasnej situácie niekomu pomôže. Obzvlášť trénerovi Ľubomírovi Nosickému, ktorý prebral mužstvo vo veľmi hektickom období.
     
    15
    Fanúšikovia päťnásobného majstra Slovenska dúfali, že žltozelení nechajú zabudnúť na absolútne nevydarenú jar a opäť začnú predvádzať futbal pohľadný pre oko diváka. Zatiaľ sa tak však nedeje, stále sa hrá prevažne v strede poľa, jediný svetlý moment predviedol len Pich po kombinácii s Majtánom, po ktorom šťastne zasahoval Tofiloski.
     
    17
    Do nebezpečnej možnosti sa teraz takmer dostali Košičania, keď Jozef Piaček veľmi nevydarene vracal loptu Martinovi Dúbravkovi. Tá nebola dostatočne prudká a okamžite za ňou vyštartoval Erik Pačinda. Našťastie pre domácich, mladý gólman veľmi dobre čítal situáciu a okamžite vybehol, dostal sa k lopte skôr a odkopol ju do bezpečia. Stav zostáva i naďalej nezmenený.
     
    19
    Roman Gergel využil svoju silu v rukách a dlhým outovým vhadzovaním za obranu sa mu podarilo na pravej strane vysunúť Tomáša Majtána, ku ktorému však okamžite pristúpila dvojica brániacich Košičanov. Bývalý zakončovateľ Petržalky sa snažil loptu si zaseknúť, ale odkopol si ju príliš ďaleko od nohy len na kopačky súpera, ktorý sa jej opäť zbavuje dlhým odkopom.
     
    21
    Košičania sa snažia podnikať útočné výpady len po strate lopty u domácich futbalistov, ale príliš neriskujú, aby neotvorili zadné dvierka. Aj preto ohrozujú Dúbravku len sporadicky a aj to iba symbolickými pokusmi. Jeden z nich predviedol Pačinda, ktorý sa síce predral cez Angeloviča, ale následne posielal loptu takmer od postrannej čiary na strážcu svätyne súpera, ktorý ju bez problémov chytá.
     
    23
    Teraz sa už ale pre hostí črtala prvá nebezpečnejšia možnosť v stretnutí, keď dobrú prácu odviedol Viazanko. Po jeho prihrávke oklamal protihráča Pačinda, loptu pustil za seba, kde už zo zadnej vlny vybiehal Kamil Karaš. Tiesnený však nedokázal presne zamieriť a trafiť priestor medzi tromi žrďami Martina Dúbravku. Lopta tak končí mimo brány.
     
    25
    V polovici prvého polčasu sa Žilinčania dostávajú do ďalšej nebezpečnej príležitosti. Štandardnú situáciu z väčšej vzdialenosti zahrával Miroslav Barčík, ktorý svojim centrom na vzdialenejšiu žrď našiel hlavu Marcela Ondráša. Ten sa mohol zapísať hneď v úvodnom ligovom zápase v žltozelenom drese do streleckej listiny, ale lopta z jeho hlavy skončila vedľa brány.
     
    27
    Košice dali gól!
    Tak toto je šok. Z ničoho nič pokus hostí a Košice vedú. Hralo sa tak ako vo väčšine prvého polčasu. Mužstvá sa snažili kombinovať medzi šestnástkami, keď sa na polovici domácich lopta odrazila ku MATÚŠOVI ČONKOVI, ten sa bez prípravy oprel do lopty a tvrdou strelou z 25 metrov presne k ľavej žrdi nedal Dúbravkovi žiadnu šancu.
     
    29
    Pre Žilinčanov je to určite tvrdá rana, Košičanov to naopak môže dostať na koňa. Treba však uznať, že to, čo predviedol Matúš Čonka, sa v slovenskom futbale často nevidí. Naozaj krásny moment. Práve kvôli takýmto chvíľam sa futbal hrá. Kiežby sme ich videli viac. Mužstvá majú pod Dubňom ešte hodinu, teraz by sa mali začať snažiť viac tlačiť žltozelení.
     
    31
    Mnohí fanúšikovia Žiliny videli vinu v Pavlovi Hapalovi. Či už sa jednalo o zostavu, striedania, rozostavenie, taktiku. Dnes tu český kormidelník nie je, ale hra ďaleko zaostáva za časmi, v ktorých futbalisti v žltozelených dresoch bavili divákov. Problém teda naozaj bude zrejme niekde inde. Stále však ostáva dostatok času na to, aby hráči presvedčili ľudí o opaku. Inak vyššie návštevy nemožno očakávať.
     
