Varnsdorf – Jihlava 4:0 (kon.) | Čáslav – Brno 1:0 (kon.) | Znojmo – Táborsko 3:1 (kon.)
konec
1. SC Znojmo FK
3:1 (1:0)
FC SILON Táborsko
Neděle 11.09.2011, 17:00 • Městský stadion Husovy Sady, Znojmo • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu ze zápasu druhé fotbalové ligy mezi Znojmem a Sezimovým Ústím. Utkání začíná v 17:00.
     
    V nové sezóně má Sezimovo Ústí se Znojmem mnohé společné. Na svém účtě má stejný počet bodů (šest) a podobné skóre (5:6). Další podobností je úspěšné tažení v domácím poháru. I Ševci si dokázali poradit s prvoligovým týmem, jimž byla Příbram. V dalším kole pak zdolali loňské překvapení z Kroměříže a v osmifinále čeká Spartak Sigma Olomouc, Znojmo naopak vyřadilo Bohemians 1905 a utká se Spartou.

    Ale zpátky k druhé lize. V tabulce dělí oba nedělní soupeře pouhá příčka, Jihomoravané jsou desátí jen díky většímu počtu vstřelených branek. Spartak je tak jedenáctý, přitom začal dobře, nedopustil opakování loňské roku a na úvod porazil Sokolov. Ve třetím kole pak ještě přišla výhra nad Bohemians Praha. Proti Třinci, Zbrojovce a Jihlavě už ale bylo Sezimovo Ústí neúspěšné. Sami vidíte jak těžký měl Spartak los. Směrem k neděli je pak pro Znojmo varování, že všechny své body získal Spartak na hřištích soupeřů.

    Znojmo po dobrém rozjezdu, kdy dvakrát vyhrálo, už čeká tři zápasy na výhru. Naposled podlehlo Znojmo Jihlavě na její půdě. V první půli měli hosté možnost pokutového kopu a Pacanda nastřelil tyč. Skóre se ovšem měnilo až ve druhé části, kdy dvěma brankami sestřelil Znojemské Sedláček.
     
    Úvodní sestavy:

    1. SC Znojmo: Hrubý - Hříbek, Yonov (K), Mička, Sukup - Okleštěk, Lacko, Hnaníček, zifčák - Pacanda, Vašíček.

    Náhradníci: Jiří Doleček, Radomír Trnovec, Dominik Krhut, Tomáš Lukáš.
    Trenér: Bohumil Smrček.

    FK Spartak Mas Sezimovo Ústí: Fryšták - Ciferský, Nesvadba, Ptáček, Rožboud - Vukadinovič V., Dobal, Kostečka (K), Javorek - Mach, Vyhnal

    Náhradníci: Lukáš Varyš, Jan Charuza, Václav Kotrba, Aleš Kočí, Jakub Sklenář, Jindřích Rosůlek, Zdeněk Šturma.
    Trenér: Luboš Zákostelský.

    Rozhodčí: Pavel Franěk - Josef Košec, Petr Blažej.
     
    Zdravím vás vážení fotbalový příznivci ze Znojma. Jihomoravské město má za sebou Historické Vinobraní a proto se i hraje v neděli místo v této sezóně tradiční soboty.
     
    Při pohledu na obě sestavy určitě zarazí to, že hosté mají na lavičce náhradníků a domácí jen čtyři včetně brankáře. Do Rosice odcestovali na výpomoc Švarc, Podzemský a Krajičič.
     
    Potřetí se v základní sestavě Znojma objevuje na místě Tomáše Lukáše jeho jmenovec Tomáš Okleštěk. Sezimovo Ústí naopak udělalo oproti poslednímu prohranému utkání v sestavě jen jednu změnu. Jakuba Sklenáře nahradil Lukáš Mach.
     
    Hráči obou týmů, funkcionáři i diváci uctí oběti středeční tragické havárie hokejistů Lokomotivu Jaroslavl minutou ticha.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Domácí nastupují v bílem, hosté v červenočerné kombinaci. Utkání jako první rozehráli domácí hráči. Do Znojma také zavítala fanoušci hostů, jichž svůj tým přijelo podpořit kolem desíti příznivců.
     
    2
    Do prvního útoku se řítil po pravé straně Zifčák, ale byl zpacifikován domácí obranou a míč doputoval do autu. Na druhé straně, nepříjemný centr do vápna, který však domácí odvrátili.
     
