Nitra – K. Vary 0:0 (*17:00) | Ústí n/L – Wolfsburg 5:6 (kon.) | Trenčín – Nitra 3:0 (kon.)
Trenčín – Nitra 3:0 (kon.) | Milevsko – Jindř. Hradec 3:7 (kon.) | Vsetín – Prostějov 4:3 (kon.)
HC Slovan – Vienna Capitals 6:1 (kon.) | SHK Hodonín – Senica 2:3 (po s.n.) | Poprad – Polsko 1:2 (kon.)
Linz – K. Vary 0:0 (19:15)
konec
HK DUKLA Trenčín
3:0 (1:0, 2:0, 0:0)
HK Nitra
sk Pátek 19.08.2011, 17:30Přípravné zápasy
Partner:
     
    56:11
    Vzájomné vylúčenie, HK, Mašlonka, 2 + 10 hrubosť a Dukla, Imrich, 2+10 hrubosť.
     
    54:44
    HK, G.Saliji, 2 min.podrazenie
     
    52:51
    Mikula sa rozbehol do samostatného nájazdu z obrannej modrej po chybe obrany HK, obranca Polák ho však dobehol a odstavil, protiútok hostí, puk v pásme, rozhodená obrana domácich a Rais bombou triafa spojnicu.
     
    52:26
    Dukla, Lelkeš, 2+2 vysoká hokejka. tentokrát inkasoval predchvilkou rozhodcovi nadávajúci kapitán Hruška a pobral sa do kabíny.
     
    51:42
    HK, Žvatora, 2 min. vysoká hokejka. Veľmi zlé rozhodnutie hlavného. Žvatora v obrannom pásme zospodu nadvihol hokejku jednému z hráčov Dukly, tomu vyletela do vzduchu a trafila trenčana Sojčíka do tváre. Všetci sme to videli, len Krist nie. Ten by mal vidieť predsa všetko...
     
    49:55
    Dukla naďalej v pásme, Šťastného skvelá prihrávka na stred Chovanovi spoza brány, obranca domácich na chvíľku zaváhal, nevystreli z prvej do poloprázdnej brány, následne triafa hornú žrdku.
     
    48:50
    HK, Hrudík, 2 min. vysoká hokejka.
     
    45:31
    HK, Štefanka, 2 min. seknutie.
     
    36:52
    Trenčín dal gól!
    Dalo by sa povedať, že 6 na 4 v prospech Dukly, keď asistenciu na tretí gól si môže pripísať Špilár, prihral domácemu Ďurišovi, ten na pravej strane vysunul do nájazdu z uhlu Marka DAŇA, ktorý si svoj prvý gól v senior tíme zapamätá ako nechytateľnú strelu švihom do šibenice ponad rameno Čiliaka. S týmto pukom sa už viac hrať nebude, skončí u Daňovcov, Marko si ho hneď vzal.
     
    33:24
    Krásna kombinácia domácich, prečíslenie 2 na 1, Mikula na pravej strane, do pásma, naľavo k Šťastnému, ten podržal pol sekundy, vytiahol na seba Čiliaka, vrátil Mikulovi napravo, ten však už v ťažkom uhle netrafil do prázdnej brány.
     
    32:24
    Trenčín dal gól!
    Smolný moment pre Čiliaka. Lelkeš za bránou vybojoval puk pred Radulaya, ten spoza brány na boku pomedzi nohy kľačiaceho Čiliaka prepasíroval puk pred bránu, kde stál osamotený SOJČÍK. Ten len doklepol do prázdnej brány.
     
    30:34
    Hohohohohooooo. Krásna akcia Mašlonku, perfektne vybruslil spoza brána na stred, naznačil strelu, vytiahol kováča von z brány, skvele nahral napravo Kováčikovi, ten nie celkom dôrazne, ale dobre z prvej do prázdnej brány, Kováč sa vytiahol skvelým zákrokom, keď do dráhy puku do prázdnej brány vložil skokom lapačku. Pekný moment na oboch stranách.
     
    24:29
    Dukla, Filo, 2 min. seknutie
     
    22:49
    Dukla, Lipták, 2 min. podrazenie.
     
    16:29
    Andrej Šťastný príkladne zabojoval za bránou HK, vybojoval a udržal puk s trojicou súperov, aby presne našiel medzi kruhmi Koložváryho v ideálnej pozícii, ten švihom z prvej nepresne.
     
    12:09
    HK, Polák, 2 min. hákovanie.
     
    09:57
    Hrubá chyba Šťastného na útočnej modrej, stráca puk, Podstavek si ho vzal, do nájazdu po ľavom krídle, v pásme sa pekne zbavil Bednára, pri zakončení odolal ešte aj tlaku Chovana a takmer v dorážke doklepol skackajúci puk za Kováča.
     
    08:24
    HK, Kováčik M., 2 min.seknutie.
     
    07:45
    Dukla, Trefný, 2 min. držanie.
     
    06:37
    Veľká príležitosť HK, Podstavek od mantinelu na pravej strane v útočnom pásme našiel perfektne medzi kruhmi Hrušku, ten mal na ľavej žrde ešte číhajúceho spoluhráča, príklepom však bezhlavo napálil puk do pred neho si do strely ľahnuvšieho domáceho obrancu Chovana.
     
    03:07
    Trenčín dal gól!
    Dukla otvára skóre po hrubej chybe jedného z obrancov Nitry, buď Ďuráka alebo kolegu v obrane Žvatoru, kedy vo vlastnom pásme na ľavom kruhu zadovkou nedôrazne vyhadzoval stredom pásma puk von, ten sa len tak dostal medzi kruhmi k osamotenému Andrejovi ŠŤASTNÉMU, strela švihom pod vyrážačku znamená otvorenie skóre.

    Rasťo Ušiak

    Branky a nahrávky: 4. Šťastný, 33. Sojčík (Radulay, Lelkeš), 37. Daňo (Ďuriš)


    HK DUKLA Trenčín: Kováč - 1. Chovan, bednár - Kopecký, Šťastný, Mikula 2. Hlubuček, Gabriš - Lipták, Ďuriš, Koložváry 3. Trefný, Štindl - Sojčík, Lelkeš, Radulay 4. Bagin, Imrich - Rúžička, Daňo, Filo
    HK Nitra: Čiliak - 1. Žvatora, Ďurák - G.Saliji, Krištof, Podstavek 2. Bača, Hruška - Ručkay, Štefanka, Špilár 3. Rais, Polák - Kováčik, Mašlonka, S.Saliji 4. Grošaft, Hrnka, Lauko

    Rozhodčí: Krist

    Diváci: 150
    bahis siteleri