    33
    Treba uznať, že Košičania zatiaľ celkom dobre bránia. Sú pomerne organizovaní, držia si protihráčov natesno a nenechávajú im veľa priestoru na kombináciu. Žilinčanov to robí veľké problémy, na malom priestore zrejme s loptou veľkí kamaráti nie sú. Dostali sa síce už do dvoch možností, ale v jednom prípade nebolo zakončenie presné, v druhom zasiahol gólman Tofiloski.
     
    35
    Desať minút pred koncom riadneho hracieho času sme svedkami i prvého napomenutia v podobe žltej karty. V jednom zo súbojov si až príliš agresívne počínal Stanislav Angelovič, vo výskoku zrejme nechcene zasiahol protihráča do tváre a rozhodca mu udeľuje žlté varovanie, takže pravý obranca domácich si bude musieť vo zvyšnom priebehu duelu dávať väčší pozor.
     
    36
    Žilina dala gól!
    Tak domáci to dokázali a pomerne rýchlo vyrovnávajú, ale takisto tento zásah prišiel ako blesk z jasného neba. Miroslav Barčík našiel v šestnástke TOMÁŠA MAJTÁNA, ten sa ocitol sám pred Tofiloskim, ktorého si naozaj vychutnal, položil si ho, loptu si zasekol a následne už nemal prakticky žiaden problém zakončiť do odkrytej brány.
     
    38
    Veľa teraz nechýbalo a Žilinčania už mohli vyhrávať. Pre loptu za obranu si vybehol Róbert Pich, ktorý sa už - už rútil sám na Tofiloskeho, v momente, ako si už zasekával loptu ako pred malou chvíľou jeho spoluhráč z útoku, rozhodca fúkol do píšťalky a odpískal offsajd. Diváci v Žiline prejavujú svoj nesúhlas hlasným piskotom. Bolo to rozhodnutia naozaj na hranici, ale z nášho pohľadu je to ťažké posúdiť.
     
    40
    Tesne pred koncom prvého polčasu nám stúpa aj nervozita, ktorá sa prejavuje v tvrdších súbojoch a naozaj nervóznejších manieroch futbalistov. Po jednom z nich vidí žltú kartu aj hosťujúci záložník Miroslav Viazanko, ktorý si tak rovnako ako jeho protihráč Stanislav Angelovič bude musieť dávať v zhruba päťdesiatminútovke pozor, aby sa vyvaroval tvrdších zákrokov.
     
    42
    Blíži sa nám záver prvého polčasu a hra sa odohráva prevažne na obrannej polovici košického mužstva. Žilinčania sa však i naďalej nedostávajú cez defenzívu súpera ľahko a často musia loptu posúvať dozadu a rozohrávať svoje akcie až takmer od poliacej čiary. Predsa len, východniari síce stratili vedenie, ale pre nich je i súčasný výsledok veľmi dobrý.
     
    44
    O ohrozenie súperovej brány sa teraz snažili aj Košičania. Kapitán Peter Šinglár skúšal svoje šťastie z obrovskej diaľky a snažil sa prekvapiť Dúbravku, ten ale zasahovať vôbec nemusel. Lopta skončila vysoko nad brvnom. Nasledovať bude výkop od jeho brány a desiatky sekúnd v prvom dejstve. Podarí sa ešte jednému z mužstiev rozvlniť sieť súpera?
     
    45
    Posledné sekundy prvého polčasu ubiehajú, Žilinčania sú opäť pri lopte. Na pravej strane sa zapájal do hry aktívny Barčík, ktorý posielal ďalší center do šestnástky. Opäť bol presný, keď na vzdialenejšej žrdi našiel hlavu Tomáša Majtána. Jeho pokus ale nebol dostatočne razantný a ani umiestnený, takže Tofiloski nemal prakticky žiaden problém úspešne zakročiť.
     
    Prvý polčas skončil.
     
    46
    Začal druhý polčas.
     
    46
    Začal sa nám druhý polčas súboja medzi MŠK Žilina a MFK Košice. Stav stretnutia po prvej polovici je 1:1. Hostí z východu dostal do prekvapujúceho vedenia krásnou ďalekonosnou strelou Matúš Čonka. Za domácich vyrovnával o deväť minút neskôr Tomáš Majtán. Ani jeden z tímov cez polčasovú prestávku nepristúpil ku striedaniu, hrajú teda tie isté jedenástky.
     
