Třinec – Plzeň 4:3 (po pr.) | Zlín – Sparta 0:2 (kon.) | Motor ČB – Vítkovice 4:2 (kon.)
Kometa Brno – K. Vary 3:2 (kon.) | Slavia – Pardubice 1:2 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
3:2 (0:1, 3:0, 0:1)
HC Energie Karlovy Vary
Pátek 07.10.2011, 18:00 • KAJOT ARENA • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.
     
    Sportu zdar a hokeji zvlášť. Vážení fanoušci ledního hokeje, vítejte u sledování devátého kola naší nejvyšší soutěže - Tipsport extraligy. Dnes na sebe narazí jedenáctá brněnská Kometa a poslední Karlovy Vary. Ovšem zdání klame. Ač jsou hosté poslední, poslední dobou se herně zvedají a může za to především nejproduktivnější útočné extraligové duo - Lukáš Pech (6+6) a Petr Kumstát (5+6).
     
    HC Kometa Brno nemá na svého soupeře z předcházející sezóny příliš dobré vzpomínky. Na domácím kluzišti totiž Jihomoravané Karlovým Varům dvakrát podlehli. Případná nynější prohra by mohla přinést až možný pád na chvost tabulky. Tomu bude chtít Kometa samozřejmě zabránit a hlavně si připsat po dlouhé době výhru za tři body.

    Brňané se začínají stávat specialisty na samostatné nájezdy. Ze čtyř výher, které nasbírali, byly hned tři po této hokejové disciplíně. Třetí výhra přišla právě v úterý v Ostravě. Proti Vítkovicím Kometa dlouho sahala po třech bodech, nakonec brala dva. I to je však z kluziště stříbrného medailisty z loňské sezóny cenný úlovek. Kometa se i přes vítězství v tabulce neposunula. Vyhrávali totiž i její přímí konkurenti. Stále je to tak jedenácté místo. Premiéru před domácím publikem si odbije obránce Jozef Kováčik, jenž už hrál ve Vítkovicích.
     
    Karlovy Vary: Mistr ze sezóny 2008/09 chtěl v úspěších pokračovat i v dalších letech, přispět k tomu mělo i přestěhování ze staré, leč svým způsobem kouzelné, plechové haly do krásné multifunkční KV Areny. Hokejistům ani fanouškům však moc radosti zatím nepřinesla, maximálně těm hostujícím. Energie totiž dva roky po sobě drží primát nejhoršího celku na domácím kluzišti. V obou předchozích sezónách nasbíraly Vary 33 bodů, což bylo nejméně ze všech. Z bryndy tak musely tahat bývalého mistra zápasy venku. Když se nedařilo ani tam, bylo z toho předloni play-out a těžký boj o záchranu.

    Loni už byly Vary čtvrtým nejlepším týmem venku a to jim zajistilo desátou pozici a proklouznutí do předkola play-off. V tom narazily na starého dobrého známého - Slavii. Dramatická série se protáhla na maximální počet pěti utkání, nakonec se radovali Pražané.
     
    Hosté řeší před tímto zápasem velký problém. Kdo vlastně bude vůbec chytat. Jak známo, Lukáš Mensator a Marek Benda jsou ve stavu zraněných. Koho tedy do brány? Všechny indicie směřují na Tomáše Závorku, leč trenérská dvojice Baďouček - Pešout může někým překvapit. V kuloárech se hodně hovoří o dvojici Milan Řehoř a Miroslav Hanuljak z prvoligového Chomutova.
     
    Loňská bilance brněnské Komety proti Karlovým Varům je hodně nepříznivá. Téměř před rokem Brno inkasovalo od Západočechů hned sedmibrankový nášup. V odvetě to tentokrát žádný debakl nebyl, ale i tak znovu prohra - 4:1. V domácí odvetě chtěli všichni zapomenout na úvodní prohru, leč ta přišla znovu, pro změnu - 2:4 a tento soupeř se pomalu stával čím dál tím více neoblibeným. Alespoň malou náplast na mizernou bilanci Komety si Moravané vylepšili na ledě Energie, kde vyhráli 4:2. I tak hovoří bilance jasně, tři výhry pro Vary, jedna pro Kometu. Celkové skóre: 7:17!
     
