Nitra – K. Vary 0:0 (*17:00) | Ústí n/L – Wolfsburg 5:6 (kon.) | Trenčín – Nitra 3:0 (kon.)
Trenčín – Nitra 3:0 (kon.) | Milevsko – Jindř. Hradec 3:7 (kon.) | Vsetín – Prostějov 4:3 (kon.)
HC Slovan – Vienna Capitals 6:1 (kon.) | SHK Hodonín – Senica 2:3 (po s.n.) | Poprad – Polsko 1:2 (kon.)
Linz – K. Vary 0:0 (19:15)
konec
HK DUKLA Trenčín
3:0 (1:0, 2:0, 0:0)
HK Nitra
sk Pátek 19.08.2011, 17:30Přípravné zápasy
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie začína o 17:30.
     
    Bez urážky k aktérom tohto prípravného stretnutia, dnes sa pod dohľadom Krista odohrá súboj B-tímov, kedy v oboch táboroch chýbajú základné piliere zostavy.
     
    00:01
    Stretnutie práve začalo.
     
    00:10
    V bráne Nitry Čilak, v domácej Kováč.
     
    01:43
    Mašlonkov pokus švihom z ľavého kruhu na vhadzovanie, Kováč vyrážačkou do ochrannej siete.
     
    03:07
    Trenčín dal gól!
    Dukla otvára skóre po hrubej chybe jedného z obrancov Nitry, buď Ďuráka alebo kolegu v obrane Žvatoru, kedy vo vlastnom pásme na ľavom kruhu zadovkou nedôrazne vyhadzoval stredom pásma puk von, ten sa len tak dostal medzi kruhmi k osamotenému Andrejovi ŠŤASTNÉMU, strela švihom pod vyrážačku znamená otvorenie skóre.
     
    05:05
    V dnešnom zápase kapitán domácich Trefný takmer napodobnil kolegu z Nitry, keď sám z obranného pásma prihrával spoluhráčovi do útoku, rozohrávku však zachytil medzi kruhmi Hrnka, puk mu však odskočil až ku Kováčovi a tak nestihol zakončiť.
     
    05:31
    Dukla v pásme, Rúžičkov zaujímavý pokus z ostrého uhlu, Čiliak si dal pozor.
     
    06:37
    Veľká príležitosť HK, Podstavek od mantinelu na pravej strane v útočnom pásme našiel perfektne medzi kruhmi Hrušku, ten mal na ľavej žrde ešte číhajúceho spoluhráča, príklepom však bezhlavo napálil puk do pred neho si do strely ľahnuvšieho domáceho obrancu Chovana.
     
    07:45
    Dukla, Trefný, 2 min. držanie.
     
    07:45
    vylúčeniu predchádzala šanca domácich, prečíslenie 3 na 1, Koložváry po prechode pásma zadovkou Liptákovi, ten vystrelil švihom, slabo a nepresne.
     
    08:24
    HK, Kováčik M., 2 min.seknutie.
     
    09:50
    Dukla v plnom počte.
     
    09:57
    Hrubá chyba Šťastného na útočnej modrej, stráca puk, Podstavek si ho vzal, do nájazdu po ľavom krídle, v pásme sa pekne zbavil Bednára, pri zakončení odolal ešte aj tlaku Chovana a takmer v dorážke doklepol skackajúci puk za Kováča.
     
    10:30
    HK v plnom počte, Hlubuček z domácich inkasoval tvrdý hit od naskočivšieho Kováčika z trestnej.
     
    12:09
    Bača teraz trochu nechtiac zabaranil, keď odišiel striedať v čase, keď hneď vedľa neho ostal puk, ktorý si vzal osamotený Daňo, pri zakončení sám pred Čiliakom zo zadu atakovaný Polákom, ktorý musel zatiahnuť ručnú brzdu
     
    12:09
    HK, Polák, 2 min. hákovanie.
     
    12:21
    Kopecký tečoval od modrej nastrelený medzi kruhmi, ešte v dorážke, Čiliak vykryl.
     