    48
    Aj do druhého polčasu vstúpili tímy veľmi opatrne. Zrejme sa už nebudeme môcť tomu veľmi čudovať. Časy, kedy sa Žilinčania púšťali do súpera bez rešpektu a často už v prvých minútach rozhodovali zápasy, pominuli. Dnes hrá iné mužstvo, ktoré bude musieť ísť vôľou a bojovnosťou od zápasu k zápasu v snahe získať každý jeden bod a zdramatizovať súboj o čelo tabuľky.
     
    50
    Stále sa hrá prevažne v strede poľa, ďaleko od jednej či druhej brány. Ani jedno z mužstiev nedokáže dlhšie udržať loptu na svojich kopačkách. Kombinácia viazne a hráči sa dopúšťajú veľkého množstva chýb. Pre diváka to teda nie je veľmi atraktívny súboj. Uvidíme, čo si tímy pripravia do záverečnej štyridsaťminútovky. Od Košičanov ale ofenzívu veľmi očakávať nemožno. Predsa len, už od prvého kola im pôjde o každý bod.
     
    52
    Žilinčania sa teraz dostávali do prvej šance v druhom polčase. Opäť skvelú prácu odviedol Miroslav Barčík, ktorý je veľmi aktívny a svojimi presnými loptami zásobuje svojich spoluhráčov. Ďalším presným centrom teraz našiel na vzdialenejšej žrdi Róberta Picha, ktorý však nedokázal loptu dobre spracovať a hruďou ju zrazil len pred futbalistu súpera, ktorý ju okamžite odkopávať do bezpečia.
     
    54
    Teraz už ale Tofiloski musí byť v pozore a zasahuje. Do zakončenia sa v šestnástke predral Šulek, ktorý sa uvoľnil pri pravej žrdi a nebezpečne vypálil. Brankár východniarov si ale priestor pri žrdi postrážil a loptu dokázal aspoň vyraziť na roh. Z neho domáci nedokázali nič vyťažiť, takže stav stretnutia sa ani tentokrát nemení. Na svetelnej tabuli i naďalej v kolónke strelených gólov svietia dve jednotky.
     
    56
    Žilinčania získali ďalší rohový kop. Loptu si opäť postavil Miroslav Barčík a veľmi dobre nachádzal hlavu Prince Oforiho. Ten ale tiesnený zakončiť nedokázal lopta sa odrazila ku Pichovi, ktorý však zakončil mimoriadne nepresne. Následne Košičania po prvýkrát striedajú. Ihrisko opúšťa futbalista čiernej pleti Coulibaly Diaby a na jeho miesto nastupuje Dávid Škutka.
     
    58
    Obrovská šanca Košíc a fantastický zákrok Martina Dúbravku. Tak toto bola neuveriteľná možnosť na zmenu skóre pre hostí. Peter Šinglár dobrým pasom na ľavú stranu vysunul Erika Pačindu, ten presnou kolmicou na bližšej žrdi našiel nohu práve striedajúceho Dávida Škutku, ktorého bombu z prvej domáci gólman reflexívne vyráža a zachraňuje svoj tím od naozaj veľkých problémov.
     
    60
    Začína to byť veľmi zaujímavé. Žilinčania majú loptu častejšie na svojich kopačkách, ale aj hostia ukazujú, že hrať vedia a nechcú byť fackovacím panákom. Sústredia sa síce na hru v defenzíve, ale vyrážajú do protiútokov, pričom predovšetkým ten pred malou chvíľou zaváňal gólom. Domáci si budú musieť dávať pozor na svoje zadné dvierka, lebo gólová rana by ich dostala do veľkých problémov.
     
    62
    Spomeňme si aj to, že súbežne s týmto zápasom sa hrá aj v Trnave, kde domáci Spartak hostí nevyspytateľný tím z Dunajskej Stredy. Vedenie zo Žitného ostrova opäť vymenilo veľké množstvo hráčov, a tak je veľmi ťažké od nich niečo očakávať. Na štadióne Antona Malatinského sú síce svojmu súperovi na dostrel, ale po presnom zásahu Procházku prehrávajú 1:0.
     
