Žilina – Košice 1:1 (kon.) | Trnava – Dunajská Streda 2:1 (kon.) | Žilina – Košice 1:1 (kon.)
Trnava – Dunajská Streda 2:1 (kon.)
konec
MŠK Žilina
1:1 (1:1)
MFK Košice
sk Neděle 17.07.2011, 19:30 • Pod Dubňom • Niké liga
     
    86
    Nervozita sa naozaj stupňuje. Košičania sa snažia zdržovať čas všetkými možnými prostriedkami a zároveň znervózniť domácich. Teraz sa o to pričinili príliš blízkym postavením múru. Najväčšu aktivitu v tomto smere vyvíjal Ján Novák, ktorý za tento svoj počin vidí od rozhodcu žltú kartu. Nervozita sa stupňuje, Žilina hrá s Košicami stále 1:1.
     
    84
    Tak v závere stretnutia ešte zrejme uvidíme divadlo. Momodou Ceesay totiž získal loptu tesne za šestnástkou a bol by sa rútil sám na brankára, keby zozadu nezatiahol ručnú brzdu Matúš Čonka. Rozhodca Vnuk mu však bez váhania vyťahuje červenú kartu a východniari budú hrať v závere stretnutia oslabení. Domáci majú veľkú šancu rozhodnúť.
     
    40
    Tesne pred koncom prvého polčasu nám stúpa aj nervozita, ktorá sa prejavuje v tvrdších súbojoch a naozaj nervóznejších manieroch futbalistov. Po jednom z nich vidí žltú kartu aj hosťujúci záložník Miroslav Viazanko, ktorý si tak rovnako ako jeho protihráč Stanislav Angelovič bude musieť dávať v zhruba päťdesiatminútovke pozor, aby sa vyvaroval tvrdších zákrokov.
     
    35
    Desať minút pred koncom riadneho hracieho času sme svedkami i prvého napomenutia v podobe žltej karty. V jednom zo súbojov si až príliš agresívne počínal Stanislav Angelovič, vo výskoku zrejme nechcene zasiahol protihráča do tváre a rozhodca mu udeľuje žlté varovanie, takže pravý obranca domácich si bude musieť vo zvyšnom priebehu duelu dávať väčší pozor.

    Andrej Kuzmány

    Branky: 36. Majtán - 27. Čonka

    Karty:   35. Angelovič (ZIL) - 40. Viazanko (KOS), 86. Ján Novák (KOS)   84. Čonka (KOS)


    MŠK Žilina: Martin Dúbravka - Stanislav Angelovič, Jozef Piaček, Prince Ofori, Marcel Ondráš - Peter Šulek - Roman Gergel, Viktor Pečovský, Miroslav Barčík (K) - Róbert Pich, Tomáš Majtán
    MFK Košice: Darko Tofiloski - Mikuláš Tóth, Ivan Dokovič, Timon Dobias, Matúš Čonka - Floris Héric Isola, Peter Šinglár (K) - Coulibaly Diaby, Kamil Karaš, Miroslav Viazanko - Erik Pačinda

    Rozhodčí: Vladimír Vnuk - Tomáš Somoláni, Peter Jenčura
    bahis siteleri