Třinec – Slavia 4:0 (kon.) | Litvínov – Zlín 1:2 (po s.n.) | Pardubice – Motor ČB 2:1 (po pr.)
Kladno – Mladá Boleslav 1:2 (po s.n.) | Liberec – Kometa Brno 2:1 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
4:0 (0:0, 0:0, 4:0)
HC Slavia Praha
Pátek 30.09.2011, 17:00Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:15
    A Slavia má šanci aspoň snížit! Josef Hrabal vykopnul puk mimo mantinely a jelikož to bylo z vlastní třetiny, Třinec jde potřetí do tří.
     
    58:40
    Za sekání vyloučen Bryan McGregor.
     
    58:39
    Hamerlík předvedl super zákrok při akci hostů 3 na 2. Bude se ale vylučovat na domácí straně.
     
    58:01
    Třinec právě vstřelil branku!
    Nic moc komplikovaného, prostě vzal puk a vymetl Kopřivovi všechny pavučiny v levém růžku. ERIK HRŇA zvyšuje na 4:0!
     
    58:01
    Erik Hrňa unikal sám na Kopřivu a byl nedovoleně zadržen. Máme tady trestné střílení!
     
    55:26
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři využívají početní výhodu již po sedmi vteřinách! Krásnou akci na jeden dotek sehráli Josef Hrabal, David Květoň a ROSTISLAV MAROSZ, kterému už zbývalo jen doklepnout puk do prázdné branky! Asistence: David Květoň, Josef Hrabal
     
    55:19
    Domácí si zahrají další přesilovku. Vyloučen byl Tomáš Svoboda, který sekl jednoho z třineckých.
     
    54:48
    Rozhodčí po dlouhé konzultaci s kolegou u videa nakonec rozpažil. Pokračujeme tedy za stavu 2:0.
     
    54:48
    Rozhodčí zkoumají videozáznam, třinečtí se domnívají, že kotouč přešel brankovou čáru!
     
    54:48
    Po přerušení hry došlo před Kopřivou k výměně názorů. Nejaktivnějším byl domácí Ladislav Kohn, který si od rozhodčích vykoledoval desetiminutový trest! Kohnovi se to nelíbilo a šel se rozhodčích zeptat, co udělal. Sudí ale jeho otázky nevyslyšeli a poslali jej předčasně do sprch!
     
    54:48
    Neskutečný tlak Třince! Kohn, Květoň a Polanský se snažili za každou cenu dotlačit puk za Kopřivu, ten zatím drží slávistické naděje na body!
     
    54:24
    Kohn vybojoval puk pro Polanského! Ten najel do pásma odkud prudce vystřelil! Kotouč olízl boční síť, polovina fanoušků už však zvedala ruce nad hlavu!
     
    52:02
    Oceláři jdou do čtyř. V útočné fázi si příliš aktivně počínal Ladislav Kohn, který přesekl hůl jednoho z obránců Slavie. Hra bude pokračovat po krátké pauze.
     
    49:37
    Krásná akce v podání Jana Peterka! Domácí matador si nejprve udělal ze dvou obránců cvičné figuríny, pak vystřelil. Kopřiva s vypětím všech sil vyrazil puk do rohu!
     
    48:18
    Domácí jej ale dokázali opět vybojovat a dostat se do tlaku. Vše končí faulem Vladimíra Růžičky ml. Třinec si zahraje další přesilovku.
     
    46:58
    Třinec právě vstřelil branku!
    Třinečtí využívají přesilovku a jdou do dvoubrankového vedení! Kombinace mezi Lukášem Zíbem a Rostislavem Maroszem připravila ideální střeleckou pozici pro JOSEFA HRABALA! Domácí bek napřáhl z mezikruží odkud poslal puk do levého rohu slávistické branky! Asistence: Rostislav Marosz, Lukáš Zíb.
     
    46:15
    Na trestnou lavici usedá Pavel Kolařík, který odsedí dvě minuty za sekání. Hra bude pokračovat po krátké pauze.
     