    Úvodní sestavy:

    HC Kometa Brno: Hovi (Trvaj) - Švrček, Žižka, Kempný, Bičánek, Malec, Kováčik - Pospíšil, Hruška, Hubáček - Erat, Čermák, Dlouhý - Holec, Svoboda Jaroslav, Svoboda Jakub - Zohorna, Koreis, Podkonický.

    HC Energie Karlovy Vary: Závorka (Řehoř) - Gründling, Prošek, Rohan M., Mocek, Gregořek, Bombic, Nosek, Gulaši - Kumstát, Pech, Košťál - Zucker, Kupec, Kuběna - Bartánus, Skuhravý (C), Zaťovič - Dej, Melenovský, Skladaný.

    Rozhodčí: Robin Šír (Ostrava), Martin Homola (Ždár nad Sázavou) - Stanislav Barvíř a Petr Blümel (oba Pardubice).
     
    Brněnská hala se pozvolna zaplňuje, ovšem zatím to není žádná sláva. Před malou chvíli skončilo rozbruslení, nyní probíhá úprava ledu, za patnáct minut můžeme začít.
     
    V bráně Tomáš Závorka a Sasu Hovi.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    0:05
    Úvodní buly pro hosty, ale ti se hned dopustili ofsajdu.
     
    0:09
    Vhazování ve středním pásmu. Následně se snažil přejít do útoku Melenovský, ale Žižka mu to nedovolil a sám založil brněnský útok.
     
    1:17
    První zákrok Závorky po střele Hubáčka. Hostující gólman neměl velké problémy se slabou střelou brněnského kapitána.
     
    2:00
    Oba týmy začaly opatrně, mírnou převahu má Kometa, která se snaží zatlačit soupeře, ale obrana Varů je zatím pozorná.
     
    2:58
    První nápor Energie, Zaťovič cpal kotouč před bránu, kde byl jednak pozorný Hovi a také novic v brněnské obraně Jozef Kováčik.
     
    3:16
    Buly u Hoviho a hned obrovská šance v podání nebezpečné dvojice Pech - Kumstát. Druhý jmenovaný poslal krásný pas před bránu, ale nejlepší střelec extraligy na něj nedosáhl. Ale to byla první vážná akce před Hoviho bránou a první výstraha pro domácí defenzivu.
     
    4:26
    O podobnou protiakci se pokoušel Dlouhý, kotouč v bezpečí od hostující brány.
     
    5:00
    Obrovská šance Varů. Nejprve z otočky pálil Dej a následně dorážel do prázdné ten stejný hráč hostů, ale neuspěl.
     
    5:23
    Na druhé straně to pořádně zahučelo po Eratově střele, Závorka nadvakrát vyráží.
     
    6:06
    Další rychlý brejk hostů a obrovská minela v brněnské obraně. I když v útočné třetině Komety ležel Čermák, hra pokračovala a Vary mohly udeřit. To by však Gulaši musel lépe najít Pecha. Ovšem je třeba říci, že Karlovarským to zatím jde a jsou lepší.
     
    6:13
    Nyní se pokoušel po buly ihned vypálit Pavel Kuběna, Hoviho pozornost nevyrušil.
     
    6:39
    Kometa je pod tlakem soupeře, ten se zatím lépe pohybuje a je mnohem nebezpečnější.
     
    6:57
    A o kombinaci Brna také nelze zatím moc psát, nyní špatně rozehrál Bičánek a icing. Vhazování opět u Hoviho.
     
    7:15
    To jsou věci, nakonec se mohlo radovat Brno. Celé obraně hostů ujel Andrej Podkonický, ale jeho pokus o blafák nedopadl vůbec nedobře. Závorka ani nemusel zasahovat.
     
    8:40
    Bojuje se ve středním pásmu. Pech se snažil založit útok, ale jeho útočné choutky vyrušil Malec.
     
    9:19
    Tutovka, loženka, co chtete, vyberte si. Tentokrát přihrál zpoza brány Kumstát na Lukáše Pecha, ten si najel mezi kruhy a pokoušel se vyslal ránu do horního růžku, Hovi však ramenem výborně zasahuje. Radost pohledět na tuto očividně sehranou dvojici hráčů z Karlových Varů.
     
    10:34
    Obrana Komety zatím hoří a je pod soustavnou palbou ostrostřelců Energie.
     
    11:18
    Brňané zatím ohrožují Závorku z velké dálky, Radim Bičánek to zkoušel dokonce za modrou čárou.
     
