Švýcarsko – Německo 5:1 (kon.) | Slovensko – Norsko 1:3 (kon.) | Slovensko – Norsko 1:3 (kon.)
konec
Slovensko
1:3 (0:1, 1:0, 0:2)
Norsko
sk Sobota 12.11.2011, 18:00 • Zimný štadión Púchov • Turnaj čtyř (U20)
Partner:
     
    59:10
    Nórsko dalo gól! Teraz už vybavené je. Riečický si puk nepodržal, a už ležal na ľade, keď ho prekonal SANDER VALDE. Asistencie Michael Haga a Aleksander Reichenberg.
     
    44:19
    Nórsko dalo gól! Riečický má sklonenú hlavu, z dorážky ALEKSANDRA REICHENBERGA bol prekonaný. Asistencie Sander Valde a Mikkel Søgaard.
     
    28:57
    Slovensko dalo gól! Chovan s Benem pripravení pred bránou cloniť i dorážať, od modrej Daňo vyslal strelu, ale tú zblokoval na kruhu protihráč. MARKO DAŇO si, aj trochu egoisticky, no napokon výborne, vytiahol puk späť, natlačil sa pred bránu a prehodil Eriksena. Asistencia Matej Bene.
     
    5:26
    Nórsko dalo gól! Z nevinne vyzerajúcej akcie, navyše keď sa už-už vracal na ľad Fujerík, sa hostia dostávajú do vedenia. Priťuknutie a strela z prvej sa dostala Riečickému akosi za chrbát. Šťastným strelcom je ALEKSANDER REICHENBERG. Asistencia Michael Haga.

    Dominika Haršáni Handzušová

    Branky a nahrávky: 29. Daňo (Bene) - 6. Reichenberg (Haga), 45. Reichenberg (Valde, Søgaard), 60. Valde (Haga, Reichenberg)


    Slovensko: Riečický (Šimboch) - Trška, Bezuška, Macejko, Kurali, Šedivý, Luža, Nechala, Bagin - Ďaloga, Fujerík, Matoušek - Jakúbek, Zigo, Bubela - Chovan, Daňo, Bene - Hinďoš, Šimčák, Nemček.
    Norsko: Soerli-Eriksen (Johansen) - Bacher, Juell, Søgaard, Tønseth, Håland, Bjørnsland, Naesgård, Heier - Hoff, Trettenes, Stenersen - Reichenberg, Haga, Valde - Løvdhal, Salo, Nicolaisen - Martinsen, Johannesen, Pedersen.

    Rozhodčí: Baluška, D. Konc - M. Novák, Stano
    bahis siteleri