    64
    Žilinčania v snahe o rýchlu kontru a výpad za obranu súpera. Lopty sa zmocnil v strede poľa Peter Šulek, ktorý hľadal Romana Gergela. Poslal mu však príliš prudkú prihrávku, pri ktorej bol skôr brankár súpera Darko Tofiloski. Následne tréner Ľubomír Nosický realizuje prvé striedanie v domácom tíme. Ihrisko opúšťa Róbert Pich, ktorého nahradí Momodou Ceesay.
     
    66
    Nebezpečne kontrujú aj Košičania, ktorí nechcú len brániť Žilinu, ale využiť každú naskytnutú možnosť a pokúsiť sa ohroziť bránu súpera. Do útoku teraz vybiehal stredom ihriska Erik Pačinda, ktorý prihrávkou pomedzi dvoch hráčov sa snažil vysunúť Miroslava Viazanka. Ten bol ale príliš rýchly a loptu zanechal za sebou, od päty sa odrazila len na kopačky domácich.
     
    68
    Po prvýkrát po nástupe na ihrisko sa predviedol aj Momodou Ceesay, ktorý sa zmocnil lopty na pravej strane a okamžite vnikol do šestnástky, kde sa snažil obhodiť dvoch protihráčov. Bol však až príliš rýchly a nedokázal už pri bránkovej čiare odcentrovať a lopta mu ušla mimo ihriska. Ani z tohto pokusu domácich teda nič nebolo. Stav stretnutia je stále nerozhodný 1:1.
     
    70
    Dvadsať minút pred koncom riadneho hracieho času to domáci skúšajú aj nakopávanou loptou. Tentoraz sa snažil uvoľniť Tomáš Majtán, ale i on bol tiesnený hráčom súpera. Keby sa ho zbavil, rútil by sa sám na Tofiloskeho. To sa však nestalo, Dokovič odkopol loptu na rohový kop. Z neho tentoraz nezapršalo a žltozelení sa do zakončenia nedostali.
     
    72
    Žilinčania v ďalšej snahe, opäť center Barčíka z pravej strany, tentoraz na vzdialenejšej žrdi vyskakoval Jozef Piaček. Zakončoval však už zo záklonu a nenamieril presne. Lopta z jeho hlavy skončila nad bránou. Následne Košičania striedajú. Ihrisko opúšťa Kamil Karaš a na jeho miesto nastupuje doliečený Ján Novák. Dokáže vo zvyšku stretnutia potvrdiť svoju povesť kanoniera?
     
    74
    Do konca riadneho hracieho času nám ostáva už len niečo viac ako štvrťhodina. Žilinčania majú opäť rohový kop, ktorý nezahráva nikto iný než Miroslav Barčík. Ten dnes potvrdzuje, že stále má v nohe cit pre dobrú prihrávku či center. Aj tentokrát lopta z jeho kopačky smerovala na hlavu spoluhráča, ale v spleti hráčov sa odrazila nad bránu. Následne druhé striedanie aj v tíme domácich. Nemanja Zlatkovič nahradil Viktora Pečovského.
     
    76
    Žilinčania v šanci. Miroslav Barčík nemá cit len pre prihrávku, ale vie si loptu aj potiahnuť a vystreliť. Teraz sa zmocnil rozohrávku súpera, okamžite si pripravil loptu na strelu a zakončil z 20 metrov. Nebol však až natoľko presný, pretože lopta skončila veľmi tesne vedľa pravej Tofiloskeho žrde. Domáci by mali začať stupňovať tlak, zatiaľ sa však jedná len o zriedkavé príležitosti.
     
    78
    Pri svojej snahe o útočenie si budú musieť dávať domáci pozor na zadné vrátka, pretože hostia takisto vedia pohroziť. Teraz získali výhodu rohového kopu. Loptu si na pravej strane postavil Erik Pačinda, jeho center na vzdialenejšiu žrď Dúbravka podbehol a za ním hlavičkoval Ivan Dokovič. Domáci mali teraz obrovské šťastie, pretože lopta skončila nad brvnom.
     
    80
    Do konca riadneho hracieho času ostáva už len desať minút a tréner Ľubomír Nosický strieda poslednýkrát. Snaží sa oživiť útočnú fázu a poslať tam čerstvé sily. Aj preto sťahuje z hry Tomáša Majtána, ktorý síce dal gól, ale do prehustenej obrany súpera by už mal ťažké presadiť sa. Na jeho miesto nastupuje robustný Ivan Lietava, ktorý by mohol záveru stretnutia typologicky vyhovovať.
     
