HC Kladno – Sparta 3:7 (kon.) | HC Litvínov – PZ Kladno 6:2 (kon.) | Letňany – Motor ČB 1:4 (kon.)
Vsetín – Havířov 4:0 (kon.) | Plzeň – Slavia 6:3 (kon.) | Zlín – Olomouc 5:4 (kon.)
K. Vary – Chomutov 5:1 (kon.) | Hr. Králové – Mladá Boleslav 5:2 (kon.) | Pardubice – Písek 5:4 (po s.n.)
Kometa Brno – Vítkovice 4:7 (kon.) | Třinec – Jihlava 6:5 (po s.n.)
konec
Královští lvi Hradec Králové
5:2 (1:0, 3:1, 1:1)
BK Mladá Boleslav
Čtvrtek 22.09.2011, 18:00Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    54:58
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    V hradecké obraně to chvíli hořelo, což hosté využívají ke svému druhému úderu. Podsedníčkovu příhru zpoza brány procedil skrz Hejdovu výstroj ZDENĚK BOROVEC. Asistence: Patrik Podsedníček.
     
    40:20
    Hradec právě vstřelil branku!
    Jestli v kabině hostů o přestávce proběhla nějaká domluva, Hradečtí ji teď trhají na cucky. Po dvaceti sekundách našel kapitán Martin Bartoň přihrávkou z rohu TADEÁŠE OUZKÉHO, který mezi kruhy zamíchal s pukem a pak snadno vsítil pátý gól svého týmu. Asistence: Martin Bartoň.
     
    38:14
    Hradec právě vstřelil branku!
    Před Maxmiliánem Bačou bylo příliš rušno na to, aby to neskončilo dalším gólem. Asi tak pátou dorážku poslal z úhlu do brány LUKÁŠ NEDVÍDEK a je to už 4:1. Asistence: Tomáš Půlpán.
     
    29:46
    Hradec právě vstřelil branku!
    V přesilovkách je Hradec zkrátka nekompromisní. Krásnou kombinaci zakončil u volné tyčky číhající MICHAL PROCHÁZKA a domácí tým vede zase o dvě branky! Asistence: Lukáš Nedvídek, Roman Konečný.
     
    23:04
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hosté rychle kontrují a snižují na 2:1. Už se zdálo, že průnik dvou útočníků skončí nepřesnou přihrávkou Šimona Bočka. Z druhé vlny se ale před brankou zjevil JAKUB ŠULC a zapomenutý kotouč napálil do odkryté klece. Asistence: Šimon Boček.
     
    21:12
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tři fauly Boleslavských, dva góly Hradeckých. Maxmilián Bača nejprve skvěle vychytal Michala Procházku, k němuž se ale kotouč vrátil a Procházka ho znovu poslal do ohně. Tam si ho dokázal najít KRYŠTOF BURY a snadno ho dopravil do prázdné brány. Asistence: Michal Procházka.
     
    12:47
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tři sekundy před koncem přesilovky se Hradečtí prosazují. Od modré vyslal na bránu tvrdou ránu ROMAN KONEČNÝ a hostujícího brankáře zmátla teč vlastního spoluhráče natolik, že nebyl schopen zasáhnout. Asistence: Tomáš Půlpán, Lukáš Nedvídek.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 13. Konečný (Půlpán, Nedvídek), 22. Bury (Procházka), 30. Procházka (Nedvídek, Konečný), 39. Nedvídek (Půlpán), 41. Ouzký (Bartoň) - 24. Šulc (Boček), 55. Borovec (Podsedníček)


    Královští lvi Hradec Králové: Hejda (Hak) - Skála, Pumr, Konečný, Brida, Rejl, Štědrý, Souček - Ouzký, Půlpán, Pilař, Jebavý, Bury, Kastner, Wolf, Procházka, Šeps, Bartoň "C", Nedvídek, Klemenc.
    BK Mladá Boleslav: Bača (Plíšek) - Nastoupil, Hercig, Kochubej, Serbus, Pokorný, Chmelař - Šír, Bašus, Dlugoš, Podsedníček, Borovec, Šulc, Brzák, Boček "C", Verner.

    Rozhodčí: Třasák - Lučan, Svoboda.
    bahis siteleri