    13:00
    Šťastný v šanci pred Čiliakom po peknej kombinácii.
     
    14:10
    Nitra s plným počtom hráčov.
     
    15:20
    Saliji v šanci, prečíslenie 2 na 1, Samir na pravej strane v pásme zakončil, Kováčik márne čakal na prihrávku, Kováč vyráža, puk von z pásma a tvrdý strom inkasoval Mašlonka od Fila.
     
    16:29
    Andrej Šťastný príkladne zabojoval za bránou HK, vybojoval a udržal puk s trojicou súperov, aby presne našiel medzi kruhmi Koložváryho v ideálnej pozícii, ten švihom z prvej nepresne.
     
    18:08
    Štindl stratil na útočnej modrej puk, ale ani Podstavek ani Žvatora sa cez svojich brániacich hráčov nedostali.
     
    19:14
    Sympatický výlet Baču do obrany Dukly, kľučka na dlhú hokejku mu síce vyšla, dostal sa však daleko od puk a do uhlu.
     
    20:00
    Prvá tretina skončila.
     
    Úvodné zostavy:

    HK Dukla Trenčín: Kováč - 1. Chovan, bednár - Kopecký, Šťastný, Mikula 2. Hlubuček, Gabriš - Lipták, Ďuriš, Koložváry 3. Trefný, Štindl - Sojčík, Lelkeš, Radulay 4. Bagin, Imrich - Rúžička, Daňo, Filo

    HK Nitra: Čiliak - 1. Žvatora, Ďurák - G.Saliji, Krištof, Podstavek 2. Bača, Hruška - Ručkay, Štefanka, Špilár 3. Rais, Polák - Kováčik, Mašlonka, S.Saliji 4. Grošaft, Hrnka, Lauko

    Rozhodca: Krist.
     
    20:01
    Začala druhá tretina.
     
    20:12
    Mikula hned v úvode v šanci, z pravého kruhu švihom, Čiliak vyráža.
     
    22:00
    Pekná akcia domácich, Daňo doviezol puk do pásma, napravo k Radulayovi, ten príklepom do Čiliaka, puk stále v pásme, znovu Daňo k žrdke Radulayovi, ten pred bránu Koložvárymu, Čiliak pozorný aj pri tomto zakončení.
     
    22:30
    Raisova dobrá strela z pravého kruhu.
     
    22:49
    Dukla, Lipták, 2 min. podrazenie.
     
    23:16
    Nitra stráca pásmo. A aj druhý krát.
     
    24:20
    fILO ZíSKAVA PUK, VYRážA DOPREDU, ALE V RýCHLOSTNOM A PRETLAčOVACOM SúBOJI NAPOKON úSPEšNEJší hRUšKA, ODSTAVIL DOMáCEHO úTOčNíKA, KTORý HO NAVIAC ZBYTOčNE FAULOVAL.
     
    24:29
    Dukla, Filo, 2 min. seknutie
     
    24:50
    Nitra v pásme, Podstavek pekne myslel krížnu prihrávku cez stred pásma, Sojčík ho prečítal a vložil čepeľ do nej.
     
    25:00
    Dukla už vo štyroch.
     
    26:30
    Vo zvyšku presilovky hostia nevymysleli nič vážne, domáci v plnom počte.
     
    28:48
    Súboje o puk, nepresné prihrávky, nedotiahnuté akcie. To je realita týchto chvíľ.
     
    29:40
    Žvatorova dobrá strela švihom od modrej tesne vedľa cez klbko hráčov.
     
    30:34
    Hohohohohooooo. Krásna akcia Mašlonku, perfektne vybruslil spoza brána na stred, naznačil strelu, vytiahol kováča von z brány, skvele nahral napravo Kováčikovi, ten nie celkom dôrazne, ale dobre z prvej do prázdnej brány, Kováč sa vytiahol skvelým zákrokom, keď do dráhy puku do prázdnej brány vložil skokom lapačku. Pekný moment na oboch stranách.
     
