Benátky n/J – Olomouc 1:3 (kon.) | Litoměřice – Kadaň 2:1 (kon.) | Šumperk – Ústí n/L 3:7 (kon.)
Havlíčkův Brod – Hr. Králové 3:2 (kon.) | Chomutov – Most 4:1 (kon.) | Písek – Beroun 3:1 (kon.)
Třebíč – Jihlava 2:1 (po s.n.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
3:2 (1:0, 2:1, 0:1)
Královští lvi Hradec Králové
Sobota 29.10.2011, 17:00 • Kotlina • 1. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    49:09
    Hradec právě vstřelil branku!

    A hosté se využitou přesilovkou vracejí na dostřel Rebelům! Po nahrávce Vladislava Kubeše se dostal do palebné pozice mezi kruhy LUDĚK BROŽ a trefil se přesně k tyčce bezmocného gólmana Laitinena! Asistence: Vladislav Kubeš.
     
    35:14
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Bojovníci z Kotliny s radostí zvedají hozenou rukavici z ledu a opět odskakují svému soupeři na dvoubrankový rozdíl! Na modré čáře napřáhl Jaroslav Koma a jeho dělovku ještě tečoval v předbrankovém prostoru JAN SEMORÁD, jehož teč prošla mezi čechovými betony a pomalu se došourala za brankovou čáru! Asistence: Jaroslav Koma.
     
    24:15
    Hradec právě vstřelil branku!

    A hosté se dočkali šťastného snížení, jímž se dotahují Rebelům těsně na záda! Michal Tvrdík vyhrál vhazování na PATRIKA MOSKALA, který bez přípravy vypálil mezi modrou čarou a kruhy, po čemž letící puk propadl brankáři Laitinenovi pod rukou do brány! Asistence: Michal Tvrdík.
     
    21:37
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    A Rebelové mají do prostřední části skvělý vstup, když navyšují rychle svůj náskok! Lukáš Poskočil adresoval přesný pas na hůl DAVIDA JONÁŠE, který nabral rychlost a uháněl směrem k hradecké bráně, před níž byl sice důrazně tísněný protihráčem, jenže v krkolomé pozici se trefil přesně k tyčce! Asistence: Lukáš Poskočil, Vojtěch Němec.
     
    13:27
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    A Rebelové jdou při vlastním oslabení do těsného vedení! Podle pravidel se k exekuci trestného střílení rozjel sám postižený VOJTĚCH NĚMEC, který naznačil střelu, ale předvedl brilantní blafák, jímž dostal gólmana Čecha mimo bránu a pohodlně trefil zblízka prázdnou bránu! Bez asistence.
    Marken.cz

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 14. Voj. Němec, 22. Jonáš (Poskočil, Voj. Němec), 36. Semorád (Koma) - 25. Moskal (Tvrdík), 50. Brož (Kubeš)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Laitinen (Neruda) - Šenkeřík, Morava (C), Ostrčil, Sova, Protivný, A. Jelínek, Poskočil, Koma - Zábranský, Polodna, Švaňhal, Jonáš, Semorád, Voj. Němec, Rytnauer, Štěpánek, Stehlík, P. Musil, Kostourek, Hadrava.
    Královští lvi Hradec Králové: Čech (Blažek) - Hendrich (A), Chmelíř, Karlíček, Zdráhal, Čáp, Karlík, Roupec - Brož, Tvrdík, Berger, Látal, Macháň, Jindřich, Kadlec (C), Kubica, Kubeš, Budínský, Moskal (A), Valášek.

    Rozhodčí: Robert Čech - Jiří Chocholouš, Daniel Reich

    Diváci: 1243
    bahis siteleri