Německo – Norsko 4:1 (kon.) | Slovensko – Švýcarsko 3:5 (kon.) | Slovensko – Švýcarsko 3:5 (kon.)
konec
Slovensko
3:5 (2:1, 1:3, 0:1)
Švýcarsko
sk Pátek 11.11.2011, 18:00 • ZŠ Púchov • Turnaj čtyř (U20)
Partner:
     
    59:49
    SUI 2minúty Vermin.
     
    53:43
    Švajčiarsko dalo gól!
    A je myslím rozhodnuté. Po Grassiho strele keď sa zdalo že Riečický má puk pod kontrolou mu pomaly ale iste prešiel za bránkovú čiaru
     
    46:24
    SVK 2 minúty Macejko podrazenie
     
    37:54
    Slovensko dalo gól!
    Bubela vybojoval puk pri mantineli sám si to rútil na Meiliho a aj zakončil. Po jeho strele zazvonila konštrukcia bránky. 3:4
     
    34:37
    SUI 2 minúty Schneuwly podrazenie
     
    33:28
    Piaty gól Šviarčiarov mal na hokejke Walser,ktorý si to rútil sám na Riečického ten však puk vyrazil a zabránil tak ďalšiemu gólu reprezentácie Švajčiarska.
     
    31:47
    Švajčiarsko dalo gól!

    Vytváraný tlak reprezentácie Švajčiarska začína mať osoh. Pekná akcia, presných prihrávok sa skončila gólom. Posledný ktorý sa dotkol puku a strelal bol Orellana.
    Po tomto góle striedanie brankárov, do bránky Slovenska sa postavil Riečický
     
    29:25
    Švajčiarsko dalo gól!

    Neprehľadná situácia pre bránkou položila Šimbocha na chrbát po strele Schneuwlyho no následnej dorážke od Amstutza už nezabránil.
     
    SVK Bezuška 2 minúty
     
    24:56
    Švajčiarsko dalo gól!

    Po našom neúspešnom napádaní sa dostali Švajčiari k puku a už si to tiahli na Šimbocha. Výmena puku medzi Walserom a Verminom pokiaľ si Bertschy nenakorčuľoval dopredu a nesprestrelil Šimbocha a vyrovnal skóre stretnutia.
     
    19:53
    Švajčiarsko dalo gól!
    Skôr by sme mali napísať Slovensko dalo gól. Po vlastnom góle ktorým sme darovili zníženie Švajčiarom , bol náš gól pripísaný hráčovi Simionovi.
     
    19:44
    Slovensko dalo gól! Gól strelil MARKO DAňO. Asistencie Chovan.
    Po streleckom pokuse Macejka,s ktorým mal Meili problém sa po prestriedaní dostal Marko Daňo ktorý prestrelil brankára Šviarčiarov.
     
    18:30
    SUI Marti 2 minúty podrazenie
     
    10:27
    SUI Vermin 2 minúty hrubosť v tom istom čase aj hráč Slovenska, Nechala 2 minúty hrubosť
     
    02:45
    SVK Trška 2min. nedovolené bránenie v hre
     
    02:18
    Slovensko dalo gól!
    Po buly sa dostal k puku Emil Bagin ktorý snim chvíľu miešal dokým sa jeho spoluhráči pretlačia ku brankárovi Meilimovi. Následne prilhral v predu stojacému Fujeríkovi ktorý strelou prekonal brankára Švajčiarov.

    Simona Galková

    Branky a nahrávky: 3. Dominik Fujerík (Emil Bagin), 20. Marko Daňo (Chovan), 38. Bubela - 20. Simion, 25. Bertschy (Vermin, Walser), 30. Amstutz (Schneuwly), 32. Orellana (Hofmann, Haas), 54. Grassi (Baltisberger, Kuonen)


    Slovensko: Šimboch - Luža, Trška, Macejko, Kurali, Šedivý, Bezuška, Nechala, Bagin - Matoušek, Šimčák, Hiňďoš, Jakúbek, Zigo, Bubela, Chovan, Daňo, Bene, Ďaloga, Fujerík, Hudec, tréner: A. Tomko
    Švýcarsko: Meili - Marti, Hächler, Kukan, Baltisberger, Orellhana, Eigenmann, Vermeille, Leuenberger - Vermin, Walser, Bertschy, Hofamann, Haas, Simion, Schneuwly, Amstutz, Lammer, Kuonen, Rexha, Grassi, tréner: M.

    Rozhodčí: Baluška, Mullner - J. Tvrdoň, Výleta
    bahis siteleri