Dukla Praha – Příbram 2:1 (kon.) | Č. Budějovice – Plzeň 0:0 (kon.)
konec
SK Dynamo Č. Budějovice
0:0 (0:0)
FC Viktoria Plzeň
Pátek 23.09.2011, 20:15 • Střelecký ostrov • Gambrinus liga
Předzápasové kurzy
     
    Hlavní rozhodčí Mikel ukončil zápas mezi SK Dynamo České Budějovice a FC Viktoria Plzeň. Utkání bylo zajímavé hned z několika pohledů. Plzeň tlačila a útočila. Dynamo poctivě bránilo a mělo zajímavé protiútoky. Remíza je asi spravedlivá, protože oba týmy měly dvě gólové situace.

    Hráč utkání: Hráčem utkání je dle serveru onlajny.cz zvolen domácí brankář Zdeněk Křížek, který zneškodnil i ty největší plzeňské šance. V prvním poločase vychytal Petrželu a ve druhém Jiráčka. Křížek měl i další důležité a hlavně spolehlivé zákroky.

    Hodnocení nejlepšího hráče utkání Zdeňka Křížka: "Chci smeknout před celým týmem. Jsme v těžké situaci a tento těžký zápas s Plzní jsme zvládli. Bod je pro nás dobrý a bereme ho všemi deseti. Zlepší se nálada, ale situace je pořád kritická a příští týden v Hradci potřebujeme potvrdit tento bod. Přiznám se, že doteď nevím, jak jsem ty šance chytil. Snažil jsem se zasáhnout míč a povedlo se. Jsem za to hrozně rád."

    Hodnocení trenéra Plzně Vrby: "Zápas jsme nezvládli. Drželi jsme míč na 60% a i tak jsme nedali gól. Měli jsme jen dvě gólové akce. Sice jsme měli hodně brejkových situací, ale nikdo se neprosadil. Nebylo to ono. Musíme se nyní připravit na Milán."

    Hodnocení trenéra Dynama Cipra: V naší situaci by se hodily tři body. Ale vzhledem k soupeři je bod úspěch. Plzeň je nahoře, což potvrdila. Byl to těžký zápas. Bod nám pomůže vzhledem k tomu, že je s Plzní. Viktorii jsme do tolika šancí nepustili. Navíc jsme i my měli šance. Remíza je spravedlivá. Bohužel jsme přišli o Bakalu, který si přetrhal vazy v koleni.

    Statistiky:
    Střely na branku: 2:4, střely mimo: 3:11, rohové kopy: 2:12, ofsajdy: 2:1, fauly: 13:15, držení míče: 39:61.

    Děkuji za pozornost a těším se u dalších online přenosů na počtenou.

    (22:19:15)
     
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Dynamo střídá. Do hry jde druhý útočník Tomáš Stráský a nahrazuje kolegu v útoku Zdeňka Ondráška.
     
    90+1
    Do šance se dral Hudson a vychytal ho dobrým vyběhnutím Čech. Ten rychle rozehrál, ale Plzeň míč neudržela a na polovině hřiště byl faulován Sandro.
     
    90
    ... Otepkovi se rozehrání standardní situace vůbec nepodařilo a Plzeň se v pohodě ubránila. Navíc podniká rychlý protiútok a ještě se pokusí o gól. Rozhodčí nastaví dvě minuty.
     
    89
    Hudson vybojoval faul a žlutou kartu vidí faulující Limberský. Dynamo má navíc dobrou standardní situaci...
     
    88
    Otepka je v pořádku a bude pokračovat. Míč má Plzeň a kombinuje na polovině Dynama, které se brání v deseti lidech.
     
    87
    Hora vystřídal v dresu Plzně aktivního Petrželu. Trenér Vrba chce ještě zkusit vstřelit gól a nabádá své svěřence k tlaku.
     
    86
    Otepka zůstal ležet na hrací ploše a hra je přerušená. Nutno dodat, že Jiráček zakopl míč, když Plzeň útočila. To bylo od reprezentačního záložníka fair-play.
     
    85
    Čirkin založil rychlý protiútok, který musel hasit Darida skluzem zezadu. Darida může být rád, že neviděl červenou kartu.
     
    84
    Ondrášek byl na polovině soupeře faulován a Dynamo se po delší odmlce dostává na plzeňskou část hřiště. Dá se očekávat, že Jihočeši rozehrají na krátko.
     
    83
    Ke střele se v bílém dresu Plzně dostal Ďuriš. Míč poslal hodně nepřesně a vykopávat může v poklidu Křížek.
     
    82
    Plzeň drží míč a chce rozhodnout. Má tlak a kombinuje na polovině českobudějovického týmu. Ale pozor si musí dát i na obranu. Utkání je hodně zajímavé.
     
    81
    Jiráček se dostal do další gólové situace. Stál sám před Křížkem a vypálil po zemi směrem k levé tyče. Proti byl ale opět skvělý Křížek a v pádu míč stačil vykopnout. Křížek drží Dynamo, které sahá po cenném bodu!
     
    80
    Dynamo vybojovalo standardní situaci a Plzeň je v posledních chvílích méně aktivní. Dynamo by se mohlo pokusit o zakončení. To by byla pro Plzeň ledová sprcha.
     
    79
    Lengyel si může oddechnout. Plzni je odmáván a odpískán ofsajd. Dynamo se trochu osmělilo a dvakrát se pokusilo o rychlý protiútok. Zatím bez zakončení.
     
    78
    ... po rozehrání se domácí do zakončení nedostali. Naopak do brejku se hnal Ďuriš a dobrým skluzem ho na vlastní polovině zastavil Lengyel.
     
    77
    Otepka vybojoval rohový kop. Dynamo bude mít tuto možnost teprve podruhé během zápasu...
     
    76
    Otepka si vybojoval faul na polovině Plzně a Dynamo se alespoň na chvíli usídlí na polovinu soupeře.

    Michal Heřman

    Branky:

    Karty:   53. Klesa (CEB), 63. Otepka (CEB) - 44. Petržela (PLZ), 85. Darida (PLZ), 89. Limberský (PLZ)


    SK Dynamo Č. Budějovice: Křížek - Bakala (5. Horejš), Novák, Lengyel (K), Machovec - Klesa (65. Hudson), Otepka, Javorek, Čirkin, Sandro - Ondrášek (90. Stráský)
    FC Viktoria Plzeň: Čech - Limberský, Čišovský, Bystroň, Rajtoral - Petržela (87. Hora), Horváth (K), Jiráček, Kolář, Pilař (71. Darida) - Bakoš (64. Ďuriš)

    Rozhodčí: Mikel - Filípek, Santarius

    Diváci: 3 295
    bahis siteleri