    32:24
    Trenčín dal gól!
    Smolný moment pre Čiliaka. Lelkeš za bránou vybojoval puk pred Radulaya, ten spoza brány na boku pomedzi nohy kľačiaceho Čiliaka prepasíroval puk pred bránu, kde stál osamotený SOJČÍK. Ten len doklepol do prázdnej brány.
     
    33:24
    Krásna kombinácia domácich, prečíslenie 2 na 1, Mikula na pravej strane, do pásma, naľavo k Šťastnému, ten podržal pol sekundy, vytiahol na seba Čiliaka, vrátil Mikulovi napravo, ten však už v ťažkom uhle netrafil do prázdnej brány.
     
    35:53
    Hrnka, Grošaft, Lauko zatlačili v útočnom pásme, domáci si postupne preberali hráčov a nepustili tak súpera k zakončeniu, puk po prihrávkach popri mantineli podržal pod lapačkou vedľa brány Kováč.
     
    36:20
    Sľubná šanca HK, Saliji si vymieňal puk v pásme pred Kováčom, ten umne vysunul hokejku a prekazil možno gólovú prihrávku.
     
    36:52
    Trenčín dal gól!
    Dalo by sa povedať, že 6 na 4 v prospech Dukly, keď asistenciu na tretí gól si môže pripísať Špilár, prihral domácemu Ďurišovi, ten na pravej strane vysunul do nájazdu z uhlu Marka DAŇA, ktorý si svoj prvý gól v senior tíme zapamätá ako nechytateľnú strelu švihom do šibenice ponad rameno Čiliaka. S týmto pukom sa už viac hrať nebude, skončí u Daňovcov, Marko si ho hneď vzal.
     
    39:42
    Podstavek v dorážke neuspel tesne pred Kováčom po Grošaftovej strele z ľavého kruhu na vhadzovania, kováč skryl puk pod lapačkou na ľade.
     
    40:00
    Druhá tretina skončila.
     
    40:01
    Začala tretia tretina.
     
    40:21
    Dukla v pásme, Chovanov švih z pravej modrej bez problémov Čiliak drží na vyrážačke.
     
    41:12
    Hruška na výlete od bránkovej čiary, stroskotal na útočnej modrej a ešte narobil škodu, keď Filovi zlomil hokejku.
     
    42:20
    Lauko na červenej prevzal výborný Ďurákov pas, cez obrancu Imricha sa nedostal, klasickým bodyčekom skončil cez chrbát ohnutého obrancu Dukly na telom ľade.
     
    44:14
    Rais dobre vyviezol puk do stredného pásma po pravej strane, G.Saliji z ľavého krídla v pásme krátkym rýchlym príklepom spoza obrancu do Kováča.
     
    45:10
    Lelkeš vybojoval puk v rohu za bránou v útočnom pásme, posunul za bránu Radulayovi, ten pred bránu k úplne osamotenému Sojčíkovi, ktorý z prvej tesne nad ľadom o pár cm minul bránu.
     
    45:31
    HK, Štefanka, 2 min. seknutie.
     
    46:36
    Domáci tretí krát strácajú pásmo, Hruška výborne vyviezol puk von, na červenej sa otočil naspäť a získal kopec sekúnd z oslabenia.
     
    47:29
    Dukla nevymyslela v presilovke nič, HK v plnom počte.
     
    47:52
    Pekná akcia hostí, mladý Krištof krásne krížne našiel na ľavej strane Salija G, ten vošiel do pásma po krídle, skrze šírky pásma Podstavkovi na pravú stranu a jeho dobrú strelu príklepom z prvej Kováč vyráža. Pekné to bolo.
     
    48:50
    HK, Hrudík, 2 min. vysoká hokejka.
     
    49:09
    Dukla v pásme, dva Chovanove pokusy od modrej, jeden Daňom tečovaný, druhý slabý po ľade, Daňo s pukom spoza brány vykorčuľoval na stred, zakončil, blokovaná strela do ochrannej siete.
     