    12:21
    Po krátké komerční pauze bude utkání pokračovat. Na velké šance zatím 0:2, stav je však 0:0. Hovi drží svůj tým, Závorka nemusel příliš situací řešit. Až na nájezd Podkonického, který svůj pokus ovšem nezakončil ideálně.
     
    12:38
    Hra postrádá tempo, často se utkání kouskuje, teď puk mimo hřiště.
     
    13:32
    Kováčik si najížděl před bránu, kde byl sám, leč Čermák mu nahrál na paty a novic v brněnském dresu neměl dostatek času a klidu na zakončení.
     
    14:35
    Obránce Žižka vyzval ke střele Jakuba Svobodu, ale před něj se postavil obránce Gregořek a kotouč končí někde ve dvacáté řadě v hledišti.
     
    14:54
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!

    A je to tady. Naprosto zasloužené vedení hostů, kteří když už zahrozili, vždy to bylo z jejich strany hodně nebezpečné. Kometa sice také vystrčila někdy růžky, ale vždy to bylo jalové. Obrana Brna si nepohlídala zkušeného střelce MARKA MELENOVSKÉHO, jenž dostal ideální přihrávku před bránu, pohrál si s kotoučem a pod ležícím Hovim poslal kotouč do brány. Asistence: Petr Gregořek.
     
    15:39
    Brno může vyrovnat. Vyloučen Petr Mocek za podražení.
     
    16:05
    Přesilovka Komety začala tlakem, ale znovu tomu chybělo to nejpodstatnější - střelba. Další přechod do útoku končí ofsajdem.
     
    16:47
    Nyní už to bylo daleko vážnější ze strany Komety. Pokud si někdo myslel, že střelci Brna udělají z gólmana Závorky kandidáta do reprezentace, zatím se to docela vyplňuje. Momentálně pokryl krásnou ránu Hubáčka a několikrát tečovanou bombu Žižky.
     
    18:01
    Marná snaha Komety v přesilovce a naopak hosté mohli udeřit podruhé. Bartánus si našel mezi kruhy přihrávku od Gregořka a jeho nenápadná teč končí těsně nad.
     
    18:59
    Ne zcela zaplněná hala píská, vůbec se jí pochopitelně nelíbí stav, který ukazuje kostka nad ledem.
     
    19:33
    A pískot nabírá na intenzitě. Koštál po další chybě Komety namazal do střely Kumstátovi, Hovi si však vyjel z brány a zmenšil mu úhel.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Je za námi první třetina, ve které byla úspěšnější hostující družina. Ta mohla udeřit i vícekrat, ale proti byl vždy výborný brněnský brankář Hovi. Kometa si nepřipsala příliš šancí, všechno to bylo z její strany takové vlažnější a málo produktivní. Všechny střely byly z dálky a nemohly tak hostujícího brankáře ohrozit. Naopak Energie, když se dostala do útoku, neměl Hovi zrovna nedostatek práce. Zásahy brankářů: Závorka (11), Hovi (11).
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:31
    Hned od úvodu hrozí hosté a znovu Pechem. Naštěstí pro Brno nenašel najíždějícího Kumstáta, koho jiného taky.
     
    20:55
    První zákrok Závorky po střele Pospíšila. Hostující strážce svatyně kryje jeho pokus do lapačky.
     
    21:25
    Podobnou akci vymýšlel Leoš Čermák, jakmile objel bránu a snažil se najít někoho před ní, bohužel pro Kometu tam nikdo nebyl.
     
    22:00
    A obrovská šance Varů. Poprvé na ledě se ocitl domácí Valach, ten namazal Bartánusovi, který si všiml Skuhravého a ten se dostal až před Hoviho a tam napálil jen beton brněnského gólmana!
     
    22:40
    Chybovali také hosté, jenže Holec toho nedokázal využit. Jeho ukvapená střela příklepem skončila těsně mimo.
     
    23:01
    Velká šance také pro Brno. Petr Hubáček přesprintoval Noska s Bartánusem a chtěl zakončit, což se mu i povedlo, leč Závorka zatáhl závoru mezi svými betony.
     
    23:44
    Že by tlak Brna? Slušná akce v podání Jaroslava Svobody, který to zkoušel nejprve z voleje, poté se kotouč k němu opět vrátit a sám před Závorkou pálil znovu jen do něj.
     
    24:38
    Hosté se prozatím ubránili a jdou do svých útočných choutků.
     
    25:23
    Kometa právě vstřelila branku!

