Švýcarsko – Německo 5:1 (kon.) | Slovensko – Norsko 1:3 (kon.) | Slovensko – Norsko 1:3 (kon.)
konec
Slovensko
1:3 (0:1, 1:0, 0:2)
Norsko
sk Sobota 12.11.2011, 18:00 • Zimný štadión Púchov • Turnaj čtyř (U20)
Partner:
     
    59:36
    Vylúčenie Slovensko, Tomáš Matoušek, dve minúty za nebezpečnú hru so zdvihnutou hokejkou a za sťažnosti panenka. Riečický sa môže vrátiť späť.
     
    59:10
    Nórsko dalo gól! Teraz už vybavené je. Riečický si puk nepodržal, a už ležal na ľade, keď ho prekonal SANDER VALDE. Asistencie Michael Haga a Aleksander Reichenberg.
     
    58:58
    Už mohlo byť vybavené, Haga ale poslal puk Riečickému do betónov a následne do hrude.
     
    54:39
    Nóri sa dostali do prečíslenia, strela z ľavej strany do protipohybu a ešte mohol z druhej strany dorážať prihrávač.
     
    50:59
    Zbytočne to prešpekuloval medzi kruhmi Jakúbek, keď sa k nemu odrazil puk a mal pred sebou úplne prázdny priestor. Počkal si so strelou a potom poslal na Eriksena nevýrazný bekhend.
     
    49:34
    Obojstranné vylúčenie, Marko Daňo a Linus Juell, obaja po potýčke dve minúty za hrubosť.
     
    49:13
    Takmer si Nóri strelili vlastný gól! Výborná práca Chovana, ktorý si obišiel dvoch hráčov súpera, bekhend posielal pred bránu. Bene to mal k puku ďaleko, ale takmer si ho do brány zrazil obranca!
     
    44:19
    Nórsko dalo gól! Riečický má sklonenú hlavu, z dorážky ALEKSANDRA REICHENBERGA bol prekonaný. Asistencie Sander Valde a Mikkel Søgaard.
     
    31:12
    Vylúčenie Nórsko, Linus Juell, dve minúty za vrazenie.
     
    30:27
    Vylúčenie Slovensko, Miroslav Macejko, dve minúty za krosček.
     
    30:20
    Macejkovi bol asi Trettenes veľmi sympatický, poslal puk totiž zadovkou za bránu, kde bol len on, Kurali to mal dosť ďaleko. Trettenes ponúknutú šancu našťastie nevyužil, Riečický sa musel naťahovať v bránkovisku proti jeho výmyslom.
     
    28:57
    Slovensko dalo gól! Chovan s Benem pripravení pred bránou cloniť i dorážať, od modrej Daňo vyslal strelu, ale tú zblokoval na kruhu protihráč. MARKO DAŇO si, aj trochu egoisticky, no napokon výborne, vytiahol puk späť, natlačil sa pred bránu a prehodil Eriksena. Asistencia Matej Bene.
     
    28:14
    Najmladšieho Daňa nedovoleným spôsobom poslal k ľadu Mathias Trettenes. Dve minúty za vrazenie na mantinel.
     
    27:46
    Myslím, že to bol hit Kuraliho, ktorý dostal do varu divákov na púchovskom štadióne, z ľadu sa zviecha Johannesen. Vpredu neuspel proti Eriksenovi Jakúbek.
     
    25:10
    Efektný zákrok Riečického, ktorý betónom vyrazil blafák Hoffa!
     
    24:34
    Vylúčenie Slovensko, Dominik Fujerík, dve minúty za zdržiavanie hry - vystrelenie puku mimo hraciu plochu.
     
    17:15
    Bubela si dokorčuľoval nahodený puk, prenechal ho pri mantineli Zigovi, ten si nakorčuľoval na kruh a vystrelil švihom. Eriksen nebol pri zákroku istý, pomohol mu ale Bjørnsland a odpálil puk preč z bránkoviska.
     
    15:56
    Teraz to už bol určite Haga, pred ktorým sa hádzal Riečický, pretože by to do protipohybu normálnym sklzom nestíhal. Haga bol ale bránený a nebol schopný usmerniť puk, ktorý mu z druhej strany posielal Valde. Ten ho dostal nádherným pasom z obrannej tretiny od Reichenberga.
     
    7:34
    Vylúčenie Nórsko, Martin Bjørnsland, dve minúty za držanie.
     
    5:26
    Nórsko dalo gól! Z nevinne vyzerajúcej akcie, navyše keď sa už-už vracal na ľad Fujerík, sa hostia dostávajú do vedenia. Priťuknutie a strela z prvej sa dostala Riečickému akosi za chrbát. Šťastným strelcom je ALEKSANDER REICHENBERG. Asistencia Michael Haga.
     
    3:26
    Vylúčenie Slovensko, Dominik Fujerík, dve minúty za hákovanie.
     
    0:13
    Hneď v úvode to prehnal s agresivitou Tomáš Matoušek a za vrazenie na mantinel je vylúčený na dve minúty. Do kapitána sa po odpískaní ešte pustil trpaslík Hoff, pretože Bacher bol po hite dosť mimo.

    Dominika Haršáni Handzušová

    Branky a nahrávky: 29. Daňo (Bene) - 6. Reichenberg (Haga), 45. Reichenberg (Valde, Søgaard), 60. Valde (Haga, Reichenberg)


    Slovensko: Riečický (Šimboch) - Trška, Bezuška, Macejko, Kurali, Šedivý, Luža, Nechala, Bagin - Ďaloga, Fujerík, Matoušek - Jakúbek, Zigo, Bubela - Chovan, Daňo, Bene - Hinďoš, Šimčák, Nemček.
    Norsko: Soerli-Eriksen (Johansen) - Bacher, Juell, Søgaard, Tønseth, Håland, Bjørnsland, Naesgård, Heier - Hoff, Trettenes, Stenersen - Reichenberg, Haga, Valde - Løvdhal, Salo, Nicolaisen - Martinsen, Johannesen, Pedersen.

    Rozhodčí: Baluška, D. Konc - M. Novák, Stano
    bahis siteleri