Německo – Norsko 4:1 (kon.) | Slovensko – Švýcarsko 3:5 (kon.) | Slovensko – Švýcarsko 3:5 (kon.)
konec
Slovensko
3:5 (2:1, 1:3, 0:1)
Švýcarsko
sk Pátek 11.11.2011, 18:00 • ZŠ Púchov • Turnaj čtyř (U20)
Partner:
     
    Vyhlásenie najlepších hráčov stretnutia. Za nás to bol Tomáš Matoušek a za Švajčiarsko Amstutz. (20:26:07)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:49
    SUI 2minúty Vermin.
     
    59:39
    V závere náš tlak,ale žiaden gól z toho nie je. Buly pred Meilinom.
     
    59:00
    Riečický teraz zabránil šiestemu gólu v našej sieti po strele Vermina
     
    57:37
    Menšia strkanica pred Meiliho bránkou.
     
    56:20
    Hinďoš postal pekne dolu k ľadu Hächlera. To nám však bude asi na nič . Keď už prehrávame tak aspoň trochu zoznámime Švajčiarov s našími mantinelmi.
     
    55:00
    Po našom piatom inkasovanom góle niektorí fanúšikovia opúšťajú zimný štadión.
     
    53:43
    Švajčiarsko dalo gól!
    A je myslím rozhodnuté. Po Grassiho strele keď sa zdalo že Riečický má puk pod kontrolou mu pomaly ale iste prešiel za bránkovú čiaru
     
    53:00
    pri puku zase Chovan a zas to skúsil na Švahjčiarského brankára,ale neúspešne.
     
    52:00
    Zostáva nám necelých sedem - osem minút do konca stretnutia a stále prehrávame len o gól. Naši chlapci mali nejaké šance, no nevyužili ich repektíve stroskotali buď na brankárovi alebo na švajčiarskej obrane.
     
    49:00
    Zasa malý pozdrav Meilimu,tento krát od Chovana a zas sa presúvame k Riečickému. Za našou bránkou šibrinkuje s pukom Ďaloga a posiela prihrávku dopredu svojim spoluhráčom.
     
    48:00
    Hofmann zasa pri puku,posiela prihrávku Haasovi,ktorý o puk prišiel a Ďaloga sa sním hnul dopredu. Nič však s pukom nedokázal,bol totiž opretý o mantinel dvoma Švajčiarskými hráčmi.
     
    46:24
    SVK 2 minúty Macejko podrazenie
     
    45:26
    Po odpískanej prihrávke rukou si Nechala šiel ešte niečo vysvetliť s Rexhanom no akurát ho stihol sotiť a rozhodca hneď zasahoval a tak nenachal možnosť Nechalovi povedať Rexhanovi čo mal na srdci.
     
    44:20
    Buly v strednom pásme. Bene sa dostal až pred Meiliho strelal , ale brankár Švajčiarskej reprezentácie puk vyrazil no ani dorážajúci Chovan puk do bránky nedostal.
     
    43:04
    Buly po ľavej ruke Riečického. Naši sa dostali k puku a hneď si to zamierili do útočného pásma pozdraviť Meiliho. Jakúbek to skúšal spoza bránky ale Baltisberger ho poslal k ľadu skôr než stihol zakončiť.
     
    42:56
    Kuonen spolu s Grassiom zaútočili na Riečického. Kuonenovú strelu a následne dorážku Grassiho Dominik ukryl v lapačke.
     
    41:27
    Hofmann znova napáda a tento krát si trúfol na Riečického. Ten však s jeho strelou nemal väčší problém a v kľude vyrazil.
     
    40:10
    Začína sa hneď z ostra, mantineli len tak buchocú a trasú sa. Švajčiari vyhadzovali puk poza bránku no k puku sa dostal Hiňďoš,ale netrafil bránu,brankár sa mu postavil tak dobre že vykryl celý priestor.
     
    40:01
    Začala tretia tretina.
     
    V prvej tretine sme asi tým vlastným gólom naštartovali Švajčiarov ktorím sa podaril obrat. V závere prišlo ešte zníženie na 3:4 po peknej akcii Miloša Bubelu. V poslednej tretine bude súper určite nepríjemný ale my musíme vyrovnať ak chceme v tomto zápase uspieť a pripísať si minimálne bod.
     
    40:00
    Druhá tretina skončila.
     
    39:20
    Naši v útočnom pásme,snažia sa ešte vyrovnať no puk im skĺzol z hokejok a Lammer mal možnosť zvýšiť náskok no Riečický ho vychytal.
     
    37:54
    Slovensko dalo gól!
    Bubela vybojoval puk pri mantineli sám si to rútil na Meiliho a aj zakončil. Po jeho strele zazvonila konštrukcia bránky. 3:4
     
    36:28
    Trška strielal od modrej,brankár jeho strelu vyrazil ,k puku sa dostal síce ešte Luža no netrafil bránu.
     