    3
    Sezimovo Ústí bylo na polovině Znojma velmi aktivní, k žádnému většímu ohrožení znojemské brány se však nedostalo. Přesto nyní drží míč na kopačkách velmi často.
     
    4
    Nepřesnou rozehrávku Spartaku vystihl Zifčák, ale proti přesile se neprosadil a MAS může pokračovat v útočných rejdech, zatím se mu však nedaří dostat se za středový kruh.
     
    5
    Znojmo se dostalo po delší době k míči a může konečně v poklidu rozehrát, jenže útočná snaha mu zatím příliš nevychází. Teď se povedlo hlouběji do obrany dostat Oklešťkovi, ale byl tam sám.
     
    6
    Zatím je to takové oťukávání hlavně ze strany Znojma, který moc aktivitou nehýří a častěji se v útočné snaze objevují hosté ze Sezimova Ústí, kteří teď budou zahrávat autové vhazování...
     
    7
    ...vypadalo to na dlouhý aut, ale nakonec tomu tak nebylo a brankář Fryšták ihned avizoval směrem ke svým spoluhráčům, že měl být dlouhý aut do vápna, ten krátký se totiž hostům moc nepodařil.
     
    8
    Hosté jsou zatím lepší, teď se po kombinaci s Dobalem pokoušel o střelu Kostečka, Hrubý však neměl problém. Na druhé straně se ale dostal do samostatného úniku Vašíček, obehrál brankáře Fryštáka a ten ho musel faulovat. Penalta!
     
    8
    Fryštak samozřejmě dostává ještě žlutou kartu a ani neprotestuje, ví, že to faul byl.
     
    8
    Znojmo právě vstřelilo branku!

    Znojmo mělo možnost kopat pokutový kop i v minulém kole v Jihlavě, tam ho ale neproměnil Yonov. Teď se postavil k penaltě MILAN PACANDA a nedal brankáři Fryštákovi šanci. Počkal si na jeho pohyb a pak v klidu poslal míč do protipohybu gólmana.
     
    10
    Domácí se snaží ihned odpovědět, nebezpečnou dalekonosnou střelu musel likvidovat Hrubý. Následný rohový kop, pak už ohrožení jeho brance nepřinesl.
     
    11
    Další žlutá karta pro hosty, žlutou kartu vidí Vukadin Vukadinovič.
     
    12
    Pro hosty byl gól krutou ranou, v úvodu totiž byli fotbalovější a měli více ze hry, mají však dostatek času s výsledkem něco udělat a také se o to vehementně snaží.
     
    13
    Hosté jsou usazeni před domácí šestnáctkou, ke střele se však nedostali. Pokud to bude takhle dál pokračovat je to otázka času.
     
    14
    Teď přišel ze strany Spartaku dlouhý aut do vápna, k míči se však žádný z hostujících hráčů nedostal a míč skončil v zámezí a bude to jen odkop od branky.
     
    15
    Ševci stále na půli Znojma, které se od vstřelené branky pouze brání. Akce ale znovu nekončí ohrožením branky a míč končí v Hrubého rukavicích.
     
    16
    Zifčák nasadil patičkou housle Nesvadbovi, ale kličce chyběla razance a k míči se opět dostali hosté.
     
    17
    Další neúspěšná akce Spartaku, bude to odkop od brány a pravděpodobný je dlouhý nákop Hrubého daleko od své svatyně.
     
    18
    Nepřesnost ve znojemské kombinaci, zatím to rozhodně není ono a Znojmo může být rádo za penaltu a vstřelený gól, jinak by se hodně trápilo.
     
    19
    Zifčák dnes s patičkami nešetří a touto finesou vracel na Hříbka, který byl ovšem ihned atakován hostujícími hráči. Výsledkem byl pro Spartak vybojovaný aut, ale následná akce opět skončila u Hrubého.
     
    20
    Rychlý brejk Znojma, který táhl Vašíček. Počínal si ala Cristiano Ronaldo a několika přešlapovačkami se snažil zmást obranu hostů, nakonec přihrával Pacandovi, jenž se prokličkoval přes tři hráče málem až do šance, nakonec byl ale velkou přesilou zastaven.
     
    21
    Rožboud centroval do vápna z levého křídla, ale jeho pas byl příliš dlouhý a skončil v zámezí. Další odkop od znojemské branky.
     