    Je vyrovnáno. Už se zdálo, že za faul na Hubáčka bude nařízeno trestné střílení, když byl evidentně podražen. Hra však pokračovala, puku se ujal MIROSLAV HOLEC a z levého kruhu se trefil mezi lapačku a beton Závorky, který neměl šanci reagovat. Asistence: Petr Hubáček a Tomáš Pospíšil.
     
    26:10
    A najednou je hokejistů Komety plné hřiště a chodí do přečíslení...
     
    26:25
    Kometa právě vstřelila branku!

    ...a je to tady. Obrana Varů podruhé v krátkém sledu zaspala a ponechala najíždět zcela osamoceného TOMÁŠE POSPÍŠILA. Všiml si toho Radim Hruška, který ho našel dlouhou přihrávkou na modré čáře. Pospíšil v samostatném nájezdu zvolil kličku do bekhendu a s jemnou tečí překonal brankáře. Asistence: Radim Hruška.
     
    26:25
    Time-out pro hosty!
     
    27:30
    Brno je při chuti, ožili i diváci.
     
    27:48
    Hosté nevyužili své šance a teď toho mohou litovat. Kometa za minutu a dvě vteřiny překlopila zápas na svou stranu a nyní je v laufu. Energii došla energie a vyhazuje pro jistotu na icing.
     
    28:06
    Vhazování ve středovém kruhu, kotouč mimo hřiště.
     
    28:46
    Holec pokazil rozehrávku ze své obranné třetiny, toho využil Skladaný, který hledal najíždějícího Deje a ten ranou z první jen o pár čísel minul Hoviho bránu.
     
    29:40
    Další icing hostů. Kometa je stále více aktivní.
     
    30:00
    První trest pro Kometu, Valach zahákoval Košťála a putuje za katr. Na vyloučené je stav zatím 1:1.
     
    30:10
    Brno vyhazuje a málem to dopadlo tak šikovně, že Hubáček mohl pádit sám na Závorku. Bombic na poslední chvíli zasáhl.
     
    30:30
    Nahozený kotouč Gulašiho chytá Hovi.
     
    30:54
    Hostům přesilovka zatím nejde, Kometa vyhazuje.
     
    31:16
    Tvrdá bomba od modré v podání Noska, Hovi nadvakrát chytá. Poté se před ním strhla menší šarvátka. Gulaši a Dlouhý putují na trestnou lavici za hrubost.
     
    31:30
    Přesilovka Energie pokračuje. Hraje se 5/4.
     
    31:48
    Svoboda vyhazuje...
     
    31:59
    ...a Hovi připraven po slabé střele Skuhravého.
     
    32:05
    Domácí v plném počtu, krátce před příchodem Valacha pálil Nosek, Hovi vše sledoval s finským klidem.
     
    32:05
    Nicméně buly po jeho levici.
     
    32:40
    Najednou to hostům příliš nejde. Předvádí prakticky to stejné, co Kometa v první třetině. Útoky jsou zatím bezzubé, střely končí vysoko nad.
     
    32:57
    Malec se pokusil založit útok, ale nikdo z kolegů mu příliš nepomohl. Avšak Vary se s ničím moc nepárají a vyhazují na zakázané úvolnění.
     
    34:02
    Útočné manévry Hubáčka a Žižky likviduje hostující obrana, do šance se nakonec nikdo z Brněnských nedostal.
     
    34:39
    Nyní už to neplatí. Bičánek ostřeloval Závorku, ten jeho ránu odráží do ochranné sítě.
     
    34:44
    Kometa právě vstřelila branku!

    Tak to byla paráda a ukázka toho, jak je hokej jednoduchý. Po vyhraném buly Čermáka se ke kotouči dostal RADEK DLOUHÝ, počkal si co udělá Závorka, ten si poklekl a služebně nejstarší hráč Komety napálil puk do levého horního růžku. Asistence: Jaroslav Svoboda, Leoš Čermák.
     
    35:30
    Hosté se snaží odpovídat na špatný výsledek, ale Brňané po ledě létají, například Hubáček s Pospíšilem potili krev. Na ledě byli skoro dvě minuty a pečlivě bránili.
     
    36:29
    Pro Energii bude ještě hůř. Petr Mocek zastavil nedovoleně Čermáka a Kometa má k dispozici druhou přesilovku v zápase.
     