    49:55
    Dukla naďalej v pásme, Šťastného skvelá prihrávka na stred Chovanovi spoza brány, obranca domácich na chvíľku zaváhal, nevystreli z prvej do poloprázdnej brány, následne triafa hornú žrdku.
     
    51:00
    Nitra v plnom počte, vyhadzuje puk von z pásma a konsoliduje sa.
     
    51:42
    HK, Žvatora, 2 min. vysoká hokejka. Veľmi zlé rozhodnutie hlavného. Žvatora v obrannom pásme zospodu nadvihol hokejku jednému z hráčov Dukly, tomu vyletela do vzduchu a trafila trenčana Sojčíka do tváre. Všetci sme to videli, len Krist nie. Ten by mal vidieť predsa všetko...
     
    52:26
    Dukla, Lelkeš, 2+2 vysoká hokejka. tentokrát inkasoval predchvilkou rozhodcovi nadávajúci kapitán Hruška a pobral sa do kabíny.
     
    52:51
    Mikula sa rozbehol do samostatného nájazdu z obrannej modrej po chybe obrany HK, obranca Polák ho však dobehol a odstavil, protiútok hostí, puk v pásme, rozhodená obrana domácich a Rais bombou triafa spojnicu.
     
    53:42
    Nitra s piatim hráčmi a hneď v pásme, Štefankov pokus švihom spoza hráča skrze na ľad padnuvšiu hmlu, Kováč drží puk pod vyrážačkou.
     
    54:21
    Hanba mi, ospravedňujeme sa, celú tretiu tretinu chytá v bráne Nitry už Kusý. Sorry.
     
    54:44
    HK, G.Saliji, 2 min.podrazenie
     
    55:11
    Spilar doviezol puk do pásma, za bránu Ručkayovi, ten pred žrdku do ostrého uhlu Štefankovi, ktorý švihom triafa vysoko nad do ochrannej siete.
     
    56:11
    Žvatora na modrej vysunul S.Salijiho, ten pekne do trojice domácich stredom do pásma, výborná strela švihom do masky kováča, následne Saliji inkasoval hit za potlesku hrstky divákov, domáci Šťastným do pásma v 2 na 1, spätná prihrávka pred bránu, blokovaný puk obrancom Nitry a posunutá brána. Následne šarvátka domáci Imrich vs Mašlonka, tento súboj jasne vyhrali hostia.
     
    56:11
    Vzájomné vylúčenie, HK, Mašlonka, 2 + 10 hrubosť a Dukla, Imrich, 2+10 hrubosť.
     
    57:10
    Kováčik v šanci pred Kováčom opäť zlyhal.
     
    57:52
    Pekná akcia Koložváryho, vyviezol puk, krásne sa zbavil protihráča, pred modrou si narazil puk so spoluhráčom a zakončil.
     
    58:26
    Na opačnej strane sa Krištof po biliardovej prihrávke o zadný mantinel v útočnom pásme dostal do šance, z uhla zakončil, Kováč sa stihol presunúť a postaviť k žrdke včas.
     
    60:00
    Koniec zápasu. (19:37:41)

    Rasťo Ušiak

    Branky a nahrávky: 4. Šťastný, 33. Sojčík (Radulay, Lelkeš), 37. Daňo (Ďuriš)


    HK DUKLA Trenčín: Kováč - 1. Chovan, bednár - Kopecký, Šťastný, Mikula 2. Hlubuček, Gabriš - Lipták, Ďuriš, Koložváry 3. Trefný, Štindl - Sojčík, Lelkeš, Radulay 4. Bagin, Imrich - Rúžička, Daňo, Filo
    HK Nitra: Čiliak - 1. Žvatora, Ďurák - G.Saliji, Krištof, Podstavek 2. Bača, Hruška - Ručkay, Štefanka, Špilár 3. Rais, Polák - Kováčik, Mašlonka, S.Saliji 4. Grošaft, Hrnka, Lauko

    Rozhodčí: Krist

    Diváci: 150
    bahis siteleri