    22
    Parádní kolmici vymyslel Lacko na rozběhnutého Oklešťka, hru ale dobře přečetl brankář Fryšták a byl u míče dříve, čímž zmařil rodící se velkou znojemskou šanci.
     
    23
    Hosté teď hodně váhali s rozehrávkou, jenže Dobal neměl moc na výběr jeho spoluhráči byli statičtí a nakonec z toho byla nepřesná rozehrávka na pravé křídlo a míč skončil v autu.
     
    24
    Po standardce a centru z pravé strany hlavičkoval Ciferský, ale byl obsazen a jeho hlavička neměla razanci ani přesnot a skončila vysoko nad bránou.
     
    25
    Před dotírajícím Oklešťkem musel na roh zahrávat jeden z hostující hráčů. K míči se postavil Pacanda a přímo ohrozil Fryštáka, na míč si ještě chtěl naskakovat Mička, brankář ale celou situaci dobře vyřešil.
     
    26
    Hra se rychle obrací směrem ke znojemské brance a byl z toho další dlouhý aut do vápna, který byl ještě prodloužen na zadní tyč, kde byl Vyhnal. K míči se však rychle dostal Hrubý a Vyhnal už neměl moc možnost, co s míčem udělat.
     
    28
    Okleštěk se uvolnil na levé straně a parádní dlouhou přihrávkou našel ve vápně Pacandu, k tomu se však obrana Sezimova Ústí dokázala rychlé stáhnout, znojemského hráči se navíc zamotal mezi nohama.
     
    29
    Kapitán Kostečka vyzkoušel ze dvaceti metrů pozornost Hrubého, ten se musel natáhnout ke své levé tyči a míč vyrazit na rohový kop...
     
    30
    ...nebezpečný centr do znojemského vápna, který ale nakonec neskončil ohrožením Hrubého.
     
    31
    Trenér hostů Luboš Zákostelský zatím není moc spokojený s hrou svých svěřenců a samozřejmě také s brankovým stavem, to je pochopitelné.
     
    32
    Co říct svému týmu má však i znojemské trenérské duo Smrček, Sobota. Znojmo umí rozhodně hrát lépe, v posledních minutách to ale není tak zoufalé a domácí se dostanou i do dobrých útočných akcí.
     
    33
    Po rohovém kopu na zadní tyč, následuje další exekuce stejné situace, tentokrát ale z opačné strany...
     
    34
    ...roh rozehraný na šestnáctku odkud následně letěl centr do vápna na Macha, pro míč si však razantně došel Hrubý a ještě byl hostujícím útočníkem faulovaný.
     
    34
    Tentokrát byl faulovaný Mach a znojemský Zdeněk Mička vidí za tento zákrok žlutou kartu.
     
    35
    Dlouho dobu se opět hraje na polovině Znojma, kromě pár střel ze střední vzdálenosti jsou však Ševci zatím bezzubí.
     
    36
    Domácí se dožadovali odpískání faulu Ciferského na Vašíčka, ale o tom nemůže být řeč, obranný zákrok hráč hostů byl čistý. Nikoliv však teď zásah Hnaníčka a bude z toho pro Spartak přímý kop zhruba z třiadvaceti metrů...
     
    37
    ...kapitán Jiří Kostečka točil míč k pravé tyči a vůbec ne špatně, míč skončil jen těsně vedle brány.
     
    38
    Zajímavá standardka i na druhé straně po faulu na pronikajícího Pacandu, jenž musí být následně ošetřován a má problémy s tím, se postavit. Nakonec však přece jen odkulhává do zámezí, kde je v práci doktora...
     
    39
    ...zatím, co je Milan Pacanda ošetřován zahrával standardku Hnaníček, ale nikterak úspěšně, hosté se v pohodě ubránili.
     
    40
    Pacanda ošetřen a už se hlásí pomeznímu rozhodčímu o návrat do hry. Znojmo tedy opět v plném počtu.
     
    41
    Spartak krouží kolem znojemského vápna a pokouší se ohrozit Hrubého, centr do vápna teď ekvilibristicky odvrátil Sukup.
     
    42
    Hosté by rádi vyrovnali ještě v první půli. I po tomhle rohu však zůstává stav 1:0 pro Znojmo. Po centru šel Spartak důrazně po míči, z čehož resultoval útočný faul.
     
