Třinec – Plzeň 4:3 (po pr.) | Zlín – Sparta 0:2 (kon.) | Motor ČB – Vítkovice 4:2 (kon.)
Kometa Brno – K. Vary 3:2 (kon.) | Slavia – Pardubice 1:2 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
3:2 (0:1, 3:0, 0:1)
HC Energie Karlovy Vary
Pátek 07.10.2011, 18:00 • KAJOT ARENA • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:12
    Vary bez brankáře...
     
    57:30
    Vypadá to jako přesilovka, ale není to přesilovka...Hosté neustále buší do otevřených brněnských vrat. Velký boj graduje.
     
    51:02
    Leoš Čermák inkasuje k nelibosti všech přítomných dvě minuty za vysokou hůl. Hodně sporný moment, zdálo se, že Bartánus přepadl přes svého spoluhráče, jenž ho zasáhl hokejkou.
     
    49:54
    Dnešnímu utkání přihlíží 6820 diváků!
     
    43:58
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!

    Hosté snižují. Obranná dvojice Valach - Malec nechala trestuhodně projet před brankoviště MARKA MELENOVSKÉHO a ten se ukázal jako chladnokrevný střelec. Střelou pod lapačku překonal Hoviho, který nemohl reagovat. Asistence: František Skladaný, Rastislav Dej.
     
    41:54
    Zasahovat musel ale Hovi, když se na něj řítil sám Bartánus. Jenže brněnský Hovi nájezdy chytat umí, tento zlikvidoval v pohodě.
     
    36:29
    Pro Energii bude ještě hůř. Petr Mocek zastavil nedovoleně Čermáka a Kometa má k dispozici druhou přesilovku v zápase.
     
    34:44
    Kometa právě vstřelila branku!

    Tak to byla paráda a ukázka toho, jak je hokej jednoduchý. Po vyhraném buly Čermáka se ke kotouči dostal RADEK DLOUHÝ, počkal si co udělá Závorka, ten si poklekl a služebně nejstarší hráč Komety napálil puk do levého horního růžku. Asistence: Jaroslav Svoboda, Leoš Čermák.
     
    31:16
    Tvrdá bomba od modré v podání Noska, Hovi nadvakrát chytá. Poté se před ním strhla menší šarvátka. Gulaši a Dlouhý putují na trestnou lavici za hrubost.
     
    30:00
    První trest pro Kometu, Valach zahákoval Košťála a putuje za katr. Na vyloučené je stav zatím 1:1.
     
    28:46
    Holec pokazil rozehrávku ze své obranné třetiny, toho využil Skladaný, který hledal najíždějícího Deje a ten ranou z první jen o pár čísel minul Hoviho bránu.
     
    26:25
    Time-out pro hosty!
     
    26:25
    Kometa právě vstřelila branku!

    ...a je to tady. Obrana Varů podruhé v krátkém sledu zaspala a ponechala najíždět zcela osamoceného TOMÁŠE POSPÍŠILA. Všiml si toho Radim Hruška, který ho našel dlouhou přihrávkou na modré čáře. Pospíšil v samostatném nájezdu zvolil kličku do bekhendu a s jemnou tečí překonal brankáře. Asistence: Radim Hruška.
     
    25:23
    Kometa právě vstřelila branku!

    Je vyrovnáno. Už se zdálo, že za faul na Hubáčka bude nařízeno trestné střílení, když byl evidentně podražen. Hra však pokračovala, puku se ujal MIROSLAV HOLEC a z levého kruhu se trefil mezi lapačku a beton Závorky, který neměl šanci reagovat. Asistence: Petr Hubáček a Tomáš Pospíšil.
     
    23:01
    Velká šance také pro Brno. Petr Hubáček přesprintoval Noska s Bartánusem a chtěl zakončit, což se mu i povedlo, leč Závorka zatáhl závoru mezi svými betony.
     
    22:00
    A obrovská šance Varů. Poprvé na ledě se ocitl domácí Valach, ten namazal Bartánusovi, který si všiml Skuhravého a ten se dostal až před Hoviho a tam napálil jen beton brněnského gólmana!
     
    15:39
    Brno může vyrovnat. Vyloučen Petr Mocek za podražení.
     
    14:54
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!

    A je to tady. Naprosto zasloužené vedení hostů, kteří když už zahrozili, vždy to bylo z jejich strany hodně nebezpečné. Kometa sice také vystrčila někdy růžky, ale vždy to bylo jalové. Obrana Brna si nepohlídala zkušeného střelce MARKA MELENOVSKÉHO, jenž dostal ideální přihrávku před bránu, pohrál si s kotoučem a pod ležícím Hovim poslal kotouč do brány. Asistence: Petr Gregořek.
     
    9:19
    Tutovka, loženka, co chtete, vyberte si. Tentokrát přihrál zpoza brány Kumstát na Lukáše Pecha, ten si najel mezi kruhy a pokoušel se vyslal ránu do horního růžku, Hovi však ramenem výborně zasahuje. Radost pohledět na tuto očividně sehranou dvojici hráčů z Karlových Varů.
     
    7:15
    To jsou věci, nakonec se mohlo radovat Brno. Celé obraně hostů ujel Andrej Podkonický, ale jeho pokus o blafák nedopadl vůbec nedobře. Závorka ani nemusel zasahovat.
     
    5:00
    Obrovská šance Varů. Nejprve z otočky pálil Dej a následně dorážel do prázdné ten stejný hráč hostů, ale neuspěl.
    Marken.cz

    Roman Zajíček

    Branky a nahrávky: 26. Holec (Hubáček, Pospíšil), 27. Pospíšil (Hruška), 35. Dlouhý (Svoboda Jar., Čermák) - 15. Melenovský (Gregořek), 44. Melenovský (Skladaný, Dej)


    HC Kometa Brno: Hovi (Trvaj) - Švrček, Žižka, Kempný, Bičánek, Malec, Kováčik - Pospíšil, Hruška, Hubáček - Erat, Čermák, Dlouhý - Holec, Svoboda Jaroslav, Svoboda Jakub - Zohorna, Koreis, Podkonický.
    HC Energie Karlovy Vary: Závorka (Řehoř) - Gründling, Prošek, Rohan M., Mocek, Gregořek, Bombic, Nosek, Gulaši - Kumstát, Pech, Košťál - Zucker, Kupec, Kuběna - Bartánus, Skuhravý (C), Zaťovič - Dej, Melenovský, Skladaný.

    Rozhodčí: Šír, Homola - Barvíř, Blümel

    Diváci: 6820
    bahis siteleri