Orange 20 – Trenčín 1:3 (kon.) | Poprad – Banská Bystrica 4:5 (po pr.) | Žilina – Skalica 1:4 (kon.)
Zvolen – Nitra 2:1 (po s.n.) | Košice – Martin 5:4 (kon.)
po prodl.
HK Poprad
4:5 (1:1, 1:1, 2:2 - 0:1)
HC´ 05 Banská Bystrica
sk Pátek 28.10.2011, 17:00 • Zimný štadión Mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    60:45
    Banská Bystrica dala gól!
    JÁN SÝKORA nastrelil puk na Fedora, ktorému prepadol a dokotúľal sa až do brány. Asistenciu si pripísal Jarmo Jokila.
     
    57:02
    Sýkora s Bambúchom kontrolujú, či je po hite Češík v poriadku. Vylúčenie Poprad, Andrej Novotný, dve minúty za vrazenie na mantinel.
     
    56:34
    Banská Bystrica dala gól!
    Huba napriahol od modrej čiary a jeho strelu zblízka tečoval TOMÁŠ HRIČINA, ktorý tak skompletizoval hetrik! Asistencie si pripísali Peter Huba a Juraj Cebák.
     
    56:11
    Vylúčenie Banská Bystrica, Roman Tománek, osobný trest desať minút za nešportové správanie.
     
    54:57
    Poprad dal gól!
    Po zblokovaní Kolbu v rozbehu Kraftom sa k puku dostal Hult, jeho strelu ešte Kostúr vyrazil, MARTIN KUĽHA to mal trochu ďaleko, napriek tomu ale stihol puk vystreliť skôr, ako bol Kostúr schopný mu čeliť. Asistenciu si pripísal André Hult.
     
    48:34
    Poprad dal gól!
    S prvou strelou do hrude si ešte Kostúr poradil, SAMUEL TAKÁČ ale vzal vyrazený puk a aj s hráčom na chrbte ho zasunul popri betóne Kostúra, ktorý sa pred neho rozčapil ako žaba pod kolesami nákladiaku. Asistenciu si pripísal André Hult.
     
    46:15
    Po šanci pri Kostúrovi protiútok, Kmiť skončil v bráne po postrčení a vysvetľuje si situáciu s Jokilom ručne, čo prinútilo hlavného rozhodcu k ráznemu vystrčeniu pravice. Obaja vylúčení za hrubosť.
     
    42:32
    Banská Bystrica dala gól!
    Hostia sa dostali do prečíslenia, najprv strelu na Fedora vyslal Heizer stredom, potom to skúšal na vyrážačku Marcinek, Fedor vyrazil na opačnú stranu odkiaľ najmenší problém nemal TOMÁŠ HRIČINA. Asistencie si pripísali Tomáš Marcinek a Radomír Heizer.
     
    38:45
    Vylúčenie Banská Bystrica, Juraj Petro, dve minúty za sekanie.
     
    37:34
    Poprad dal gól!
    Kútny sa pri prechádzaní cez stredné pásmo popri mantineli zamotal, JIMMIE KRAFT sa zmocnil puku, prekorčuľoval dopredu a nakoľko mal priestor, vyskúšal to strelou, ktorá minula Kostúrovu lapačku a napla sieť za jeho chrbtom. Bez asistencie.
     
    34:34
    Vylúčenie Banská Bystrica, Peter Huba, dve minúty za držanie.
     
    32:45
    Banská Bystrica dala gól!
    Bystrica po nevinnej akcii ide opäť do vedenia. Kútny poslal puk na bránu, kde zblízka Jokila prihral vedľa stojacemu ROMANOVI TOMÁNKOVI, ktorý šancu neodmietol a strelil puk do odkrytého priestoru presúvajúceho sa Fedora. Asistencie si pripísali Jarmo Jokila a Vladimír Kútny.
     
    30:43
    Len čo sa vrátil na ľad Daniel Brejčák v obrovskej šanci! Rútil sa na Kostúra sám, rozpohyboval si ho a blafák do pravej strany mu vyšiel takmer ideálne - v rozhodujúcej chvíli už ale bekhendom trafil len do bočnej konštrukcie brány!
     