    42
    Hnaníček musel zastavovat rychlý útok hostů a vidí za svůj faul po zásluze žlutou kartu.
     
    43
    Pro Znojmo je stěžejní, aby dohrálo první půli v klidu bez inkasované branky. To se ale zatím moc nedaří. Vukadinovič pronikal do otevřené obrany, dobře se uvolnil a dostal se i ke střele, kterou musel vyrazit brankář Hrubý.
     
    44
    Na druhé straně zajímavý brejk Znojma, Vašíček však nedostal přihrávku přes obranu na Vašíčka. Po chvíli to byl opět Vašíček, který byl v souboji jeden na jednoho, pokud by ho vyhrál, mohl jít sám na brankáře. Dobal si s ním však dobře, ale hlavně čistě poradil. Vašíčkovi se to moc nezdálo, načež chvíli ztratil zájem o hru a rozhazoval rukama směrem k rozhodčím.
     
    První poločas skončil.
     
    Nebojím se říct, že Sezimovo Ústí bylo lepším týmem. Od začátku se snažilo o aktivní hru směrem dopředu. V osmé minutě však hosté inkasovali z pokutového kopu a zatím prohrávají. Znojmo dnes nepůsobí moc přesvědčivě a do hry se moc nedostává, uvidíme, jak to bude v druhé půli. Faktem však je, že Spartak se do žádných větších gólovek nedostával.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Do druhé půle nastoupily obě jedenáctky beze změn, nějaké střídání však v průběhu hry určitě přijde. Každopádně, hosté rozehráli druhou pětačtyřicetiminutovku a Znojmo se je ihned vydalo napadat.
     
    47
    A tato snaha se domácím vyplatila a je z toho standardka po jejímž zahrání následuje rohový kop...
     
    47
    ...centr Pacandy byl odvrácen na další roh, znojemský hráč si tak vše zopakuje...
     
    48
    ...teď to bylo o poznání lepší, k hlavičce se sice nikdo z domácích ve vápně nedostal, míč však doputoval za šestnáctkou k Hříbkovi, který se nerozpakoval a vypálil. Jeho střela se však točila od brány.
     
    49
    Na druhé straně už to byla o poznání zajímavější střela. Petr Javorek natáhl za velkým vápnem a jeho přízemní střela skončila těsně vedle levé tyče, nechybělo málo. I kdyby však mířil míč do brány, Hrubý by tam byl včas.
     
    50
    Po úvodní znojemské aktivitě dostávají hru pod kontrolu hosté. To se jim však teď úplně nepovedlo, ztratili míč a do rychlého brejku mohl jít Lacko, jenž byl však dobře ustrážen.
     
    51
    Spartak zatím nezachytil tempo z konce druhé půle a do útoku se dostává daleko obtížněji i proto, že Znojmo hraje o poznání vysunutěji než v první půli.
     
    52
    Mička teď napravil chybu Sukupa a před Vukadinovičem odkopl na rohový kop. Po něm se k hlavičce na přední tyči dostal nikým nekrytý Mach, mezi tři tyče však nezamířil.
     
    53
    V útoku teď pro změnu domácí a po ztrátě míče si připsal další dobrý obranný zákrok Mička, který odkopával před Machem.
     
    54
    Znojmo to zkouší po levé straně, zatím se však dostalo jen k autu, po němž domácím nevyšla kombinace a míč tak má v moci Spartak.
     
    55
    Nepřesnost zastavila hosty v dalším postupu na znojemskou bránu a ani druhý pokus nedopadl lépe, do bezpečí odkopával Todor Yonov. Nakonec se na třetí pokus dostali Ševci k centru, který však sebral ze vzduchu Hrubý.
     
    56
    Celkem povedená kombinace hosté, po které se pokoušel technicky vyzrát na Hrubého Vyhnal, ale jeho střelecký pokus zpoza vápna mezi třemi tyčemi neskončil.
     
    57
    Hosté začínají mít územní převahu, teď jim nevyšla zajímavá kolmice na Vukadinoviče, dobře ji přečetl Mička, jenž dnes zatím hraje na jedničku.
     
    58
    Znojmo právě vstřelilo branku!

    Po ztrátě míče hostů mohl jít do otevřené obrany a přečíslení dva na jednoho TOMÁŠ OKLEŠTĚK. Vyměnil si míč s Lackem, který mu vrátil míč do vápna na levou stranu, odkud znojemský záložník zamířil na bližší levou tyč a Fryšták na přesně umístění míč nedosáhl.
     
