Švédsko – Rusko 1:4 (kon.) | Finsko – Česko 4:0 (kon.)
konec
Švédsko
1:4 (0:2, 1:0, 0:2)
Rusko
Sobota 12.11.2011, 12:00Euro Hockey Tour
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:49
    Rusko právě vstřelilo branku!
    A o vítězi dnešního střetnutí je jasno. Střelou do prázdné branky dává konečnou podobu výsledku SERGEI ŠIROKOV. Asistence: Alexandr Radulov, Vadim Šipačev.
     
    57:49
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Je zřejmě rozhodnuto! Akce dva na dva se stala švédskému kádru osudná. Vše rozjel Teresčenko, který pelášil po levém křídle, poté nahrál ALEXANDRU PĚREŽOGINOVI. Ten si puk zpracoval bekhendem a zamířil do horního růžku branky Švédska.
     
    21:36
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Švédové snižují na rozdíl jediné branky! V signalizované výhodě se poprvé ve své reprezentační kariéře prosadil CALLE JÄRNKROK. Ten totiž proklouzl mezi dvěma ruskými hráči jako nůž máslem a poté z bezprostřední blízkosti překonal Birjukova. Asistence: Klas Dahlbeck.
     
    17:39
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Ruský výběr je ve hře o jednoho hráče v poli navíc velice nebezpečný! Pohlednou kombinaci nastartoval ALEXANDR RADULOV, jenž si přiťukl se Zubovem a následně zamířil tam, kam potřeboval. Po jeho střeleckém pokusu se ještě marně natahoval Gustaf Wesslau. Asistence: Ilja Zubov.
     
    06:22
    Rusko právě vstřelilo branku!
    A finská Hartwall aréna viděla první branku! Rusko pohotově proměňuje svou početní výhodu. Nikulin vyslal tvrdý projektil od modré čáry, který se odrazil od zadního mantinelu přímo na hůl ALEXANDRA RADULOVA. Druhý jmenovaný měl již lehký úkol a bezproblémově dopravil kotouč za záda Gustafa Wesslau. Asistence: Ilja Nikulin, Konstantin Kornějev.
    Marken.cz

    Sanny Muharem

    Branky a nahrávky: 22. Järnkrok (Dahlbeck, Jämtin) - 7. Radulov (Nikulin, Kornějev), 18. Radulov (Zubov), 58. Pěrežogin (Teresčenko, Nikulin), 60. Širokov (Radulov, Šipačev)


    Švédsko: Wesslau (Gustaffson) – Petrasek, Kronwall, Karlsson, Brodin, Dahlbeck, Fernholm, Fast, Harju, Bäckman – Hannula, Persson, Andersson – Zackrisson, Warg, Thörnberg – Danielsson, Järnkrok, Jämtin – Sundh, Falk, Hjalmarsson
    Rusko: M.Birjukov (Barulin) – Nikulin, Kornějev, Grebeškov, Děnisov, Višněvskij, Medvěděv, Čudinov, J. Birjukov – Radulov, Zubov, Širokov – Tarasenko, Šipačev, Makarov – Pěrežogin, Tereščenko, Petrov – Kuzněcov, Bodrov, Kokarev.

    Rozhodčí: Levonen, Leppälho – Suominen, Vikman
    bahis siteleri