    46:09
    Drtivý tlak Třince! Oceláři hrají v signalizované výhodě! Do šancí se dostali Květoň a Hořava, ani jeden ale nepřekonal brankáře Kopřivu!
     
    44:00
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři otevírají skóre zápasu a ujímají se vedení! Na hole domácích se teď přiklonilo hokejové štěstí! Rychlý útok, vedený Davidem Květoněm, zakončoval kapitán Třince, RADEK BONK! Bonk se dostal k levému kruhu, odkud propálil Kopřivu mezi betony! Asistence: David Květoň, Petr Hořava.
     
    39:54
    A tak přeci jen ještě jeden zápis do statistik ze druhé třetiny. Na trestnou lavici byl poslán Petr Kadlec, který podrazil jednoho z třineckých.
     
    37:26
    Další vyložená šance pro Třince! Tentokráte se v ní ocitl Michal Chovan! Ten se dostal k prudké střele, Kopřiva ale chytá!
     
    34:44
    Ačkoli jsou Oceláři již ve čtyřech, musela se celá obranná formace spolehnout na perfektní zákroky gólmana Petera Hamerlíka! Ten nejprve zastavil střelu Kůrky, poté se lvím skokem postaral o zneškodnění dorážky Svobody! Tomáš Svoboda se ještě jednou dostal do duelu s Hamerlíkem, ani tentokrát ale nebyl schopný překonat třineckého muže v masce!
     
    33:45
    Oceláři jdou opět do tří! Stanislav Hudec vyhodil puk ze hřiště, což se z vlastní třetiny nesmí. Slavia 48 vteřin 5/3.
     
    33:25
    Další stoprocentní šance Třince! Do samostatného nájezdu se dostal Martin Adamský! Třinecký útočník stále neprotrhl svou střeleckou smůlu, tentokráte poslal kotouč do betonů brankáře Kopřivy!
     
    33:04
    Třinečtí útočí i v oslabení! David Květoň zavezl puk za branku, odtud expedoval puk pro Radka Bonka! Ten před Kopřivou třikrát dorážel, ani jednou ale nedokázal prorazit betonovou hradbu brankáře Slavie!
     
    32:33
    Domácí jdou do čtyř. Unikajícího Sklenáře zastavil Lukáš Zíb. Rozhodčí Minář zdvihl pravici, což se Zíbovi vůbec nelíbilo. Minář proto ke dvěma minutám připojuje ještě desetiminutový osobní trest za nesportovní chování. Dvouminutový trest odpyká Rostislav Marosz.
     
    32:00
    Neuvěřitelné! Adamský se proháčkoval do pásma, tam našel zcela volného Michala Chovana! K neštěstí všech domácích příznivců ale slovenský forward nedokázal zkrotit rychlý puk!
     
    31:23
    Další obrovská šance Rostislava Marosze! Ten se dostal k dorážce Hudcovy střely, třinecký útočník ale poslal puk mimo tři tyče!
     
    30:12
    Rozhodčí opět vylučují. Třinečtí si svou aktivitou vynutili další přesilovku. Vyloučen byl Jakub Šulc, který držel svého protihráče.
     
    29:54
    Další velká šance Třince! Do rychlé akce se dostal Rostislav Marosz! Domácí mladík si nabruslil mezi kruhy, odkud vystřelil do protipohybu brankáře Kopřivy! Kopřiva ještě stačil vytáhnout svůj beton a zabránit tak brance!
     
    29:05
    Opět zvonila tyč slávistické branky! Kotouč se dostal na modrou, kde stál Lukáš Zíb! Třinecký ostrostřelec se do puku opřel plnou silou, černá guma již po druhé orazítkovala pravou tyč hostující branky!
     
    26:49
    Dvě vyložené šance pro Petra Jelínka! Slávistický forward se nejdřív dostal k puku po chybě domácí obrany, Jelínek ale netrefil branku! Kotouč se dostal do rohu, odkud se Jelínek pokusil o druhou střelu. Kotouč, vystřelený z velmi ostrého úhlu, pořádně vylekal domácí příznivce! Hamerlík si nakonec poradil!
     
