Liberec – Slavia 4:3 (po s.n.) | Sparta – Třinec 3:2 (po s.n.) | Vítkovice – Mladá Boleslav 8:4 (kon.)
Kometa Brno – Motor ČB 1:4 (kon.) | Plzeň – Litvínov 2:1 (kon.) | K. Vary – Zlín 1:3 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
1:4 (0:0, 0:2, 1:2)
Banes Motor České Budějovice
Neděle 09.10.2011, 17:00 • Kajot Arena - Brno, kapacita 7200 diváků • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    53:13
    Mountfield právě vstřelil branku!

    Hovi si dojel pro puk, který mířil vedle brány. Rozehrál však za branky přesně na hůl Šimánkovi, který posléze nahrával před bránu na PAVLA KAŠPAŘÍKA, který procedil puk mezi betony finského brankáře. Asistence. Jiří Šimánek.
     
    52:46
    Velké emoce vládnou v Kajot Areně. Teď byl faulovaný Radek Dlouhý a musí odejít na šití. Vyloučen je Jakub Marek (CEB) na dvě plus dvě minuty za vysokou hůl.
     
    52:26
    Hubáček nabral rychlost a dostal se až před Kováře. Vytáhl na něj parádní blafák do bekhendu, který však končí pouze na břevnu!
     
    51:36
    Situace se však teď pro brněnský zhoršuje. Vyloučen je Jaroslav Svoboda (KOM) na dvě minuty za krosček. Na druhé straně pak Martin Podlešák (CEB) za hrubost. Trest vyfasoval i Leoš Čermák (KOM) také za hrubost. Hrát se tedy bude čtyři na čtyři.
     
    49:37
    Lukáš Květoň (CEB) vyloučen na dvě minuty za držení protihráče. Velká šance pro Kometu na snížení.
     
    44:54
    Kometa právě vstřelila branku!

    Ale podívejme se. Kometa se prosazuje v oslabení vteřinu před návratem Valacha. Hubáček ujel s MIROSLAVEM HOLCEM a předložil mu přihrávku před bránu. Brněnský útočník puk tečoval do protipohybu Kováře a kotouč se šťastně dostal do sítě. Proklouzl budějovickému brankáři pod rukou. Asistence: Petr Hubáček.
     
    42:55
    Juraj Valach (KOM) vyloučen na dvě minuty za sekání.
     
    42:55
    Gulaš jel sám na Hoviho, nemohl však přesně zakončit, protože ho vyrušoval Valach. Nakonec střelu Hovi chytil, ale bude se vylučovat.
     
    42:00
    Mountfield právě vstřelil branku!

    Brněnská obrana zapomněla na TOMÁŠE MERTLA, který tak jel sám na brankáře Hoviho a nedělal si z toho těžkou hlavu a zamířil přesně mezi betony. Asistence. Martin Podlešák.
     
    39:08
    Čermák dostal puk od Hubáčka na mezikruží a z první pálil. Puk šel Kovářovi mezi betony, ten je však dokázal včas secvaknout. Frustrovaný Čermák pak ještě nešetrně strčil do budějovického brankáře, který skončil v síti. Tohle se klidně mohlo být za dvě minuty a možná i mělo.
     
    38:38
    Teď zazvonilo za Kovářem břevno! Zohorna nahazoval od modré čáry a právě jeho nahození skončilo na konstrukci budějovické brány. Kovář nic neviděl, protože před ním dobře clonil Koreis.
     
    35:30
    Brněnský únik dva na jednoho. Jakub Svoboda nahrával k levé tyči Koreisovi, který trefil přesně lapačku Kováře. Ten je dnes naprosto neprůstřelný.
     
    29:59
    Mountfield právě vstřelil branku!

    Videorozhodčí potvrdil branku a hosté využívají přesilovou hru. Před brankou byl velký závar. Hovi ležel na ledě, Kotalík ho ještě z blízkosti trefil. JAKUB LANGHAMMER ale potom dostal puk šťastným padáčkem do sítě. Zkoumalo se zřejmě jestli nebyl hráč v brankovišti. Asistence: Milan Gulaš.
     
    29:59
    Puk asi skončil v brněnské brance, ale byla to dost nepřehledná situace. Volá se videorozhodčímu.
     
    28:52
    Jaroslav Svoboda (KOM) neprožívá moc podařený zápas. Teď odchází na trestnou lavici na dvě minuty za hákování. Přesilovka pro hosty 4 na 3.
     
    28:15
    Naopak skončila to vyloučením Tomáše Pospíšila (KOM), jenž dostává dvě minuty za sekání..
     
    27:43
    Jakub Langhammer (CEB) vyloučen na dvě minuty za držení protihráče.
     
    25:25
    Na opačné straně také situace dva na jednoho. Květoň jel s Martynkem, ale rozhodl se střílet, což nakonec k úspěchu nevedlo.
     
    24:26
    Další velká šance Komety. Hruška jel s Jakubem Svobodu dva na jednoho. Přihrávka byla přesná, ale Svoboda ideálně puk netrefil.
     
    23:56
    Kometa mohla rychle odpovědět, Jaroslav Svoboda byl sám před Kovářem, pálil však těsně vedle levé tyče. Poté ještě dorážel Valach. Nic platné gól z toho nebyl.
     
    23:37
    Mountfield právě vstřelil branku!

    Hosté vyhráli vhazování a RENÉ VYDARENÝ na modré napřáhl a prostřelil Hoviho mezi betony. Brněnský brankář to měl těžké, puk totiž vůbec neviděl. Před ním stál Kováčik. Asistence: Jiří Šimánek, Pavel Kašpařík.
     
    15:09
    První obrovská šance zápasu. Malec poslal do samostatného nájezdu Pospíšila a následoval krásný hokejový okamžik na obou stranách. Brněnský útočník předvedl pěkný bekhendový blafák a brankář Kovář skvělý zákrok.
     
    8:49
    Radek Dlouhý byl při přechodu do útočné třetiny podražen Michaelem Kolarzem (CEB). Dvouminutová přesilovka pro Kometu. Dnes již druhá.
     
    4:29
    První přesilovka dnešního zápasu. Lukáš Květoň (CEB) si odsedí dvě minuty za podražení.
    Marken.cz

    Zdeněk Plánka

    Branky a nahrávky: 45. Holec (Hubáček) - 24. Vydarený (Šimánek, Kašpařík), 30. Langhammer (Gulaš), 42. Mertl (Podlešák), 54. Kašpařík (Šimánek)


    HC Kometa Brno: Hovi - Švrček, Žižka, Kováčik, Bičánek, Valach, Malec - Pospíšil, Holec, Hubáček (C) - Dlouhý, Svoboda Jar., Čermák - Erat, Hruška, Svoboda Jak. - Zohorna, Koreis, Podkonický.
    Banes Motor České Budějovice: Kovář - Ptáček (C), Vráblík, Novák, Kolarz, Kranjc, Vydarený, Mikuš - Martynek, Kotalík, Gulaš - Pšurný, Šimánek, Marek - Kašpařík, Podlešák, Květoň - Červený, Langhammer, Mertl - Sailer.

    Rozhodčí: Müllner, Konc - Hlavatý, Tošenjovan

    Diváci: 7038
    bahis siteleri