Nitra – K. Vary 0:0 (*17:00) | Ústí n/L – Wolfsburg 5:6 (kon.) | Trenčín – Nitra 3:0 (kon.)
Trenčín – Nitra 3:0 (kon.) | Milevsko – Jindř. Hradec 3:7 (kon.) | Vsetín – Prostějov 4:3 (kon.)
HC Slovan – Vienna Capitals 6:1 (kon.) | SHK Hodonín – Senica 2:3 (po s.n.) | Poprad – Polsko 1:2 (kon.)
Linz – K. Vary 0:0 (19:15)
konec
HK DUKLA Trenčín
3:0 (1:0, 2:0, 0:0)
HK Nitra
sk Pátek 19.08.2011, 17:30Přípravné zápasy
Partner:
     
    60:00
    Koniec zápasu. (19:37:41)
     
    58:26
    Na opačnej strane sa Krištof po biliardovej prihrávke o zadný mantinel v útočnom pásme dostal do šance, z uhla zakončil, Kováč sa stihol presunúť a postaviť k žrdke včas.
     
    57:52
    Pekná akcia Koložváryho, vyviezol puk, krásne sa zbavil protihráča, pred modrou si narazil puk so spoluhráčom a zakončil.
     
    57:10
    Kováčik v šanci pred Kováčom opäť zlyhal.
     
    56:11
    Vzájomné vylúčenie, HK, Mašlonka, 2 + 10 hrubosť a Dukla, Imrich, 2+10 hrubosť.
     
    56:11
    Žvatora na modrej vysunul S.Salijiho, ten pekne do trojice domácich stredom do pásma, výborná strela švihom do masky kováča, následne Saliji inkasoval hit za potlesku hrstky divákov, domáci Šťastným do pásma v 2 na 1, spätná prihrávka pred bránu, blokovaný puk obrancom Nitry a posunutá brána. Následne šarvátka domáci Imrich vs Mašlonka, tento súboj jasne vyhrali hostia.
     
    55:11
    Spilar doviezol puk do pásma, za bránu Ručkayovi, ten pred žrdku do ostrého uhlu Štefankovi, ktorý švihom triafa vysoko nad do ochrannej siete.
     
    54:44
    HK, G.Saliji, 2 min.podrazenie
     
    54:21
    Hanba mi, ospravedňujeme sa, celú tretiu tretinu chytá v bráne Nitry už Kusý. Sorry.
     
    53:42
    Nitra s piatim hráčmi a hneď v pásme, Štefankov pokus švihom spoza hráča skrze na ľad padnuvšiu hmlu, Kováč drží puk pod vyrážačkou.
     
    52:51
    Mikula sa rozbehol do samostatného nájazdu z obrannej modrej po chybe obrany HK, obranca Polák ho však dobehol a odstavil, protiútok hostí, puk v pásme, rozhodená obrana domácich a Rais bombou triafa spojnicu.
     
    52:26
    Dukla, Lelkeš, 2+2 vysoká hokejka. tentokrát inkasoval predchvilkou rozhodcovi nadávajúci kapitán Hruška a pobral sa do kabíny.
     
    51:42
    HK, Žvatora, 2 min. vysoká hokejka. Veľmi zlé rozhodnutie hlavného. Žvatora v obrannom pásme zospodu nadvihol hokejku jednému z hráčov Dukly, tomu vyletela do vzduchu a trafila trenčana Sojčíka do tváre. Všetci sme to videli, len Krist nie. Ten by mal vidieť predsa všetko...
     
    51:00
    Nitra v plnom počte, vyhadzuje puk von z pásma a konsoliduje sa.
     
    49:55
    Dukla naďalej v pásme, Šťastného skvelá prihrávka na stred Chovanovi spoza brány, obranca domácich na chvíľku zaváhal, nevystreli z prvej do poloprázdnej brány, následne triafa hornú žrdku.
     
    49:09
    Dukla v pásme, dva Chovanove pokusy od modrej, jeden Daňom tečovaný, druhý slabý po ľade, Daňo s pukom spoza brány vykorčuľoval na stred, zakončil, blokovaná strela do ochrannej siete.
     
    48:50
    HK, Hrudík, 2 min. vysoká hokejka.
     
    47:52
    Pekná akcia hostí, mladý Krištof krásne krížne našiel na ľavej strane Salija G, ten vošiel do pásma po krídle, skrze šírky pásma Podstavkovi na pravú stranu a jeho dobrú strelu príklepom z prvej Kováč vyráža. Pekné to bolo.
     
    47:29
    Dukla nevymyslela v presilovke nič, HK v plnom počte.
     
    46:36
    Domáci tretí krát strácajú pásmo, Hruška výborne vyviezol puk von, na červenej sa otočil naspäť a získal kopec sekúnd z oslabenia.

    Rasťo Ušiak

    Branky a nahrávky: 4. Šťastný, 33. Sojčík (Radulay, Lelkeš), 37. Daňo (Ďuriš)


    HK DUKLA Trenčín: Kováč - 1. Chovan, bednár - Kopecký, Šťastný, Mikula 2. Hlubuček, Gabriš - Lipták, Ďuriš, Koložváry 3. Trefný, Štindl - Sojčík, Lelkeš, Radulay 4. Bagin, Imrich - Rúžička, Daňo, Filo
    HK Nitra: Čiliak - 1. Žvatora, Ďurák - G.Saliji, Krištof, Podstavek 2. Bača, Hruška - Ručkay, Štefanka, Špilár 3. Rais, Polák - Kováčik, Mašlonka, S.Saliji 4. Grošaft, Hrnka, Lauko

    Rozhodčí: Krist

    Diváci: 150
    bahis siteleri