Dukla Praha – Příbram 2:1 (kon.) | Č. Budějovice – Plzeň 0:0 (kon.)
konec
SK Dynamo Č. Budějovice
0:0 (0:0)
FC Viktoria Plzeň
Pátek 23.09.2011, 20:15 • Střelecký ostrov • Gambrinus liga
Předzápasové kurzy
     
    90+2
    Dynamo střídá. Do hry jde druhý útočník Tomáš Stráský a nahrazuje kolegu v útoku Zdeňka Ondráška.
     
    89
    Hudson vybojoval faul a žlutou kartu vidí faulující Limberský. Dynamo má navíc dobrou standardní situaci...
     
    87
    Hora vystřídal v dresu Plzně aktivního Petrželu. Trenér Vrba chce ještě zkusit vstřelit gól a nabádá své svěřence k tlaku.
     
    85
    Čirkin založil rychlý protiútok, který musel hasit Darida skluzem zezadu. Darida může být rád, že neviděl červenou kartu.
     
    81
    Jiráček se dostal do další gólové situace. Stál sám před Křížkem a vypálil po zemi směrem k levé tyče. Proti byl ale opět skvělý Křížek a v pádu míč stačil vykopnout. Křížek drží Dynamo, které sahá po cenném bodu!
     
    71
    Horváthův centr odvrátil Horejš na roh. Mezi tím Plzeň střídá. Darida nahradil v hostujícím dresu Pilaře.
     
    65
    A střídá i domácí trenér Cipro. Místo Klesy, který má již žlutou kartu nastoupil druhý Brazilec Hudson, který na protihráče latí hlavně díky své rychlosti.
     
    64
    Bakoše nahradil v dresu Viktorie Ďuriš. Je to střídání slovenského hráče a slovenského spoluhráče. Ďuriš je navíc se čtyřmi góly nejlepší střelec Plzně.
     
    63
    Domácí šli do protiútoku, který zastavil hvizd hlavního sudího Mikela. Proti tomu protestoval Otepka a vidí žlutou kartu.
     
    59
    Javorek v dobré obrané pozici. Následoval pas Čirkina na Ondráška, který měl před sebou jen Bystroně. Domácí útočník ale stopera Plzně neobešel a místo veliké šanci je tu další protiútok Viktorie.
     
    56
    Plzeň v další šanci! Pilař se po přihrávce Petržely dostal ke střele, kterou dobrým skluzem zlikvidoval Horejš. Bývalý kapitán Dynama ukázal, jak se bojuje o tak potřebné body.
     
    53
    ... Plzeň dnes asi všechny rohové kopy rozehrává na krátko. Nicméně ani tentokráte se domácí hráči nemuseli inkasování obávat. Žlutou kartu dostal za faul domácí Klesa.
     
    45+1
    ... domácí ale situaci nezvládli a Plzeň šla do protiútoku. Největší vinu na tom nesl kapitán Dynama Lengyel, který propadl při důležitém souboji s protihráčem. Naštěstí pro Jihočechy a bohužel pro Plzeň končí rychlý protiútok nepřesným zakončením. Plzeň přitom šla v přečíslení a určitě situaci mohla vyřešit lépe.
     
    44
    Žlutou kartu dostal za příliš mnoho slov směrem k sudímu Petržela.
     
    36
    ... Plzeň zahrála rohový kop formou signálu a obrana Dynama toto nečekala. Ke střele se dostal ze druhé vlny Petržela a vyslal krásnou gólovou střelu. Tu ještě lepším zákrokem zlikvidoval brankář Křížek. Svou levou rukou dokázal míč dostat pod sebe a před dobíhajícím Jiráčkem ho chytil do náruče. To byl těžký, pěkný a hlavně důležitý zákrok Křížka!
     
    28
    Sandro dostal dobrou přihrávku a běžel asi 10 metrů s míčem. Nikdo mu nenabíhal a tak zkusil střelu z dálky. Míč mířil do šibenice a domácí fanoušci už viděli gól. Míč nakonec letěl těsně vedle pravé šibenice.
     
    21
    Protiútok Plzně skončil velikým soubojem v pokutovém území Dynama a nakonec je z toho rohový kop po odvrácení od Lengyela...
     
    20
    Sandro se dostal do gólové příležitosti a bravurně proti němu vyběhl Čech a jeho šanci chytil. Sandrovi přihrál z pravé strany Ondrášek.
     
    6
    Pozor, Bakala nemůže pokračovat a do hry jde Horejš, který v minulých utkáních dost chyboval. Je to veliký zásah do sestavy, protože Horejš jde na stopera a odtud musí Novák na pravý kraj místo zraněného Bakaly.
     
    5
    Jiráček se dostal do pokutového území Dynama a našel naběhnutého Bakoše. Ten střelou bez přípravy poslal míč nad břevno.

    Michal Heřman

    Branky:

    Karty:   53. Klesa (CEB), 63. Otepka (CEB) - 44. Petržela (PLZ), 85. Darida (PLZ), 89. Limberský (PLZ)


    SK Dynamo Č. Budějovice: Křížek - Bakala (5. Horejš), Novák, Lengyel (K), Machovec - Klesa (65. Hudson), Otepka, Javorek, Čirkin, Sandro - Ondrášek (90. Stráský)
    FC Viktoria Plzeň: Čech - Limberský, Čišovský, Bystroň, Rajtoral - Petržela (87. Hora), Horváth (K), Jiráček, Kolář, Pilař (71. Darida) - Bakoš (64. Ďuriš)

    Rozhodčí: Mikel - Filípek, Santarius

    Diváci: 3 295
    bahis siteleri