    59
    Zajímava standardka pro Sezimovo Ústí...
     
    60
    ...Kostečka to zkusil přímo na bránu a brankář Hrubý raději míč vyboxoval, aby si náhodou nenadělal více problému.
     
    61
    Tuším, že to byl teď Hnaníček, který po vzoru Xabi Alonsa chtěl nachytat brankáře na švestkách. Míč nakonec skončil těsně nad břevnem a gólman hostů by se asi stihl do brány vrátit.
     
    62
    Spartak to bude mít nyní hodně těžké, bude muset vrhnout všechny síly do útoky, což vždy nabízí brejky soupeře a už jsem mohli několik takových situací od druhé vstřelené branky vidět.
     
    63
    Jeden takový brejk teď nyní probíhal, Zifčáka jen za cenu faulu a žluté karty musel zastavit Vladimír Dobal...
     
    64
    ...u míče byli Hnaníček a Yonov, Nakonec se pokusil o střelu znojemský kapitán a jeho ostrý projektil skončil v náručí Fryštáka. Podobná situace se teď bude zahrávat na druhé straně...
     
    65
    ...na polocentr, polostřelu si těsně před Hrubým naskakoval Mach, ještě předtím však stačil Hrubý míč vyboxovat.
     
    66
    Zbytečný faul Ciferského u postranní čáry na Oklešťka a je z toho z rukou rozhodčího nekompromisní žlutá karta.
     
    66
    Trenér Luboš Zákostelský připravil dvojité střídání. Nejprve se na hřišti objevil Zdeněk Šturma za Vladimíra Dobala...
     
    66
    ...druhým novým mužem na hřišti je pak Jakub Sklenář, který nahradil Stanislava Rožbouda.
     
    68
    Dva střídající hráči by mohli hru Spartaku oživit. Uvidíme, zatím se Znojmo brání dobře a s druhým gólem na jeho kopačkách narostla jistota.
     
    70
    Nadějná akce Znojma, ale Vašíček si nerozuměl s Pacandou, když mu dával nepřesnou přihrávku. Po chvilce však Znojmo dostalo šanci zahrávat standardku...
     
    71
    ...přetažený centr na zadní tyč, kde byl nachystaný Zdeněk Mička, ovšem také Lukáš Mach, který znojemského stopera ubránil.
     
    72
    Okleštěk posla křižný centr na pravou stranu na volného Zifčáka. Ten si chvíli rovnal před velkým vápnem míč a nakonec poslal směr brána přízemní střelu, jenž však skončila v moci Fryštáka.
     
    73
    Znojmo právě vstřelilo branku!

    Pěkná kombinační akce, po které je téměř jasné, že tři body zůstanou ve Znojmě. TOMÁŠ VAŠÍČEK se před šestnáctkou uvolňoval, nakonec přihrál Pacandovi, který mu míč z první vrátil. Znojemský útočník si pak míč o metr před bránícím hráčem posunul do strany a zamířil přesně k pravé tyči. Natahující se Fryšták byl bez šance.
     
    75
    Hosté ale samozřejmě na útok nerezignovali, Mach teď dobře odcentroval do vápna. Hrubý na míč nedosáhl a z penalty musel odvracet před hráči Ševců, kteří si brousili zuby na gól, Sukup.
     
    76
    Střídání na straně Znojma a posílení obrany. Ze hry odchází Josef Hnaníček, na hřiště přichází Radomír Trnovec.
     
    77
    Rozhodující pro Znojmo byla druhá branka, po ní totiž hrají domácí sebejistě a hra se v jejich prospěch otočila o mnoho procent. Psychika dělá hodně.
     
    78
    Sukup si dnes hraje na akrobata, další míč odvrátil velmi efektivně a pro diváky hodně vděčně.
     
    79
    Znojemská kombinace, která skončila u Lacka, jemuž ale střela nesedla podle představ a skóre tak zůstává stále stejné.
     
    79
    Za potlesku tribun střídá střelec druhé branky Tomáš Okleštěk a do hry se dostává Tomáš Lukáš.
     
    81
    Pokus Spartaku o tlak, ale v jeho případě už je to jen snaha o snížení pro něj velmi nepříznivého skóre. Navíc přichází útočný faul a míč má v moci Znojmo.
     