    36:50
    Prohrané buly a Gregořek vyhazuje. Následně byl při přechodu přes modrou až příliš rychlý Čermák.
     
    37:22
    Karlovarští dobře brání, nyní vyhazuje přes všechny čáry Nosek. Kotouč se neustále pohybuje v bezpečné vzdálenosti od Závorky. Přesilovka Komet je zatím velice vlažná.
     
    38:35
    Hosté kompletní, navíc zahrozili Kumstátem, Hovi chytá do lapačky a hned rozehrává.
     
    39:06
    Kotouč v hledišti, vhazovat se bude necelou minutu před koncem třetiny u Hoviho.
     
    39:38
    Blíží se konec třetiny a vypadá to, že už si domácí výsledek pohlídají.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    A je to tady. Máme za sebou dvě třetiny, především v právě skončené periodě jsme sledovali obrat Komety, která nehrála příliš dobře, hosté vedli a dostávali se do nebezpečných akcí, ale Hovi Kometu podržel a ta se najednou postupně zvedala. Nejprve vyrovnal Holec, za minutu a dvě vteřiny překlopil vedení na stranu Brna Pospíšil a ještě větší radost udělal domácím fanouškům Radek Dlouhý. Stav tedy 3:1. Střely na bránu: 20:17
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:28
    Nástup hostům vyšel. A ihned mohli snížit. Kumstát klasicky přihrál na Pecha, tomu se však položil do cesty obránce Švrček. Kotouč je na ochranné síti.
     
    41:00
    Z velké dálky to zkoušel šumperský odchovanec Tomáš Pospíšil, ale Závorka nemusel zasahovat.
     
    41:54
    Zasahovat musel ale Hovi, když se na něj řítil sám Bartánus. Jenže brněnský Hovi nájezdy chytat umí, tento zlikvidoval v pohodě.
     
    42:37
    Miroslav Holec dojížděl kotouč a osprchoval Závorku, ale ihned se mu jel omluvit.
     
    42:48
    Obrovské šance Brna a znovu v ní byl Radek Dlouhý, který se drze napasoval před bránu a ani nadvakrát Závorku nepřekonal. Ten se měl hodně co ohánět.
     
    43:58
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!

    Hosté snižují. Obranná dvojice Valach - Malec nechala trestuhodně projet před brankoviště MARKA MELENOVSKÉHO a ten se ukázal jako chladnokrevný střelec. Střelou pod lapačku překonal Hoviho, který nemohl reagovat. Asistence: František Skladaný, Rastislav Dej.
     
    45:09
    Hosté jsou znovu ve hře a Kometa musí začít hrát. Zatím působí ospale.
     
    45:09
    Jan Košťál odjíždí z ledu a zřejmě potíže s nosem. Hosté reklamují faul, vylučovat se zřejmě nebude.
     
    46:06
    Hodně kostrbaté útoky na obou stranách sleduje nyní Kajot Arena.
     
    46:20
    Icing Varů, další přerušení.
     
    46:38
    Vary tlačí. Nejprve to zkoušel z dobré pozice Bartánus, o následnou dorážku se pokoušel Skuhravý, Hovi připraven. Zdá se však, že hosté přidávají na tempu.
     
    46:59
    Malinko odpočinku pro Hoviho, Kometa zaútočila Hubáčkem, Závorka raději zalehl kotouč a přerušil hru.
     
    47:29
    Vhazování ve středním pásmu.
     
    48:31
    Václav Skuhravý se obtáčel kolem brány, zkoušel vymyslet překvapivou akci, Hovi opět chytá.
     
    49:09
    Buly u Hoviho, hra se stále kouskuje.
     
    49:13
    Od modré čáry vypálil tvrdě Gulaši, Hovi dostal kotoučem do masky a hra je přerušená.
     
    49:15
    Vhazování po pravici Hovi se opakuje a následně ho vyhrává Kometa. Ta se pozvolna snaží zakládat útok.
     
    49:54
    Dnešnímu utkání přihlíží 6820 diváků!
     
    50:25
    Melenovský měl zaděláno na hattrick, ovšem hodně kuriózně. Hovi chtěl rozehrát a trefil ho do výstroje, od ní se pak puk potácel před bránou, kde brněnská obrana byla zavčas.
     
    51:02
    Leoš Čermák inkasuje k nelibosti všech přítomných dvě minuty za vysokou hůl. Hodně sporný moment, zdálo se, že Bartánus přepadl přes svého spoluhráče, jenž ho zasáhl hokejkou.
     