    82
    Hra je teraz na niekoľko desiatok sekúnd prerušená po tom, čo na trávniku po jednom zo súbojov ostal ležať Peter Šinglár. Čas sa čoraz rýchlejšie kráti a stav stretnutia je stále nerozhodný. Pre Košice určite vynikajúci, pre domácich však veľmi zlý. Dokážu vyvinúť dostatočný tlak a rozhodnúť o svojom víťazstve alebo podceňovaní východniari získajú bod hneď v úvode kola na pôde favorita?
     
    84
    Tak v závere stretnutia ešte zrejme uvidíme divadlo. Momodou Ceesay totiž získal loptu tesne za šestnástkou a bol by sa rútil sám na brankára, keby zozadu nezatiahol ručnú brzdu Matúš Čonka. Rozhodca Vnuk mu však bez váhania vyťahuje červenú kartu a východniari budú hrať v závere stretnutia oslabení. Domáci majú veľkú šancu rozhodnúť.
     
    86
    Nervozita sa naozaj stupňuje. Košičania sa snažia zdržovať čas všetkými možnými prostriedkami a zároveň znervózniť domácich. Teraz sa o to pričinili príliš blízkym postavením múru. Najväčšu aktivitu v tomto smere vyvíjal Ján Novák, ktorý za tento svoj počin vidí od rozhodcu žltú kartu. Nervozita sa stupňuje, Žilina hrá s Košicami stále 1:1.
     
    88
    Dve minúty pred koncom riadneho hracieho času sa domáci konečne dostali k exekúcii štandardnej situácie. Tentokrát sa k lopte postavila trojica hráčov, pričom nakoniec veľmi nečakane zakončoval netradičný exekútor Marcel Ondráš. Lopta z jeho ľavačky síce preplachtila ponad múrom, ale skončila tesne vedľa pravej žrde. Ani tentokrát sa stav nemení.
     
    90
    Žilinčania stupňujú svoj tlak, ale nejde to. Ani po jednom z dvoch rohových kopov nedokázali výraznejším spôsobom ohroziť brankára Tofiloskeho. Najskôr Zlatkovičov center z pravej strany bol tečovaný mimo brány, z opačnej strany následne centroval Miroslav Barčík, ale ani na jeho loptu nikto nedosiahol. Rozhodca bude v druhom polčase nadstavovať ešte štyri minúty.
     
    90+
    Záverečná snaha Žilinčanov, ale je to už veľmi zúfalé. Domáci zrejme poznačení aj únavou už nedokážu vyprodukovať výraznejší tlak. Aj preto Marcel Ondráš skúšal šťastie iba z veľkej diaľky, ale jeho pokus bol veľmi nepresný. Košičania navyše využívajú možnosť taktického striedania v nadstavenom čase. Ihrisko opustil Erik Pačinda a na jeho miesto nastúpil Juraj Hovančík.
     
    90+
    Neuveriteľné! Žilina to dokázala, ale ich radosť prerušuje hvizd hlavného rozhodcu. Strelu Nemanju Zlatkoviča brankár Tofiloski neudržal, lopta mu vypadla, tam sa k nej dostal Stanislav Angelovič a dorazil ju do prázdnej brány. Rozhodca však píska offsajd žilinského obrancu a gól tak neplatí, stav ostáva nezmenený, Žilina remizovala s Košicami 1:1.
     
    Koniec zápasu. (21:21:17)

    Andrej Kuzmány

    Branky: 36. Majtán - 27. Čonka

    Karty:   35. Angelovič (ZIL) - 40. Viazanko (KOS), 86. Ján Novák (KOS)   84. Čonka (KOS)


    MŠK Žilina: Martin Dúbravka - Stanislav Angelovič, Jozef Piaček, Prince Ofori, Marcel Ondráš - Peter Šulek - Roman Gergel, Viktor Pečovský, Miroslav Barčík (K) - Róbert Pich, Tomáš Majtán
    MFK Košice: Darko Tofiloski - Mikuláš Tóth, Ivan Dokovič, Timon Dobias, Matúš Čonka - Floris Héric Isola, Peter Šinglár (K) - Coulibaly Diaby, Kamil Karaš, Miroslav Viazanko - Erik Pačinda

    Rozhodčí: Vladimír Vnuk - Tomáš Somoláni, Peter Jenčura
    bahis siteleri