Německo – Norsko 4:1 (kon.) | Slovensko – Švýcarsko 3:5 (kon.) | Slovensko – Švýcarsko 3:5 (kon.)
konec
Slovensko
3:5 (2:1, 1:3, 0:1)
Švýcarsko
sk Pátek 11.11.2011, 18:00 • ZŠ Púchov • Turnaj čtyř (U20)
Partner:
     
    Vyhlásenie najlepších hráčov stretnutia. Za nás to bol Tomáš Matoušek a za Švajčiarsko Amstutz. (20:26:07)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:49
    SUI 2minúty Vermin.
     
    59:39
    V závere náš tlak,ale žiaden gól z toho nie je. Buly pred Meilinom.
     
    59:00
    Riečický teraz zabránil šiestemu gólu v našej sieti po strele Vermina
     
    57:37
    Menšia strkanica pred Meiliho bránkou.
     
    56:20
    Hinďoš postal pekne dolu k ľadu Hächlera. To nám však bude asi na nič . Keď už prehrávame tak aspoň trochu zoznámime Švajčiarov s našími mantinelmi.
     
    55:00
    Po našom piatom inkasovanom góle niektorí fanúšikovia opúšťajú zimný štadión.
     
    53:43
    Švajčiarsko dalo gól!
    A je myslím rozhodnuté. Po Grassiho strele keď sa zdalo že Riečický má puk pod kontrolou mu pomaly ale iste prešiel za bránkovú čiaru
     
    53:00
    pri puku zase Chovan a zas to skúsil na Švahjčiarského brankára,ale neúspešne.
     
    52:00
    Zostáva nám necelých sedem - osem minút do konca stretnutia a stále prehrávame len o gól. Naši chlapci mali nejaké šance, no nevyužili ich repektíve stroskotali buď na brankárovi alebo na švajčiarskej obrane.
     
    49:00
    Zasa malý pozdrav Meilimu,tento krát od Chovana a zas sa presúvame k Riečickému. Za našou bránkou šibrinkuje s pukom Ďaloga a posiela prihrávku dopredu svojim spoluhráčom.
     
    48:00
    Hofmann zasa pri puku,posiela prihrávku Haasovi,ktorý o puk prišiel a Ďaloga sa sním hnul dopredu. Nič však s pukom nedokázal,bol totiž opretý o mantinel dvoma Švajčiarskými hráčmi.
     
    46:24
    SVK 2 minúty Macejko podrazenie
     
    45:26
    Po odpískanej prihrávke rukou si Nechala šiel ešte niečo vysvetliť s Rexhanom no akurát ho stihol sotiť a rozhodca hneď zasahoval a tak nenachal možnosť Nechalovi povedať Rexhanovi čo mal na srdci.
     
    44:20
    Buly v strednom pásme. Bene sa dostal až pred Meiliho strelal , ale brankár Švajčiarskej reprezentácie puk vyrazil no ani dorážajúci Chovan puk do bránky nedostal.
     
    43:04
    Buly po ľavej ruke Riečického. Naši sa dostali k puku a hneď si to zamierili do útočného pásma pozdraviť Meiliho. Jakúbek to skúšal spoza bránky ale Baltisberger ho poslal k ľadu skôr než stihol zakončiť.
     
    42:56
    Kuonen spolu s Grassiom zaútočili na Riečického. Kuonenovú strelu a následne dorážku Grassiho Dominik ukryl v lapačke.
     
    41:27
    Hofmann znova napáda a tento krát si trúfol na Riečického. Ten však s jeho strelou nemal väčší problém a v kľude vyrazil.
     
    40:10
    Začína sa hneď z ostra, mantineli len tak buchocú a trasú sa. Švajčiari vyhadzovali puk poza bránku no k puku sa dostal Hiňďoš,ale netrafil bránu,brankár sa mu postavil tak dobre že vykryl celý priestor.

    Simona Galková

    Branky a nahrávky: 3. Dominik Fujerík (Emil Bagin), 20. Marko Daňo (Chovan), 38. Bubela - 20. Simion, 25. Bertschy (Vermin, Walser), 30. Amstutz (Schneuwly), 32. Orellana (Hofmann, Haas), 54. Grassi (Baltisberger, Kuonen)


    Slovensko: Šimboch - Luža, Trška, Macejko, Kurali, Šedivý, Bezuška, Nechala, Bagin - Matoušek, Šimčák, Hiňďoš, Jakúbek, Zigo, Bubela, Chovan, Daňo, Bene, Ďaloga, Fujerík, Hudec, tréner: A. Tomko
    Švýcarsko: Meili - Marti, Hächler, Kukan, Baltisberger, Orellhana, Eigenmann, Vermeille, Leuenberger - Vermin, Walser, Bertschy, Hofamann, Haas, Simion, Schneuwly, Amstutz, Lammer, Kuonen, Rexha, Grassi, tréner: M.

    Rozhodčí: Baluška, Mullner - J. Tvrdoň, Výleta
    bahis siteleri