Brno – Mladá Boleslav 1:3 (kon.) | Ovčáry – Žižkov 0:2 (kon.) | Tasovice – Dukla Praha 0:4 (kon.)
Frýdek-Místek – Slovácko 0:2 (kon.) | Mikulovice – Teplice 0:4 (kon.) | Karviná – Opava 4:1 (kon.)
Převýšov – Slavia 3:0 (kon.) | Králův Dvůr – Č. Budějovice 0:2 (kon.) | Liberec – Hr. Králové 3:1 (kon.)
Jihlava – Olomouc 1:2 (kon.)
konec
FC Zbrojovka Brno
1:3 (0:1)
FK Mladá Boleslav
Středa 31.08.2011, 17:00 • městský fotbalový v Srbské ulici v Brně. • Pohár FAČR
Předzápasové kurzy
     
    88
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!

    O osudu duelu je tedy zřejmě už definitivně rozhodnuto. Z leva centroval Řezníček a našel přesně kopačky JANA CHRAMOSTY, který tak dává svůj třetí gól v tomto zápase. Znovu Brno doplací na špatnou práci v obraně.
     
    69
    Brno právě vstřelilo branku!

    Sníženo, ale po obrovské chybě brankáře Millera. Tomu spadl centr z rukovic na nohy, následně vznikla ve vápně pořádná tlačenice, nikdo pořádně nevěděl, kde je míč, až si ho vzal na starost DOMINIK SIMERSKÝ a propálil všechno co mu stálo v cestě.
     
    56
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!

    Hosté jdou do dvoubrankového vedení. Ve druhém poločase jsou lepší a především aktivnější. Například útočník hostů Marek Kulič, ten nyní dostal míč do vápna, poslal ho na zabíhajícího JANA CHRAMOSTU a ten na vzdálenější tyč překonává Doležala, který se natahoval marně. Dalo by se říci, že o výsledku a postupujícím je prakticky rozhodnuto.
     
    29
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!

    Jenže jeden hraje a druhý se směje. Hodně laciná branka v síti Brna. Po velké chybě domácí obrany jdou hosté do vedení. Nejprve na Doležala vypálil Kúdela, brněnský brankář vyrazil míč pouze před sebe, kde se jej ujal JAN CHRAMOSTA a míč bez problémů dopravil do sítě. Jednoznačná chyba zbrojovácké obrany, která byla při zákroku Doležala nedůsledná.

    Roman Zajíček

    Branky: 69. Simerský - 29. Chramosta, 56. Chramosta, 88. Chramosta

    Karty:   11. Bulut (MBL), 70. Procházka (MBL), 84. Chramosta (MBL)


    FC Zbrojovka Brno: Doležal I. - Pašek, Pernica, R. Buchta, Polák - Simerský (75. Hromek), Fall, Koloušek, Borák - Švancara (56. Šamánek), Doležal II (65. Došek).
    FK Mladá Boleslav: Miller - Kysela, Rolko, Janíček, Šírl - Kúdela, Wojnar, Štohazl (46. Procházka) - Chramosta, Kulič (74. Řezníček), Bulut (86. Zahustel).

    Rozhodčí: Nenadál - Chytil, Gallo

    Diváci: 1135
    bahis siteleri