Jihlava – Znojmo 3:4 (po s.n.) | Třinec – Trenčín 3:4 (kon.) | SHK Hodonín – Břeclav 1:2 (kon.)
Třebíč – Šumperk 2:0 (kon.) | Litvínov – Benátky n/J 6:1 (kon.) | Kometa Brno – Skalica 6:1 (kon.)
Ústí n/L – Most 9:1 (kon.) | Klášterec nO – Bílina 6:1 (kon.) | Nový Jičín – Val. Meziříčí 0:0 (zruš.)
Zlín – Žilina 3:1 (kon.) | Sokolov – Ostrov n/O 10:4 (kon.) | Kadaň – Chomutov 2:1 (po s.n.)
Hr. Králové – Olomouc 3:3 (kon.)
konec
Královští lvi Hradec Králové
3:3 (2:1, 1:0, 0:2)
HC Olomouc
Úterý 06.09.2011, 18:00Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    50:56
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Ale nezkusili, naopak inkasují další gól a rázem je vyrovnáno. Žádný z hradeckých beků nezareagoval včas na Čechem vyražený kotouč a MATĚJ PEKR snadno dorážel do volné poloviny brány. Asistence: Michal Nedbálek, Pavel Selingr.
     
    42:11
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hradecká obrana teď byla ve vlastním pásmu hodně laxní a hosté toho využívají ke kontaktnímu gólu. Jíří Řípa nabil zpoza brány PAVLU SELINGROVI, kterého špatně hlídal Zdeněk Čáp a olomoucký matador se přesnou střelou prosazuje podruhé v zápase. Asistence: Jiří Řípa.
     
    37:57
    Hradec právě vstřelil branku!
    Využitá přesilovka - potřetí. Útočník MICHAL TVRDÍK si pomalu sjel až k modré čáře a když ho nikdo nenapadal, vypálil. Puk prosvištěl kolem Kašíkovy vyrážečky do růžku a je to 3:1. Asistence: Vladislav Kubeš, Lukáš Chmelíř.
     
    08:30
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradečtí předvádějí skvělou efektivitu v početní výhodě. I tu druhou totiž využívají. Kašík ještě stačil na pokus Jindřicha, kotouč se pak ale dostal na druhou stranu brankoviště, kde číhal JIŘÍ KADLEC. I z velkého úhlu dokázal trefit odkrytou klec a vrací svému týmu vedení. Asistence: Ladislav Jindřich, Milan Karlíček.
     
    05:24
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácí se dlouho drželi, tři sekundy před koncem oslabení však inkasují vyrovnávací branku. Jakub Čech nestačil na několikerou dorážku v podání PAVLA SELINGRA a je to 1:1. Asistence: Roman Rác.
     
    01:06
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tak to byl fofr. Po buly se kotouč dostal na modrou k MARTINU VÁGNEROVI, který na nic nečekal a poslal ho do ohně. Bez jakékoli teče se puk zastavil až v síti. Přesilovkový gól znamená vedení domácích. Asistence: Vít Budínský.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 2. Vágner (Budínský), 9. Kadlec (Jindřich, Karlíček), 38. Tvrdík (Kubeš, Chmelíř) - 6. Selingr (Rác), 43. Selingr (Řípa), 51. Pekr (Nedbálek, Selingr)


    Královští lvi Hradec Králové: Čech (Blažek) - Čížek, Karlíček, Poživil, Vágner, Chmelíř, Hendrich, Čáp, Zdráhal - Jindřích, Brož, Kadlec - Budínský, Koudelka "C", Kubica - Kubeš, Tvrdík, Látal - Půhoný, Berger, Bláha.
    HC Olomouc: Kašík (Žigárdy) - Haas, Rác, Kotvan, Řípa, Ondrušek, Horák, Pšurný, Šlahař, Haluza, Nedbálek, Kucsera, Bartoň "C", Lhotský, Staněk, Kolouch, Pekr, Pezda, Selingr.
    bahis siteleri