    30:04
    Nielenže ďalšiu rozohrávku zachytil Novotný, Poprad mohol ísť aj dopredu. Suchý totiž prihrávku od kolegu z obrany poslal krížom Kuľhovi, ktorého prienik po pravom krídle pocítil Kostúr.
     
    29:00
    V oslabení sa do šance dostal Kmiť, zblízka sa snažil vystihnúť priestor medzi Kostúrovými betónmi.
     
    28:37
    Vylúčenie Poprad, Daniel Brejčák, dve minúty za hákovanie.
     
    26:18
    Sýkora si kľučkou obišiel Suchého, ten sa ale nedal a vrátil sa ešte medzi kruhy, odkiaľ sa snažil mladý útočník zakončiť. Suchý ho nepustil do ideálnej príležitosti, a puk končí na zadnom mantineli.
     
    25:41
    Kmiťov útok v pásme hostí neuspel, pri protiútoku Banskej Bystrice Kokavec niečo vyviedol a dostáva 10 minút za nešportové správanie.
     
    23:27
    Kroták sa zaviezol za bránu, jeho strelu vyrazil Kostúr pred seba a dostal sa k nemu Takáč, bol ale schopný zakončiť len bekhendom a ten nemal dostatočnú silu.
     
    20:46
    Vylúčenie Banská Bystrica, Joni Haverinen, dve minúty za hákovanie.
     
    17:58
    Poprad dal gól!
    Škovira vyhral buly, šmatlavý puk Suchý posunul dozadu a náprah Novotného sa vďaka teču ĽUBOMÍRA VAICA zatrepotal v pravom vinkli Kostúrovej brány. Asistencie Andrej Novotný a Radoslav Suchý.
     
    13:13
    Banská Bystrica dala gól!
    Kubka vyhodil puk po strane, BRANISLAV BENDÍK nabral rýchlosť a z kruhu švihom poslal puk popri Fedorovom pravom betóne do siete. Asistenciu si pripísal Branislav Kubka.
     
    11:38
    Kmiť našiel krížom Krotáka, ten sa snažil prejsť popred bránu na opačnú žrď, potkol sa ale o Kostúra, ktorý sa mu snažil puk vypichnúť! Kapitán škaredo zazerá na hlavného rozhodcu.
     
    7:26
    Kmiť v spolupráci s Krotákom doviezli po pravej strane puk do pásma, Kmiť sa stiahol za bránu a prihral medzi kruhmi číhajúcemu Svitanovi. Strela z prvej Kostúra neprekvapila.
     
    4:05
    Na druhej strane musel zasahovať Fedor, Marcinkovu strelu vyrazil do strany, kde musel pokryť dorážky.

    Dominika Haršáni Handzušová

    Branky a nahrávky: 18. Vaic (Novotný, Suchý), 38. Kraft, 49. Takáč (Hult), 55. Kuľha (Hult) - 14. Bendík (Kubka), 33. Tománek (Jokila, Kútny), 43. Hričina (Marcinek, Heizer), 57. Hričina (Huba, Cebák), 61. Sýkora (Jokila)


    HK Poprad: Fedor (Marcel Melicherčík) - A. Novotný, Suchý, Fabian, D. Brejčák, M. Šterbák, Hellström, D. Kramár - Škovira, Vaic, Kuľha - A. Kroták, Kmiť, P. Svitana - S. Takáč, Hult, Gellerstedt - Matúš Paločko, Kraft, Homa.
    HC´ 05 Banská Bystrica: Kostúr (Chorošun) - Haverinen, Kolba, Cuník, Bambúch, Huba, Cebák, Paľov, Kubka - Kútny, Jokila, Tománek - Ján Sýkora, Češík, Kristoffersson - Hričina, R. Heizer, Marcinek - M. Kokavec, J. Petro, B. Bendík.

    Rozhodčí: Müllner - M. Junek, P. Šefčík

    Diváci: 1429
    bahis siteleri