Hr. Králové – Žďár n/S 7:0 (kon.) | Poruba 2011 – Opava 4:1 (kon.) | Havířov – Rožnov p. R. 6:0 (kon.)
Frýdek-M. – Třebíč 4:4 (kon.)
konec
HC Frýdek-Místek
4:4 (2:0, 0:3, 2:1)
SK Horácká Slavia Třebíč
Pátek 07.10.2011, 19:15 • Víceúčelová sportovní hala • Liga juniorů
Partner:
     
    57:55
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Hostující RADEK VYSLOUŽIL po asistenci Lukáše Patáka vyrovnává na 4:4. Asistence: Lukáš Paták
     
    56:50
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku! Domácí se dostávají po střele TOMÁŠE MIČULKY do vedení. Asistence: Filip Golasovský.
     
    46:47
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku! Domácí se vteřinu při hře pět proti pěti dočkali vyrovnání zásluhou TOMÁŠE MIČULKY. Asistence: Ondřej Fiala a Dalibor Herman.
     
    39:04
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Hosté jdou ve vlastním oslabení do vedení zásluhou MICHALA VLAŠÍNA. Asistence: Tomáš Vondráček.
     
    30:33
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Dvoubrankový náskok domácích je pryč. Hostující TOMÁŠ VONDRÁČEK se dokázal prosadit a po přihrávce Tomáše Vlašína vyrovnáva stav utkání na 2:2 a začíná se znova. Asistence: Tomáš Vlašín.
     
    24:05
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Třebíčský MICHAL VLAŠÍN dokázal přesně zamířit a střelou k levé tyči snížil náskok domácích na jednobrankový. Asistence: Ondřej Šulc a Vít Pálka.
     
    18:02
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku! Dominik Suchý našel volného JAKUBA MACHA a ten pohotovou střelou upravuje na 2:0. Asistence: Dominik Suchý.
     
    10:39
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku! Frýdecký JAKUB MACH zpracoval přesnou přihrávku Jakuba Aliny a prokličkoval se mezi hostujícími obránci a svou první střelou v zápase otevřel skóre utkání. Asistence: Jakub Alina a Patrik Gančarčík.

    Mario Schüler

    Branky a nahrávky: 11. Mach (Allina, Gančarčík), 19. Mach (Suchý), 47. Mičulka (Fiala, Herman), 57. Mičulka (Golasovský) - 25. Vlašín (Šulc, Pálka), 31. Vondráček (Vlašín), 40. Vlašín (Vondráček), 58. Vysloužil (Paták)


    HC Frýdek-Místek: Vydržel, Baldík, Dohnal, Blahuta, Golasovský, Gančarčík, Suchý, Veselský, Beinstein, Kocurek, Mach, Herman, Bartek, Fiala, Mičulka, Kurajský, Vacula, Majola, Ručka
    SK Horácká Slavia Třebíč: Wolf, Máj, Belatka, Peroutka, Pálka, Vyhnalík, Paták, Vysloužil, Outulný, Vlašín, Šulc, Vondráček, Stromecký, Weiss

    Rozhodčí: J.Jeřábek, Hanzlík, Štěpan

    Diváci: 86
    bahis siteleri