    35:00
    Nechala mohol teraz znížiť na 3:4 keď po strele Fujeríka sa ocitol pred Meilim no nedokázal sa dostať k puku pretože bol odstavený obrancom Švajčiarska
     
    34:37
    SUI 2 minúty Schneuwly podrazenie
     
    33:28
    Piaty gól Šviarčiarov mal na hokejke Walser,ktorý si to rútil sám na Riečického ten však puk vyrazil a zabránil tak ďalšiemu gólu reprezentácie Švajčiarska.
     
    31:47
    Švajčiarsko dalo gól!

    Vytváraný tlak reprezentácie Švajčiarska začína mať osoh. Pekná akcia, presných prihrávok sa skončila gólom. Posledný ktorý sa dotkol puku a strelal bol Orellana.
    Po tomto góle striedanie brankárov, do bránky Slovenska sa postavil Riečický
     
    31:00
    Hiňďoš bol zastavený kolenom Walsera, no rozhodca si to zrejme nevšimol a hralo sa ďalej. Po tomto "faule" sa puk dostaj na hokejky súpera ktorý atakoval z prvej Šimbocha.
     
    29:25
    Švajčiarsko dalo gól!

    Neprehľadná situácia pre bránkou položila Šimbocha na chrbát po strele Schneuwlyho no následnej dorážke od Amstutza už nezabránil.
     
    28:28
    Marti to tento krát skúšal, not aktiež neuspel. Naši vyhodili puk a tak sa konečne oslobodili, aj keď v zápätí naskakoval na ľad Bezuška, vyhodený puk už nestihol dobehnúť...
     
    27:34
    Šbajčiarska presilovka a možnosť súpera dostať sa vo vedenia. Kukan to skúšal od modrej, no Šimbochové betony boli rýchlejšie ako rýchlosť vystreleného puku a preto sa zatiaľ stav nemení.
     
    SVK Bezuška 2 minúty
     
    24:56
    Švajčiarsko dalo gól!

    Po našom neúspešnom napádaní sa dostali Švajčiari k puku a už si to tiahli na Šimbocha. Výmena puku medzi Walserom a Verminom pokiaľ si Bertschy nenakorčuľoval dopredu a nesprestrelil Šimbocha a vyrovnal skóre stretnutia.
     
    22:10
    Švajčiari znova u Šimbocha,tento krát pálil Schneuwly. Juraj jeho strelu vyrazil a k puku sa dostal Daňo ktorý následne na druhej strane strelou pozdravil Meiliho.
     
    21:20
    Hofmann spolu s Haasom nepríjemne pozdravili Šimbocha ,no ten im ukázal jeho pravý beton.
     
    20:20
    Hiňďoš pri puku snažil sa ho zaviesť do útočného pásma, no nepodarilo sa. Bol prišpendlený o mantinel.
     
    20:01
    Začala druhá tretina.
     
    Najskôr sme sa dostali do vedenia no potom prišiel tlak Švajčiarov,ktorí chvalabohu nedali gól aj kvôli pozornosti nášho brankára Šimbocha,ktorý ich vychytal. No v závere sme "dali" dva góly ale aj tak je stav 2:1. Nechajme sa prekvapiť čo prinesie druhá tretina.
     
    20:00
    Prvá tretina skončila.
     
    19:53
    Švajčiarsko dalo gól!
    Skôr by sme mali napísať Slovensko dalo gól. Po vlastnom góle ktorým sme darovili zníženie Švajčiarom , bol náš gól pripísaný hráčovi Simionovi.
     
    19:44
    Slovensko dalo gól! Gól strelil MARKO DAňO. Asistencie Chovan.
    Po streleckom pokuse Macejka,s ktorým mal Meili problém sa po prestriedaní dostal Marko Daňo ktorý prestrelil brankára Šviarčiarov.
     
    18:30
    SUI Marti 2 minúty podrazenie
     
    18:00
    Rýchle striedanie na obidnoch stranách. Jakúbek sa hrnul dopredu,ale bol zastavený Martim.
     
    17:17
    Hormann mimoriadne aktívny. Znova atakoval Šimbocha svojou strelou a aj dorážkami. Našťastie Juraj pozorný a puk sa nedostal za bránkovú čiaru.
     
    16:18
    Gólova príležitosť na jednej aj druhej strane. Tú našu nepremenil Bene a z hokejistov Švajčiarska Lammer.
     
    15:10
    Po tvrdom narazení na mantinel ostal na ľade ležať Švajčiarský hráč Eigenmann. Rozhodcovia nikoho nevylučujú a tak sa hrá v plnom počte. Eigenmenn v sprievode svojich sspoluhráčov odchádza na striedačku.
     
    14:00
    Hofmann pri puku,prihráva Haasovi ktorý sa natlačil až pred Šimbocha, no Juraj jeho strelu vypichol.
     