    24:30
    Obrovská chyba domácí defenzívy. Hrabal ztratil puk, ten se dostal k volnému Jakubu Sklenářovi! Hostující forward tváří v tvář brankáři Hamerlíkovi ale nedokázal rozvlnit síť Třince!
     
    22:45
    Třinečtí šli 2 na 1 v oslabení! Květoň zatáhl puk až před Kopřivu, tam vystřelil. Kotouč se od Kopřivy odrazil k Hrňovi, ten jej nedokázal usměrnit do branky!"
     
    21:24
    Oceláři jdou do tří! Ladislav Kohn podrazil obránce Slavie a půjde tak odsedět dvě minuty na trestnou lavici. Slavia 25 vteřin 5/3.
     
    19:49
    Rozhodčí budou ještě jednou vylučovat. Na trestnou lavici usedá Lukáš Havel, který podrazil svého soupeře.
     
    19:15
    Obrovské štěstí na straně hostů! Polanský poslal puk Martinu Adamskému! Ten z ideální pozice orazítkoval levou tyč Kopřivovy branky!
     
    17:10
    Velká šance na straně hostů! Slávisté se dostali do přečíslení dvou na jednoho! To vedl Tomáš Hertl! Hertl se nakonec rozhodl pro individuální zakončení, kotouč se odrazil od Hamerlíkových betonů!
     
    11:14
    Vyloučeným tedy je Jiří Doležal. Ten, ve snaze zastavit útok Třince, zahákoval obránce Hudce.
     
    8:50
    Další obrovská šance Ocelářů! Ve vlastním oslabení se na útočný výpad vydal Erik Hrňa! Domácí forward se dostal až před Kopřivu, toho ale bekhendem nepřekonal!
     
    6:56
    Adamského přijel podpořit Lukáš Zíb. Třinecký bek se snažil obehrát Vašíčka. Hostující obránce si ale velmi dobře kontroloval puk a nechtěl jej přenechat Zíbovi. Ten byl ale tak aktivní, že nakonec Vašíčka podrazil. Slavia 5/4.
     
    5:05
    Další krásná akce Třince! Patrik Valčák projel kluziště až za branku Kopřivy. Odtud se třineckému útočníkovi podařilo přihrát na zcela volného Roba Davisona! Davison měl sice dostatek času a prostoru, svou střelu ale umístil jen do vyrážečky brankáře Slavie!
     
    4:01
    Do pásma pospíchal Michal Chovan. Domácí forward byl zastaven Jakubem Šulcem. Rozhodčí bude vylučovat na obou stranách. Domácí forward dostal dvě minuty za nafilmovaný pád, Šulc pak za hákování.
     
    1:51
    Uvidíme první přesilovku zápasu. Domácí Michal Chovan se snažil přebruslit střední třetinu, jeho postup ale zastavil Tomáš Micka, který jej hákováním poslal k ledu.
     
    1:08
    První větší šance zápasu! Zíb parádním lobem našel nejetého Martina Adamského! Třinecký rychlonohý forward se dostal před obránce a bekhenedem zakončil! Kotouč trefil boční síť!
    Marken.cz

    Daniel Ježek

    Branky a nahrávky: 44. Bonk (Květoň, Hořava), 47. Hrabal (Marosz, Zíb), 56. Marosz (Květoň, Hrabal), 59. Hrňa


    HC Oceláři Třinec: Hamerlík (Vojtek) - Richter, Hudec, Zíb, Lojek, Davison, Hořava, Hrabal - Marosz, Bonk, Květoň - Adamský, Polanský, Kohn - Havel, Peterek, Chovan - Orsava, Valčák, Hrňa - McGregor
    HC Slavia Praha: Kopřiva (Slipčenko) - Kadlec, Kuboš, Roth, Vašíček, Šulc, Špelda, Krejčík, Kolařík - Tomica, Čermák, Svoboda, Jelínek, Jaškin, Poletín, Micka, Doležal, Sklenář, Růžička, Kůrka, Hertl

    Rozhodčí: Minář, Polák - Hlavatý, Tošenovjan
    bahis siteleri