Jihlava – Písek 4:0 (kon.) | Litoměřice – Šumperk 4:3 (kon.) | Kadaň – Třebíč 0:2 (kon.)
Beroun – Benátky n/J 0:3 (kon.) | Olomouc – Havlíčkův Brod 3:1 (kon.) | Hr. Králové – Chomutov 2:4 (kon.)
Most – Ústí n/L 0:9 (kon.)
konec
HC Stadion Litoměřice
4:3 (0:0, 2:2, 2:1)
DRACI PARS ŠUMPERK
Středa 02.11.2011, 18:00 • Kalich Arena • 1. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:00
    Štůrala odjíždí z brány. 6na5!
     
    58:43
    Kloz se objevil v obrovské příležitosti po nedůraznosti hostujících obránců, ale Štůrala se teď musel vytasit výborným zákrokem proti střele do protipohybu.
     
    58:26
    Domácí si vyžádali oddechový čas.
     
    54:30
    Hosté teď doráželi vysokou holí do masky Přikryla, ten se složil na zem, ale rozhodčí nepřerušil. Naštěstí pro domácí byl u puku první Evan a vyhodil přes všechny čáry.
     
    53:21
    Litoměřice právě vstřelily branku!

    Výborně střílel od modré Martin Novák, k dorážce se dostal Jan Kloz, i jeho pokus Štůrala vyrazil, ale na dorážku z úhlu LADISLAVA GENGELA už nedosáhl. Poslední jmenovaný oslavil svůj druhý dnešní gól stojkou na hlavě.
     
    52:02
    Hostující Sedlák vyloučen na 2 minuty za podražení.
     
    46:31
    Litoměřice právě vstřelily branku!

    Tak LADISLAV GENGEL teď provedl něco naprosto neuvěřitelného. Nejprve před modrou zpracoval letící kotouč. Následně si mezi nohami do backhandu obhodil posledního bránícího obránce. Backhandem si najížděl ke Štůralově brance, na poslední chvíli si puk ho přehodil na forehand a uklidil ho do prázdné brány. Asistence: Jan Kloz, Ondřej Kříž.
     
    45:20
    Draci právě vstřelili branku!

    ALEŠ HOLÍK napřáhl na modré a trefil přesně nad beton Přikryla k levé tyči. Krásná rána a Šumperk v dnešním zápase po 3. vede.
    Asistence: Karel Plášek, Roman Meluzín
     
    45:02
    Dnešní utkání sleduje výborná návštěva 1350 platících diváků! Z toho jich je asi 15 ze Šumperka, klobouk dolů.
     
    43:15
    Horčička teď přihrál na úplně neobsazeného Dominika Boháče mezi kruhy, jehož střelu do horního růžku zastavil fantastickým vymrštěním lapačky Štůrala!
     
    42:17
    Hostující Holík vyloučen na 2 minuty za zdržování hry (vyhození kotouče mimo hřiště).
     
    36:29
    Litoměřice právě vstřelily branku!

    Opět přihrávka Lukáše Rindoše končí gólem. Tentokrát našel před brankou neobsazeného LADISLAVA SLÍŽKA, který si, jako pořádný mazák, počkal, až se Štůrala poroučí na led a ve vhodné chvíli ho prostřelil pod tělem. Asistence: Lukáš Rindoš
     
    34:03
    Draci právě vstřelili branku!

    KAREL PLÁŠEK ujel do brejku, Přikryl se mu pokusil skočit pod nohy, ale Plášek ho přehodil a posílá Draky zpět do vedení.
    Asistence: Roman Meluzín
     
    31:10
    Litoměřice právě vstřelily branku!

    Lukáš Rindoš střílel zpoza levého kruhu, Štůrala vyrazil puk nad sebe, ten si tělem srazil dolů DOMINIK BOHÁČ a hokejkou ho dorazil do odkryté branky. Zasloužená branka domácích. Asistence: Petr Horčička, Lukáš Rindoš.
     
    30:39
    Po sérii háčků nakonec rozhodčí přeci jen bude vylučovat. Na 2 minuty je vyloučen hostující Brunec za hákování.
     
    27:31
    Vyloučen hostující Tesařík na 2 minuty za podražení.
     
    23:24
    Draci právě vstřelili branku!

    MICHAL SKOUMAL jel přímo na bránu, těsně před Přikrylem si potáhl kotouč do backhandu a parádně zavěsil. Trochu krutý gól pro domácí.
     
    23:24
    Skoumal ujel a byl faulován Vobořilem. Pojede se tak trestné střílení. Vše bylo zapříčeněno příšernou přihrávkou Horčičky na útočné modré. Nájezd provede faulovaný.
     
    18:37
    Kafan teď dostal zpětnou přihrávku a měl velkou část branky odkrytou, ovšem trefil pouze ruku Štůraly! Stadion teď Draky drtí.
     
    14:34
    Loskot se teď sám dostal do výborné střelecké pozice z levého kruhu, ale trefil pouze rameno Štůraly. Následně fauloval Mičulka a odsedí si 2 minuty za sekání.
     
    11:03
    A pramení z toho faul domácího Evana. Ten si odpočine na trestné lavici na 2 minuty za napadení.
     
    3:42
    Loskot se dostal v oslabení před brankáře, stál tam úplně sám, ale kotouč přes Štůralův beton neprotlačil. Vyloučen hostující Hulva na 2 minuty za sekání.
     
    2:39
    Vyloučen domácí Hlusička na 2 minuty za vysokou hůl.
    Marken.cz

    Jakub Šperk

    Branky a nahrávky: 32. Boháč (Horčička, Rindoš), 37. Slížek (Rindoš), 47. Gengel (Kloz, Kříž), 54. Gengel (Kloz, Novák) - 24. Skoumal, 35. Plášek (Meluzín), 46. Holík (Plášek, Meluzín)


    HC Stadion Litoměřice: Přikryl (Meravý) - Martinka, Evan, Hora, Ketner, Kříž, Smetana, Boháč, Vobořil - Rindoš, Slížek, Horčička - Loskot, Belay, Hašek - Gengel, Kloz, Novák - Tůma, Hlusička, Kafan.
    DRACI PARS ŠUMPERK: Štůrala (Boška) - Drtil, Holík, Křetinský, Novotný, Ondráček, Pastor, Sedlák, Tesařík - Cink, Meluzín, Plášek - Brunec, Hulva, Vrdlovec - Haas, Matějka, Červenka - Mičulka, Skoumal, Vrána.

    Rozhodčí: Pavlovič - Guth, Rittich

    Diváci: 1350
    bahis siteleri