Varnsdorf – Jihlava 4:0 (kon.) | Čáslav – Brno 1:0 (kon.) | Znojmo – Táborsko 3:1 (kon.)
konec
1. SC Znojmo FK
3:1 (1:0)
FC SILON Táborsko
Neděle 11.09.2011, 17:00 • Městský stadion Husovy Sady, Znojmo • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Předzápasové kurzy
     
    To je ze Znojma vše, přeji pěkný zbytek nedělního večera a na počtenou. (18:56:14)
     
    Znojmo se výhrou posunulo na sedmé místo tabulky, naopak hosté se díky úspěchu Varnsdorfu i Čáslavi propadli na třináctou pozici.
     
    Hráč utkání podle onlajny.cz:

    Ukázal se znojemský útok, který vstřelil tři branky. Především ale i navzdory jedné inkasované brance domácí obrana. Ta si počínala opravdu dobře, Vlastimil Hrubý byl v brance velmi jistý a spolehlivě zahrálo i stoperské duo. Hlavně pak Zdeněk Mička, který předvedl několik důležitých obranných zákroků.
     
    Okamžik utkání:

    Byla to jednak proměněná penalta Znojma v osmé minutě, ale především gól Okleštka v 58. minutě. Po této brance dostali domácí klid na kopačky, narostlo jim sebevědomí a tu chvíli bylo téměř jisté, že zápas dotáhnou do vítězného konce.
     
    Zápas tedy nakonec skončil vítězstvím domácího týmu, kterému hodně pomohla penalta v osmé minutě a také druhá branka v 58. minutě, jenž Znojmo definitivně uklidnila. Hosté byli přitom v první půli lepší, jenže jejich převaha k ničemu nevedla. Jihomoravané pak nastoupili do druhé půle o mnoho aktivnější a vyplatilo se jim to. V druhé části vstřelili dvě branky a Ševci už jen korigovali skóre v samotném závěru.
     
    Konec zápasu.
     
    90
    Hostům však jejich snahy i napříč tomu, že dali branku, nebudou nic platné. Čas už dospěl do nastaveného času a rozhodčí nastaví pouhou minutu, to by musel být velký zázrak.
     
    88
    Vlastimil Hrubý zakopl po obdržené brance míč a vidí zato od rozhodčího žlutý kartonek.
     
    88
    Sezimovo Ústí právě vstřelilo branku!

    Vlastimil Hrubý nakonec o své čisté konto přichází. K pokutovému kopu se postavil kapitán Jiří Kostečka a poslal Hrubého na opačnou stranu. Alespoň tedy malá útěcha pro Spartak.
     
    87
    Pozor ale, teď přichází pokutový kop ve prospěch hostů! Musím říct, že moment, po kterém k tomu došlo mi unikl...tak bylo to po faulu Todora Yonova.
     
    87
    Další práce pro brankáře Hrubého, jenž musel vyboxovat nebezpečný centr do vápna,
     
    86
    Yonov teď odvracel pas Vukadinoviče do malého vápna. Hosté však zůstávají u míče a zoufale se snaží vstřelit čestnou branku, za jejich aktivitu v první půli by si ji určitě zasloužili.
     
    85
    Znojmo naposled střídá a využívá tak všechny hráče kromě brankáře, které má k dispozici na lavičce náhradníků. Václava Vašíčka nahradí v útoku Dominik Krhut.
     
    84
    Akce po ose Mach, Dobal, Kostečka končí střelou posledně jmenovaného z voleje, ovšem zamířila dva metry vedle levé tyče.
     
    83
    Znojmo teď hraje nejen za tři body, ale také za čisté konto brankáře Hrubého. Pro něj by byla škoda, kdyby inkasoval v samotném závěru branku. Hlouček hostujících fanoušku už se smířil s výsledkem a smutně posedává na místě vyhrazeném pro hosty.
     
    82
    Dnešnímu utkání přihlíží 775 diváků.
     
    81
    Pokus Spartaku o tlak, ale v jeho případě už je to jen snaha o snížení pro něj velmi nepříznivého skóre. Navíc přichází útočný faul a míč má v moci Znojmo.
     
    79
    Za potlesku tribun střídá střelec druhé branky Tomáš Okleštěk a do hry se dostává Tomáš Lukáš.

    Zdeněk Plánka

    Branky: 8. Pacanda (pen.), 58. Okleštěk, 73. Vašíček - 88. Kostečka (pen.)

    Karty:   34. Mička (ZNO), 42. Hnaníček (ZNO), 88. Hrubý (ZNO) - 8. Fryšták (SEZ), 11. Vukadinovič (SEZ), 63. Dobal (SEZ), 66. Ciferský (SEZ)


    1. SC Znojmo FK: Hrubý - Hříbek, Yonov (K), Mička, Sukup - Okleštěk (79. Lukáš), Lacko, Hnaníček (76. Trnovec), Zifčák - Pacanda, Vašíček.
    FC SILON Táborsko: Fryšták - Ciferský, Nesvadba, Ptáček, Rožboud (66. Sklenář) - Vukadinovič V., Dobal (66. Šturma), Kostečka (K), Javorek - Mach, Vyhnal

    Rozhodčí: Pavel Franěk - Josef Košec, Petr Blažej

    Diváci: 775
    bahis siteleri