    82
    Dnešnímu utkání přihlíží 775 diváků.
     
    83
    Znojmo teď hraje nejen za tři body, ale také za čisté konto brankáře Hrubého. Pro něj by byla škoda, kdyby inkasoval v samotném závěru branku. Hlouček hostujících fanoušku už se smířil s výsledkem a smutně posedává na místě vyhrazeném pro hosty.
     
    84
    Akce po ose Mach, Dobal, Kostečka končí střelou posledně jmenovaného z voleje, ovšem zamířila dva metry vedle levé tyče.
     
    85
    Znojmo naposled střídá a využívá tak všechny hráče kromě brankáře, které má k dispozici na lavičce náhradníků. Václava Vašíčka nahradí v útoku Dominik Krhut.
     
    86
    Yonov teď odvracel pas Vukadinoviče do malého vápna. Hosté však zůstávají u míče a zoufale se snaží vstřelit čestnou branku, za jejich aktivitu v první půli by si ji určitě zasloužili.
     
    87
    Další práce pro brankáře Hrubého, jenž musel vyboxovat nebezpečný centr do vápna,
     
    87
    Pozor ale, teď přichází pokutový kop ve prospěch hostů! Musím říct, že moment, po kterém k tomu došlo mi unikl...tak bylo to po faulu Todora Yonova.
     
    88
    Sezimovo Ústí právě vstřelilo branku!

    Vlastimil Hrubý nakonec o své čisté konto přichází. K pokutovému kopu se postavil kapitán Jiří Kostečka a poslal Hrubého na opačnou stranu. Alespoň tedy malá útěcha pro Spartak.
     
    88
    Vlastimil Hrubý zakopl po obdržené brance míč a vidí zato od rozhodčího žlutý kartonek.
     
    90
    Hostům však jejich snahy i napříč tomu, že dali branku, nebudou nic platné. Čas už dospěl do nastaveného času a rozhodčí nastaví pouhou minutu, to by musel být velký zázrak.
     
    Konec zápasu.
     
    Zápas tedy nakonec skončil vítězstvím domácího týmu, kterému hodně pomohla penalta v osmé minutě a také druhá branka v 58. minutě, jenž Znojmo definitivně uklidnila. Hosté byli přitom v první půli lepší, jenže jejich převaha k ničemu nevedla. Jihomoravané pak nastoupili do druhé půle o mnoho aktivnější a vyplatilo se jim to. V druhé části vstřelili dvě branky a Ševci už jen korigovali skóre v samotném závěru.
     
    Okamžik utkání:

    Byla to jednak proměněná penalta Znojma v osmé minutě, ale především gól Okleštka v 58. minutě. Po této brance dostali domácí klid na kopačky, narostlo jim sebevědomí a tu chvíli bylo téměř jisté, že zápas dotáhnou do vítězného konce.
     
    Hráč utkání podle onlajny.cz:

    Ukázal se znojemský útok, který vstřelil tři branky. Především ale i navzdory jedné inkasované brance domácí obrana. Ta si počínala opravdu dobře, Vlastimil Hrubý byl v brance velmi jistý a spolehlivě zahrálo i stoperské duo. Hlavně pak Zdeněk Mička, který předvedl několik důležitých obranných zákroků.
     
    Znojmo se výhrou posunulo na sedmé místo tabulky, naopak hosté se díky úspěchu Varnsdorfu i Čáslavi propadli na třináctou pozici.
     
    To je ze Znojma vše, přeji pěkný zbytek nedělního večera a na počtenou. (18:56:14)

    Zdeněk Plánka

    Branky: 8. Pacanda (pen.), 58. Okleštěk, 73. Vašíček - 88. Kostečka (pen.)

    Karty:   34. Mička (ZNO), 42. Hnaníček (ZNO), 88. Hrubý (ZNO) - 8. Fryšták (SEZ), 11. Vukadinovič (SEZ), 63. Dobal (SEZ), 66. Ciferský (SEZ)


    1. SC Znojmo FK: Hrubý - Hříbek, Yonov (K), Mička, Sukup - Okleštěk (79. Lukáš), Lacko, Hnaníček (76. Trnovec), Zifčák - Pacanda, Vašíček.
    FC SILON Táborsko: Fryšták - Ciferský, Nesvadba, Ptáček, Rožboud (66. Sklenář) - Vukadinovič V., Dobal (66. Šturma), Kostečka (K), Javorek - Mach, Vyhnal

    Rozhodčí: Pavel Franěk - Josef Košec, Petr Blažej

    Diváci: 775
    bahis siteleri