Orange 20 – Trenčín 1:3 (kon.) | Poprad – Banská Bystrica 4:5 (po pr.) | Žilina – Skalica 1:4 (kon.)
Zvolen – Nitra 2:1 (po s.n.) | Košice – Martin 5:4 (kon.)
po prodl.
HK Poprad
4:5 (1:1, 1:1, 2:2 - 0:1)
HC MONACObet Banská Bystrica
sk Pátek 28.10.2011, 17:00 • Zimný štadión Mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    60:45
    Banská Bystrica dala gól!
    JÁN SÝKORA nastrelil puk na Fedora, ktorému prepadol a dokotúľal sa až do brány. Asistenciu si pripísal Jarmo Jokila.
     
    56:34
    Banská Bystrica dala gól!
    Huba napriahol od modrej čiary a jeho strelu zblízka tečoval TOMÁŠ HRIČINA, ktorý tak skompletizoval hetrik! Asistencie si pripísali Peter Huba a Juraj Cebák.
     
    54:57
    Poprad dal gól!
    Po zblokovaní Kolbu v rozbehu Kraftom sa k puku dostal Hult, jeho strelu ešte Kostúr vyrazil, MARTIN KUĽHA to mal trochu ďaleko, napriek tomu ale stihol puk vystreliť skôr, ako bol Kostúr schopný mu čeliť. Asistenciu si pripísal André Hult.
     
    48:34
    Poprad dal gól!
    S prvou strelou do hrude si ešte Kostúr poradil, SAMUEL TAKÁČ ale vzal vyrazený puk a aj s hráčom na chrbte ho zasunul popri betóne Kostúra, ktorý sa pred neho rozčapil ako žaba pod kolesami nákladiaku. Asistenciu si pripísal André Hult.
     
    42:32
    Banská Bystrica dala gól!
    Hostia sa dostali do prečíslenia, najprv strelu na Fedora vyslal Heizer stredom, potom to skúšal na vyrážačku Marcinek, Fedor vyrazil na opačnú stranu odkiaľ najmenší problém nemal TOMÁŠ HRIČINA. Asistencie si pripísali Tomáš Marcinek a Radomír Heizer.
     
    37:34
    Poprad dal gól!
    Kútny sa pri prechádzaní cez stredné pásmo popri mantineli zamotal, JIMMIE KRAFT sa zmocnil puku, prekorčuľoval dopredu a nakoľko mal priestor, vyskúšal to strelou, ktorá minula Kostúrovu lapačku a napla sieť za jeho chrbtom. Bez asistencie.
     
    32:45
    Banská Bystrica dala gól!
    Bystrica po nevinnej akcii ide opäť do vedenia. Kútny poslal puk na bránu, kde zblízka Jokila prihral vedľa stojacemu ROMANOVI TOMÁNKOVI, ktorý šancu neodmietol a strelil puk do odkrytého priestoru presúvajúceho sa Fedora. Asistencie si pripísali Jarmo Jokila a Vladimír Kútny.
     
    17:58
    Poprad dal gól!
    Škovira vyhral buly, šmatlavý puk Suchý posunul dozadu a náprah Novotného sa vďaka teču ĽUBOMÍRA VAICA zatrepotal v pravom vinkli Kostúrovej brány. Asistencie Andrej Novotný a Radoslav Suchý.
     
    13:13
    Banská Bystrica dala gól!
    Kubka vyhodil puk po strane, BRANISLAV BENDÍK nabral rýchlosť a z kruhu švihom poslal puk popri Fedorovom pravom betóne do siete. Asistenciu si pripísal Branislav Kubka.

    Dominika Haršáni Handzušová

    Branky a nahrávky: 18. Vaic (Novotný, Suchý), 38. Kraft, 49. Takáč (Hult), 55. Kuľha (Hult) - 14. Bendík (Kubka), 33. Tománek (Jokila, Kútny), 43. Hričina (Marcinek, Heizer), 57. Hričina (Huba, Cebák), 61. Sýkora (Jokila)


    HK Poprad: Fedor (Marcel Melicherčík) - A. Novotný, Suchý, Fabian, D. Brejčák, M. Šterbák, Hellström, D. Kramár - Škovira, Vaic, Kuľha - A. Kroták, Kmiť, P. Svitana - S. Takáč, Hult, Gellerstedt - Matúš Paločko, Kraft, Homa.
    HC MONACObet Banská Bystrica: Kostúr (Chorošun) - Haverinen, Kolba, Cuník, Bambúch, Huba, Cebák, Paľov, Kubka - Kútny, Jokila, Tománek - Ján Sýkora, Češík, Kristoffersson - Hričina, R. Heizer, Marcinek - M. Kokavec, J. Petro, B. Bendík.

    Rozhodčí: Müllner - M. Junek, P. Šefčík

    Diváci: 1429
    bahis siteleri