Bosna – Portugalsko 0:0 (kon.) | Turecko – Chorvatsko 0:3 (kon.) | Česko – Černá Hora 2:0 (kon.)
Estonsko – Irsko 0:4 (kon.)
konec
Turecko
0:3 (0:2)
Chorvatsko
Pátek 11.11.2011, 20:05 • Türk Telekom Arena • Kvalifikace ME
Předzápasové kurzy
     
    51
    Chorvatsko právě vstřelilo branku!
    Naděje domácích na účast na mistrovství Evropy na Ukrajině a Polsku v roce 2012 klesají pomalu, ale jistě ke dnu. Přímý kop hostů z pravé strany v podání Srny totiž našel trestuhodně neobsazeného VEDRANA ĆORLUKU, který se v pokutovém území dobře zorientoval a hlavičkuje přesně za záda Volkana Demirela.
     
    32
    Chorvatsko právě vstřelilo branku!
    Tak to je velké překvapení, hosté totiž vedou již o dvě branky! Nejprve byl na hranici velkého vápna v dobré šanci Modrić, ale Selçuk İnan ještě zastavil. Míč se poté dostal na pravou stranu na Darija Srnu, který poslal centr do pokutového území. Tam situaci notně podcenil brankář Demirel, který zůstal na brankové čáře a hosté toho dokonale využívají. MARIO MANDŽUKIĆ totiž na levé straně ve výskoku přehlavičkoval Kaçara a přesným pokusem tyči zvyšuje na 2:0!
     
    2
    Chorvatsko právě vstřelilo branku!
    Tak to je úvod jako hrom! Hosté jdou do vedení 1:0. Na levé straně se uvolnil Ćorluka, nacentroval do malého vápna, kde sice Demirel míč vyrazil, ale pouze na kopačku volného IVICU OLIĆE, který odkrytou branku bez větších potíží trefuje!

    Martin Mišovec

    Branky: 2. Olić, 32. Mandžukić, 51. Ćorluka

    Karty:   64. Balta (TUR), 66. Belözoğlu (TUR), 71. Sarıoğlu (TUR), 87. Turan (TUR) - 34. Ćorluka (CRO), 41. Dujmović (CRO), 69. Olić (CRO)


    Turecko: Demirel – Gönul (46. Töre), Kaçar, Korkmaz, Balta – Selçuk İnan (69. Topal) – Hamit Altintop, Sarıoğlu, Belözoğlu, Turan – Yilmaz (81. Bulut).

    Trenér: Guus Hiddink (NED)

    Chorvatsko: Pletikosa – Ćorluka, Schildenfeld, Šimunić, Vida – Srna, Dujmović, Rakitić (83. Pranjić), Modrić – Olić (85. Jelavić), Mandžukić (90. Eduardo).

    Trenér: Slaven Bilić (CRO)

    Rozhodčí: Felix Brych – Thorsten Schiffner a Mark Borsch (všichni GER)

    Diváci: 50.000
    bahis siteleri