Sparta – Slavia 6:2 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
6:2 (1:1, 4:1,1:0)
HC Slavia Praha
Pátek 21.10.2011, 18:00 • Tesla Arena • Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    50:22
    Sparta právě vstřelila branku!
    MARTIN MATĚJČEK využívá povedenou střelou přesilovku a pravděpodobně tak rozhoduje zápas. Gólman hostů toho moc neviděl. Asistence: Tobiáš Slavíček a Martin Procházka.
     
    36:59
    Sparta právě vstřelila branku!
    A Sparta trestá. Náskok domácích zvyšuje opět MAREK BŘEZINA. Bez asistence.
     
    35:55
    Sparta právě vstřelila branku!
    Nádherná akce domácích na čtyři doteky. Hostující obrana již poněkolikáté zcela propadla a skvělou kombinaci přetavil v další domácí úspěch MAREK BŘEZINA. Asistence Marek Major a Václav Krudenc.
     
    32:12
    Sparta právě vstřelila branku!
    A Sparta bleskově otáčí průběh zápasu. Další chybu Slavie při rozehrávce trestá DOMINIK POKORNÝ. Asistence: Tomáš Brém a Martin Réway.
     
    31:38
    Sparta právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno! Hosté propadli v obraně a DOMINIK SIMON zakončoval pohodlně akci dva na jednoho do odkryté branky. Asistence: Martin Procházka a Martin Matějček
     
    20:41
    Slavia právě vstřelila branku!
    Povedený nástup hostů do druhé třetiny. Ke střele se po pěkné akci dostal Patrik Löbl, s ní si ještě sparťanská obrana poradila, ale na dorážku JAKUBA JEDLIČKY, již byl gólman Neužil krátký. Asistence: Patrik Löbl.
     
    12:17
    Slavia právě vstřelila branku!
    A je vyrovnáno. Ve skrumáži před brankou se nejlépe zorientoval MARTIN PATZELT a dorazil puk za bezmocného sparťanského gólmana. Asistence: Michal Fortelka a Matteo Perzolla.
     
    10:31
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparta nejprve nastřelila tyč, ale s dorážkou si už věděl rady MARTIN PROCHÁZKA. Asistence: Luboš Vacek a Dominik Simon.

    Robin Mana

    Branky a nahrávky: 11. Procházka (Vacek, Simon), 32. Simon (Procházka, Matějček), 33. Pokorný (Brém , Réway), 36. Březina (Major, Krudenc), 37. Březina, 51. Matějček (Slavíček, Procházka) - 13. Patzelt (Fortelka, Perzolla), 21. Jedlička (Löbl)


    HC Sparta Praha: Neužil (Langer) - Košťálek, Kliment, Keller, Kolář, Vacek, Březina, Široký - Hemr, Réway, Bartoš, Procházka, Brém, Slavíček, Pokorný, Pulkrab, Presheva, Matějček, Simon, Major, Krudenc. Trenér: Geffert.
    HC Slavia Praha: Golovko (Uhlík) - Rod, Burian, Drahorád, Bureš, Mašín, Knot, Löbl - Červený, Hložek, Jedlička, Patzelt, Tejral, Andres, Benda, Navrátil, Fortelka,Perzolla, Hlinka. Trenér: Vyskočil.
    bahis siteleri