    51:02
    Každopádně šance na vyrovnání pro Vary.
     
    51:09
    Nosek od modré čáry trefil Žižku. Následně tlak hostů vrcholí. Znovu se Žižka položil do střely, tentokrát proti Kumstátovi.
     
    52:16
    Hosté stále tlačí, ale problém mají krom hráčů Brna i diváci v hledišti. "Zavolejte sanitku" slyšíme nyní z brněnského kotle.
     
    53:35
    Kometa vyhazuje a spíš než hokej nyní vnímáme dění v hledišti. Snad bude vše v pořádku.
     
    54:25
    Domácí v plném počtu.
     
    54:51
    Krátká pauze na oddech pro Brno. Vary mají posledních pět minut na vyrovnání, případně na obrat. Hovi trochu zabrnkal na nervy divákům, ale ten je v klidu.
     
    55:05
    Zdravotníci vyvedli z domácího kotle fanouška, jde po svých, naštěstí je vše v pořádku.
     
    55:19
    Teď už to vypadá na souboj Varů a Hoviho. Brněnský gólman kryje ránu Bombice. Tlak Energie pokračuje.
     
    55:38
    Kometa se po třech minutách osvobodila se sevřených kleští, nyní je v pásmu u Závorky.
     
    56:17
    Po dlouhé době zahrozil jeden z brněnských, konkrétně Zohorna, ale Závorka si levou tyč pohlídal. Na opačné straně zavelel k útoku Skuhravý a Hovi má puk zase v lapačce.
     
    57:14
    Kometa má problémy s rozehrávkou, neustále se hraje v pásmu Komety, která má co dělat, aby neinkasovala. Ovšem dalo by se říci, že si již hodně koleduje.
     
    57:30
    Vypadá to jako přesilovka, ale není to přesilovka...Hosté neustále buší do otevřených brněnských vrat. Velký boj graduje.
     
    58:16
    Co nejdál od brány, jako by Zdeněk Venera říkal svým svěřencům. Asi ho slyšel i Zohorna a ten vyvezl kotouč tak šikovně, že z toho je buly před Závorkou.
     
    58:23
    Navíc i střela, v podání Pospíšila. Brankář Energie kryje a už se hlásí na střídačku.
     
    59:12
    Vary bez brankáře...
     
    59:58
    Ještě jednou vhazování před Hovim, Kometa těsné vítězství zřejmě uhají. Ale pracně a s obrovskými problémy.
     
    59:58
    Šest hráčů na ledě a čas upraven na poslední dvě vteřiny.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    Je tu konec zápasu. Obrovský boj končí výhrou Komety 3:2. Tři body to jsou více jak vydřené, hosté sahali po minimálně bodu a možná by si jej i zasloužili, ale Kometu podržel Hovi a obětavost všech hráčů. Posledních pět minut Vary drtily Kometu, ta se však ubránila a stav skončil 3:2. O výhře rozhodli Brňané ve druhé třetině, kdy do sítě Závorky vstřelili tři branky.
     
    Celkové zásahy brankářů: 25:27. Pro dnešní den se z Brna loučím a někdy zase u hokeje podobného kalibru, plného nervů, se budu těšit na počtenou. Hezký zbytek fotbalového večera. (20:31:33)
    Marken.cz

    Roman Zajíček

    Branky a nahrávky: 26. Holec (Hubáček, Pospíšil), 27. Pospíšil (Hruška), 35. Dlouhý (Svoboda Jar., Čermák) - 15. Melenovský (Gregořek), 44. Melenovský (Skladaný, Dej)


    HC Kometa Brno: Hovi (Trvaj) - Švrček, Žižka, Kempný, Bičánek, Malec, Kováčik - Pospíšil, Hruška, Hubáček - Erat, Čermák, Dlouhý - Holec, Svoboda Jaroslav, Svoboda Jakub - Zohorna, Koreis, Podkonický.
    HC Energie Karlovy Vary: Závorka (Řehoř) - Gründling, Prošek, Rohan M., Mocek, Gregořek, Bombic, Nosek, Gulaši - Kumstát, Pech, Košťál - Zucker, Kupec, Kuběna - Bartánus, Skuhravý (C), Zaťovič - Dej, Melenovský, Skladaný.

    Rozhodčí: Šír, Homola - Barvíř, Blümel

    Diváci: 6820
    bahis siteleri