    13:00
    Hra sa ocitla v strednom pásme, ale rýchlo prešla zas pred nášho brankára. Hráči Švajčiarskej reprezentácie nás tlačia a len otázkou času kedy padne gól z nich hokejok.
     
    11:30
    Hrá sa štyria na štyroch ale Švajčiari stále usadení v našom obrannom pásme. Šimboch zatial všetky ich šance ničí.
     
    10:27
    SUI Vermin 2 minúty hrubosť v tom istom čase aj hráč Slovenska, Nechala 2 minúty hrubosť
     
    09:40
    Buly po pravici Šimbocha. Pri puku stále súper. Tlačia nás a naši reprezentanti sú z toho zjavne nervózni. Z toho premenia momentálne vylúčenia.
     
    08:30
    Naši po dlhšom čase boli znovu nazrieť v útočnom pásme. Neohriali sme sa tam dlho,keď hneď po buly sa dostal k puku Hofmann, ktorý vyštartoval dopredu a rútil sa na našu bránku no včas ho zastavil Macejko.
     
    07:25
    Švajčiari stále v našom obrannom pásme. Tlačia nás, vytvárajú si tlak. Naša obrana zatiaľ pozorná a nerobí zbytočné chyby .ˇPo strele Martiho puk v Šimbochovej moci. Menšia strkanica nastala pri našej bránke a Trška odchádza bez prilby na striedačku.
     
    06:20
    Reprezentanti Švajčiarska sa usadili v útočnom pásme a Schneuwly strielal na Šimbocha ktorý ukryl puk v lapačke.
     
    05:00
    Boj o puk prebieha v strednom pásme. Naši reprezentanti sa len nakukli do útočnej tretiny a hneď z nej boli vonku. Odpískaný ofside.
     
    03:57
    Švajčiari v útočnom pásme, puk im však skĺzol z hokejok a dostal sa tak ku Meilimu.
     
    02:45
    SVK Trška 2min. nedovolené bránenie v hre
     
    02:18
    Slovensko dalo gól!
    Po buly sa dostal k puku Emil Bagin ktorý snim chvíľu miešal dokým sa jeho spoluhráči pretlačia ku brankárovi Meilimovi. Následne prilhral v predu stojacému Fujeríkovi ktorý strelou prekonal brankára Švajčiarov.
     
    01:30
    Macejko sa chcel prepracovať do útočného pásma no jeho snaha strokotala v strednom pásme. K puku sa nachvíľku dostali reprezentanti Švajčiarska no zaúradoval Bene a pálil na Meiliho.
     
    00:30
    Švajčiari sa na úvod dostávajú pred Šimbocha,Vermin skúsil vystreliť no jeho strela bola zblokovaná a nedostala sa tak ku Šimbochovi.
     
    00:01
    Stretnutie práve začalo.
     
    Úvodné zostavy:

    Slovensko: Šimboch - Luža, Trška, Macejko, Kurali, Šedivý, Bezuška, Nechala, Bagin - Matoušek, Šimčák, Hiňďoš, Jakúbek, Zigo, Bubela, Chovan, Daňo, Bene, Ďaloga, Fujerík, Hudec, tréner: A. Tomko

    Švajčiarsko: Meili - Marti, Hächler, Kukan, Baltisberger, Orellhana, Eigenmann, Vermeille, Leuenberger - Vermin, Walser, Bertschy, Hofamann, Haas, Simion, Schneuwly, Amstutz, Lammer, Kuonen, Rexha, Grassi, tréner: M.

    Rozhodca: Baluška, Mullner - J. Tvrdoň, Výleta.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Zápas Slovensko "20" - Švajčiarsko "20" začína o 18:00.

    Simona Galková

    Branky a nahrávky: 3. Dominik Fujerík (Emil Bagin), 20. Marko Daňo (Chovan), 38. Bubela - 20. Simion, 25. Bertschy (Vermin, Walser), 30. Amstutz (Schneuwly), 32. Orellana (Hofmann, Haas), 54. Grassi (Baltisberger, Kuonen)


    Slovensko: Šimboch - Luža, Trška, Macejko, Kurali, Šedivý, Bezuška, Nechala, Bagin - Matoušek, Šimčák, Hiňďoš, Jakúbek, Zigo, Bubela, Chovan, Daňo, Bene, Ďaloga, Fujerík, Hudec, tréner: A. Tomko
    Švýcarsko: Meili - Marti, Hächler, Kukan, Baltisberger, Orellhana, Eigenmann, Vermeille, Leuenberger - Vermin, Walser, Bertschy, Hofamann, Haas, Simion, Schneuwly, Amstutz, Lammer, Kuonen, Rexha, Grassi, tréner: M.

    Rozhodčí: Baluška, Mullner - J. Tvrdoň, Výleta
    bahis siteleri