Švédsko – Rusko 1:4 (kon.) | Finsko – Česko 4:0 (kon.)
konec
Švédsko
1:4 (0:2, 1:0, 0:2)
Rusko
Sobota 12.11.2011, 12:00Euro Hockey Tour
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:49
    Rusko právě vstřelilo branku!
    A o vítězi dnešního střetnutí je jasno. Střelou do prázdné branky dává konečnou podobu výsledku SERGEI ŠIROKOV. Asistence: Alexandr Radulov, Vadim Šipačev.
     
    58:50
    Švédsko hraje bez brankáře.
     
    57:49
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Je zřejmě rozhodnuto! Akce dva na dva se stala švédskému kádru osudná. Vše rozjel Teresčenko, který pelášil po levém křídle, poté nahrál ALEXANDRU PĚREŽOGINOVI. Ten si puk zpracoval bekhendem a zamířil do horního růžku branky Švédska.
     
    55:05
    Denis Grebeškov oslabí svůj mančaft, když si půjde posedět na trestnou lavici za krosček. Vyrovnají Švédi?
     
    54:40
    Martin Thörnberg nejprve vymyslel zajímavou přihrávku pro svého spoluhráče, což neskončilo zakončením. O pár sekund později se ke kotouči dostal právě Thörnberg z levého kruhu vypálil těsně nad.
     
    50:00
    Dnešnímu utkání tady v Hartwall aréně přihlíží 5575 diváků.
     
    47:18
    Šipačev teď divákům předvedl skvělý individuální průnik! Zrychlil ve středním pásmu, prodral se mezi hradbou těl ve žlutém dresu a poté zakončoval. Proti tomu byl však Gustaf Wesslau, který si s jeho střelou poradil a vyrazil ji.
     
    46:46
    Mika Hannula dostane menší trest, když osekával protihráče.
     
    45:40
    Jämtin naservíroval puk opět Danielssonovi, který byl sice v tísni, přesto se mu podařilo zakončit. Kotouč se zastavil pár centimetrů před brankovou čárou. Rusové tedy stále drží svůj těsný náskok!
     
    42:14
    Rusové mohou opět odskočit svému soupeři. Severský celek se totiž bude muset znovu bránit. Andreas Falk – 2 min – nedovolené bránění.
     
    41:36
    Další slibná možnost Švédska. Dvě ostré rány totiž letěly na Birjukova. Především ta druhá měla gólové parametry, ale ruský muž v masce se vytasil zákrokem betonem.
     
    38:25
    Uvidíme trochu zajímavější hru? Na trestnou lavici míří Konstantin Kornějev, jenž se provinil nedovoleným bráněním.
     
    24:28
    Nicklas Danielsson vystřelil z vrcholu pravého kruhu a v hledišti to jen zahučelo. Pokus trefil Birjukova, ten byl však v té chvíli zcela dezorientovaný a puk se povaloval pár čísel od brankové čáry. Velké štěstí ruského kádru!
     
    23:16
    Paradoxně jsou to právě Rusové, kteří útočí! Dvě slepené střely v podání hokejistů Ruska ale mezi tři tyče nezamířily.
     
    22:52
    Ruský tým se sice nastěhoval do útočné třetiny, ale v té chvilí jejich tlak utnul Alexnadr Radulov. Střelec dvou branek v dnešním utkání dostává dvě minuty za hákování.
     
    21:36
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Švédové snižují na rozdíl jediné branky! V signalizované výhodě se poprvé ve své reprezentační kariéře prosadil CALLE JÄRNKROK. Ten totiž proklouzl mezi dvěma ruskými hráči jako nůž máslem a poté z bezprostřední blízkosti překonal Birjukova. Asistence: Klas Dahlbeck.
     
    17:39
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Ruský výběr je ve hře o jednoho hráče v poli navíc velice nebezpečný! Pohlednou kombinaci nastartoval ALEXANDR RADULOV, jenž si přiťukl se Zubovem a následně zamířil tam, kam potřeboval. Po jeho střeleckém pokusu se ještě marně natahoval Gustaf Wesslau. Asistence: Ilja Zubov.
     
    16:07
    Rusové budou moci navýšit svůj náskok. Jesper Fast totiž dostane menší trest za hákování.
     
    13:51
    V závěru přesilovky mělo Švédsko další vyloženou šanci! Ale nikdo z hráčů ve žlutém dresu nedokázal doklepnout volně poskakující kotouč na hranici ruského brankoviště.
     
    13:16
    Martin Thörnberg vyslal nebezpečnou pumelici, která o kousek minula ruskou svatyni.
     
    12:11
    Sergej Širokov si půjde za katr zchladit hlavu, jelikož si počínal nedovoleně. Hlavní arbitr mu udělil dvě minuty za hákování. Další slibná příležitost pro severský výběr.
     
    09:31
    V dalším palebném pokusu se ocitl Jonas Andersson. Střela, která vyletěla z jeho hole pořádně provětrala lapačku ruského muže v masce.
     
    08:53
    Švédsko má dobrou příležitost srovnat stav zápasu. K trestoměřičům si půjde popřemýšlet Jevgenij Bodrov, jenž dostává menší trest za hákování.
     
    06:22
    Rusko právě vstřelilo branku!
    A finská Hartwall aréna viděla první branku! Rusko pohotově proměňuje svou početní výhodu. Nikulin vyslal tvrdý projektil od modré čáry, který se odrazil od zadního mantinelu přímo na hůl ALEXANDRA RADULOVA. Druhý jmenovaný měl již lehký úkol a bezproblémově dopravil kotouč za záda Gustafa Wesslau. Asistence: Ilja Nikulin, Konstantin Kornějev.
     
    05:52
    Ale další nebzepečí pro Wesslau. Johan Harju oslabí svůj celek, když dostává dvě minuty za vysokou hůl.
     
    02:43
    Ale při svém úniku byl ruský hráč zahákován a Švédsko se bude muset bránit. Na trestnou lavici již usedá Staffan Kronwall.
     
    02:29
    Kuzněcov se řítil na branku švédského mužstva a svou individuální akci zakončil forhendovou kličkou. Wesslau si připsal první úspěšný zákrok.
    Marken.cz

    Sanny Muharem

    Branky a nahrávky: 22. Järnkrok (Dahlbeck, Jämtin) - 7. Radulov (Nikulin, Kornějev), 18. Radulov (Zubov), 58. Pěrežogin (Teresčenko, Nikulin), 60. Širokov (Radulov, Šipačev)


    Švédsko: Wesslau (Gustaffson) – Petrasek, Kronwall, Karlsson, Brodin, Dahlbeck, Fernholm, Fast, Harju, Bäckman – Hannula, Persson, Andersson – Zackrisson, Warg, Thörnberg – Danielsson, Järnkrok, Jämtin – Sundh, Falk, Hjalmarsson
    Rusko: M.Birjukov (Barulin) – Nikulin, Kornějev, Grebeškov, Děnisov, Višněvskij, Medvěděv, Čudinov, J. Birjukov – Radulov, Zubov, Širokov – Tarasenko, Šipačev, Makarov – Pěrežogin, Tereščenko, Petrov – Kuzněcov, Bodrov, Kokarev.

    Rozhodčí: Levonen, Leppälho – Suominen, Vikman
    bahis siteleri